constancja Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='eria']a ja też miałam dostać nagrodę :mad: :mad: Ciocia Eria też dostanie:razz: , tylko niech już skończy tą pałką wymachiwać:cool1: Dziekujemy cioteczkom za wyciągnięcie galerii z czeluści zapomnienia:multi: :multi: :multi: . Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Constancja a moze jakieś fotki MAXa ? :roll: Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Constancja a moze jakieś fotki MAXa ? a może w ogóle jakiekolwiek fotki ?????? no i na nagrodę czekam ;) Quote
constancja Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='haska_12']Constancja a moze jakieś fotki MAXa ? :roll: Tłumaczyłam już, że mam z tym mały problem. Ja go z klaty nie wypuszczam, robi to TŻ jak wraca z pracy, a wraca późno i przeważnie wtedy jestem zajęta czymś innym. Jak tylko będzie okazja to porobię mu zdjęcia i z całą pewnością wstawię. [quote name='Alicjarydzewska']:multi::loveu:cześć;) Cześć Aluś:multi: . Miło Cię czytać:loveu: :loveu: :loveu: Eria, cześć :) Wskoczyłaś mi w ostatniej chwili. Jak po imprezce? Quote
haska_12 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 a chociaż z kojca, nie mozesz mu pocykać..? A zresztą, mogą też być fotki czekoladek.. :roll: ... Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='constancja'] Eria, cześć :) Wskoczyłaś mi w ostatniej chwili. Jak po imprezce? nie zmieniaj tematu :evil_lol: było ok. kaca nie mam :evil_lol: foty wklajaj Quote
constancja Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Szukam weny twórczej:cool1: .... i tak tylko się bawię:roll: Quote
Kamila Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='constancja'] Sliczna przerobka :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Hehehe, jak pierwszy raz zobaczyłam gifek, to pomyślałam, że chyba mam coś nie tak ze wzrokiem, bo obrazek fakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIĘKNE :loveu: :loveu: :loveu: Quote
haska_12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Śliczna przeróbka :loveu: która to panienka? DESI ? :oops: W jakim programie robisz takie cudne przeróbki? :) Quote
Mi. Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 przeróbeczka piękna:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Ola&Kora'] bo obrazek fakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie przeklinaj:evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 haska_12 napisał(a):Śliczna przeróbka :loveu: która to panienka? DESI ? :oops: :) Ja stawiam na Lady, nawet bym zaryzykowała stwierdzenie że to napewno Lady :loveu: Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 *luthien*; napisał(a):nie przeklinaj:evil_lol::evil_lol: Łomatko, miało być FALUJE!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
constancja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='kamila-dog']Sliczna przerobka :loveu: Dziękuję:lol: [quote name='Ola&Kora']Hehehe, jak pierwszy raz zobaczyłam gifek, to pomyślałam, że chyba mam coś nie tak ze wzrokiem, bo obrazek fakuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: PIĘKNE :loveu: :loveu: :loveu: No właśnie...uważaj na słówka bo Cię zbanują:evil_lol: [quote name='haska_12']Śliczna przeróbka :loveu: która to panienka? DESI ? :oops: W jakim programie robisz takie cudne przeróbki? :) Nie trafiłaś:eviltong: Gifek jest zrobiony taką dodatkowa wtyczką do Jasc'a. [quote name='eria']Ja stawiam na Lady, nawet bym zaryzykowała stwierdzenie że to napewno Lady :loveu: Eria, jak zwykle bezbłędna:loveu: . Spostrzegawcza kobitka:razz: Quote
constancja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Zobaczcie co znalazłam w necie:crazyeye: ....TESTER NIKÓW Quote
eria Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 oba niki którymi się posługuję oznaczają według tego prawie to samo:evil_lol: w sumie to jest prawda co tam napisali :evil_lol: sprawdziłam jeszzce kilka ników znajomych i każdemu pisze że "emanuje z ciebie chęć do życia" Quote
constancja Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='eria']oba niki którymi się posługuję oznaczają według tego prawie to samo:evil_lol: w sumie to jest prawda co tam napisali :evil_lol: sprawdziłam jeszzce kilka ników znajomych i każdemu pisze że "emanuje z ciebie chęć do życia" Akurat to zdanie w moim przypadku rozjechało się z prawdą i to znacznie....reszta się zgadza. Quote
Rauni Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A mi wyszło, że mam skłonność do załamania psychicznego :grab: Aczkolwiek w jednym przypadku w połączeniu z "Emanuje z ciebie chęć do życia". Hmmm.:cool1: Quote
constancja Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 [quote name='Rauni']A mi wyszło, że mam skłonność do załamania psychicznego :grab: Aczkolwiek w jednym przypadku w połączeniu z "Emanuje z ciebie chęć do życia". Hmmm.:cool1: No...bo chyba w Twoim przypadku to chodzi o chęć do życia.......pozagrobowego:-D Quote
Recommended Posts