eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Constancja jesteśmy w większości :mad: :mad: Quote
constancja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o rany a gospodyni galeri gdzie:cool3: No jak gdzie?! Przed kompem:cool3: Cześć Alu. [quote name='eria']eeee, coś tu nie gra... Ola i Haska chyba myślą że Constancja ma jednego psa - Desi,a przecież jest jeszcze Lady i staruszek Max , o którego w galerii się nie dba za bardzo ... A WIĘC CONSTANCJA, ZLITUJ SIĘ NAD NAMI I WKLEJ NOWE FOTY CAŁEJ TRÓJKI. Masz rację Eria. Wstyd mi:oops: [quote name='haska_12']Właśnie przeglądnęłam całą galerię i widzę, że jest jeszcze Lady :) :loveu: :) Maxa nie widziałam... Constancja wstaw foty wszyskich psiaków.. Witaj Haska_12. Wstawię, wstawię [quote name='eria']Max jest na pierwszej stronie, w ósmym poście , na drugim zdjęciu :evil_lol: i chyba tylko na tym jednym, a szkoda, bo jest piękny :loveu: Max ma więcej fotek w galerii. Nawet mały cykl pt "Max bierze kąpiel" [quote name='Ola&Kora']Ups, ale wpadka :oops: :oops: To prawda, galerię przeglądałam bardzo chaotycznie i widocznie nie zauważyłam że są dwa czekoladowe husky... :oops: :oops: No ale teraz już się nie pomylę :p A Maksio naprawdę przypomina belga :p Ola&Kora witamy w Czekoladowej galerii. Max jest mieszańcem ON-ka i groenendala [quote name='eveandAxel']Ale o pomyłkę nietrudno! One są taaak do siebie podobne!:crazyeye: :eviltong: Ja pomimo wielu wizyt odróżniam dziewczyny tylko po tym, że Lady nosiła opatrunek na łapce a jak ściągli jej go to dopiero miałam problem!:eviltong: :shake: hihihi, ale Desi to większa przytulanka, włazi na kolana od razu!:p A Maxiu to łakomczuc:loveu:h! Constancja - foty!:mad: Szczególnie wtedy jak go cioteczka Ewelina smakołykami rozpieszcza:evil_lol: A z odróznianiem Czekoladowych Panienek wszyscy mają problem....tylko nie wiem czemu:hmmmm: . One są całkiem inne:p [quote name='eria']Constancja jesteśmy w większości :mad: :mad: Fotki porobię, może jeszcze dziś i obiecuję, że wstawię. Z fotkami Maksia może być problem. W kojcu robić mu nie lubię, a ja go nie wypuszczam od kiedy się na mnie rzucił:crazyeye: . Zaczęłam się go bać i nie mam już do niego zaufania. Zajmuje się nim mój TŻ. Jest mi strasznie przykro bo wychowałam go od szczeniaka:-( Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No to ja skromnie przyznam że sunie odróżniam - mają zupełnie inne umaszczenie łebków :p A co do Maksia, to bardzo mi przykro, niestety na starość psy robią się nieufne i podejrzliwe... po prostu dziadzieją, jeśli można tak powiedzieć;) Jedna z dogomaniaczek również ma ten sam problem... Być może Max ma już słaby wzrok i słuch i cię nie poznaje... Na pewno jest ci przykro, ale być może Max w końcu pozwoli się podejść i pogłaskać ;) Quote
constancja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='Ola&Kora']No to ja skromnie przyznam że sunie odróżniam - mają zupełnie inne umaszczenie łebków :p A co do Maksia, to bardzo mi przykro, niestety na starość psy robią się nieufne i podejrzliwe... po prostu dziadzieją, jeśli można tak powiedzieć;) Jedna z dogomaniaczek również ma ten sam problem... Być może Max ma już słaby wzrok i słuch i cię nie poznaje... Na pewno jest ci przykro, ale być może Max w końcu pozwoli się podejść i pogłaskać ;) Maksio jest barankim i daje się głaskać i pieścić ale jak jest w kojcu. Kiedy jest wypuszczony jego zachowania są nieprzewidywalne. Robi się rozdrażniony i podenerwowany. Powodem mogą być suczki, a i wiek pewnie ma duże znaczenie. Mam nadzieję, że to tylko to, a nie jakieś zmiany na tle nerwowym. Atak na mnie jak do tej pory się nie powtórzył ale nieufnośc została i nie pozwalam sobie na bycie z nim sam na sam. Jedno sobie przysięgałam....już nigdy nie pozwolę zamknąć psa w kojcu:shake: . Zwierzę dziczeje, a i więzy emocjonalne się mocno rozluźniają. Możecie mnie ukamienować i powiesić na mnie wszystkie moje psy ale prędzej oddam psiaka do innego domu.:-( Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Constancja nikt Cię nie ma zamiaru kamieniować i wieszać. Przykra jest ta sytuacja z Maksiem :-( no ale jeśli miałabyś się narażać dla zrobienia głupich fotek, to ich nie rób :oops: , Ale Lady i Desi chcę tu zaraz widzieć :mad: Quote
Marta_Ares Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='constancja'] Z fotkami Maksia może być problem. W kojcu robić mu nie lubię, a ja go nie wypuszczam od kiedy się na mnie rzucił:crazyeye: . Zaczęłam się go bać i nie mam już do niego zaufania. Zajmuje się nim mój TŻ. Jest mi strasznie przykro bo wychowałam go od szczeniaka:-( ojej to prawie identyczna sytuacja jak z moim Boulasiem on tez w kojcu jest:roll: rzucil sie na mnie juz dwa razy i raz na mojego ojca pies ma 13 lata jest prawie slepy i pomalu tez zaniika mu sluch ja sie go juz boje:shake: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 constancja; napisał(a):Maksio jest barankim i daje się głaskać i pieścić ale jak jest w kojcu. Kiedy jest wypuszczony jego zachowania są nieprzewidywalne. Robi się rozdrażniony i podenerwowany. Powodem mogą być suczki, a i wiek pewnie ma duże znaczenie. Mam nadzieję, że to tylko to, a nie jakieś zmiany na tle nerwowym. Atak na mnie jak do tej pory się nie powtórzył ale nieufnośc została i nie pozwalam sobie na bycie z nim sam na sam. Jedno sobie przysięgałam....już nigdy nie pozwolę zamknąć psa w kojcu:shake: . Zwierzę dziczeje, a i więzy emocjonalne się mocno rozluźniają. Możecie mnie ukamienować i powiesić na mnie wszystkie moje psy ale prędzej oddam psiaka do innego domu.:-( To że w kojcu Max jest spokojny i rozluźniony to pewnie wynika z tego że on zna dobrze to miejsce i czuje się w nim pewnie. Ale już poza kojcem robi się niespokojny, poza tym jest już stary i przestrzeń może go bardzo onieśmielać przez co robi się agresywny... To bardzo smutne, że pies wychowywany od szczeniaka nagle traci do ciebie zaufanie... No ale teraz główka do góry!!! ;) Wstaw jakieś foteczki :p Quote
constancja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Dla tych wszystkich, którzy mają problem z odnalezieniem fotek Maksia. Quote
eria Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Przepiękny jest !! to teraz może nowe fotki czekoladek??;) Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Maksio wyszedł tu podobnie jak pies mojej cioci ( piesek-Bandi ) Tyle, ze Bandi to wilczur i nie ma ,,podpalanych'' znaczeń :) Ja czekam na więcej zdjęć Maksia ( chociażby w kojcu ) i czekoladek :loveu: Quote
constancja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Przepraszam wszystkich za zwłokę, nieobecność, brak odpowiedzi i oczywiście fotek:oops: . Ostatnio jakoś wszystko sprzysięgło się przeciwko mnie:cool1: . A teraz już oczekiwane zdjątka Czekoladek:lol: Jak haszczaki zapadły w sen zimowy....:evil_lol: LADY DESI DESI I LADY NA PODWÓRKU DOBRY PUNKT OBSERWACYJNY OSTATNI RÓŻANY PĄCZEK TEGO ROKU PTASIE JAGODY Miłego oglądania:cool3: Quote
Alicja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Już wiem Lady ma 3 kropki na czółku a Desi 2:multi::multi::multi: Quote
constancja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Już wiem Lady ma 3 kropki na czółku a Desi 2:multi::multi::multi: Brawo dla tej Pani!!!:evil_lol: Alicjo, ale to tylko jedna różnica....jest ich więcej:eviltong: . Mimo to zasłużyłaś na nagrodę:razz: . Quote
eria Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Desi ma "kreski" biegnące od oczu do nosa, a Lady ma biały pyszczol :multi: Quote
constancja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 [quote name='eria']Desi ma "kreski" biegnące od oczu do nosa, a Lady ma biały pyszczol :multi: Kolejna nagroda wędruje do Ciebie:lol: Spostrzegawcze kobitki.....:razz: :razz: :razz: Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='constancja'] :loveu: Śliczne photo ;) A do tego masz tak samą ułożoną tapetę ( tą niebiesko-żółtą) jak ja :razz: Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :multi::multi::multi:hurrrra mam nagrodę ... ale gdzie ona :razz: Quote
constancja Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 [quote name='haska_12']:loveu: Śliczne photo ;) A do tego masz tak samą ułożoną tapetę ( tą niebiesko-żółtą) jak ja :razz: Kofam gwiazdki:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hurrrra mam nagrodę ... ale gdzie ona :razz: Robi się:cool1: , tylko najpierw muszę się uporać z zamówieniami na bazarku. Quote
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 [quote name='constancja']Kofam gwiazdki:loveu: :loveu: :loveu: Robi się:cool1: , tylko najpierw muszę się uporać z zamówieniami na bazarku.:pto ja grzecznie poczekam;) Quote
haska_12 Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ja też koffam gwiazdki :loveu: Dlatego mam cały pokój w gwiazdach :p Quote
Marta_Ares Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ale sliczneee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
constancja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Marta_Ares'] ale sliczneee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Śliczne i słodkie... jak śpią:diabloti: Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :multi::multi::multi:a Ozzulek dostał od cioteczki Constancji Nadrodę :loveu::loveu::loveu: dziękujemy:multi::multi::multi: Quote
eria Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 a ja też miałam dostać nagrodę :mad: :mad: Quote
Recommended Posts