Kamila Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wszystkiego naj naj dla Daisy !!! Lalunia juz jest ze mna!:multi: Quote
Rauni Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 :BIG: :BIG: :BIG: Hurra, imprezka!!!!!!! :tort: Wszystkiego najlepszego dla Desi, która jest już bardzo dorosłą panienką! Spełnienia wszelkich psich marzeń, wielkich pól do biegania, miękkich łóżek do spania, pysznych kości do gryzania etc. :new-bday: A teraz party time! :knajpa: Picie, śpiewy i hulanki do białego rana. Czy jakoś tak. :drink1: (uwielbiam tę emotikonkę :loveu: ) Quote
constancja Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='eria']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DESI !!!!!! :iloveyou: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :BIG: :drinka: :drink1: :chlup: :drinking: :beerchug: JA JUŻ WIĘCEJ NIE PIJĘ :evil_lol: :laola: :laola: Eria, Trening czyni mistrza!:diabloti: Nie obijaj się i za zdrówko Desi do dna:mad: [quote name='kamila-dog']Wszystkiego naj naj dla Daisy !!! Lalunia juz jest ze mna!:multi: Mówiłam, że na następną imprezę wpadniesz już z Lalą:razz: [quote name='Rauni']:BIG: :BIG: :BIG: Hurra, imprezka!!!!!!! :tort: Wszystkiego najlepszego dla Desi, która jest już bardzo dorosłą panienką! Spełnienia wszelkich psich marzeń, wielkich pól do biegania, miękkich łóżek do spania, pysznych kości do gryzania etc. :new-bday: A teraz party time! :knajpa: Picie, śpiewy i hulanki do białego rana. Czy jakoś tak. :drink1: (uwielbiam tę emotikonkę :loveu: ) Rauni, moje dziewczyny dziękują za pamięć i życzenia. Cioteczki może tu zerkniecie:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2443294#post2443294 Quote
eveandAxel Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ech! jeszcze zdążyłam, a tak coś czułam, że powinnam tu dzisiaj zerknąć:evil_lol: :eviltong: Desi !! Moja ulubienico!:loveu: Sto lat sto lat niech żyje żyje nam, sto lat sto lat niech żyyyje żyjjjje naaaam!:multi: :multi: :multi: :klacz: :klacz: :klacz: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :BIG: Zdrówko!:popcorn: :beerchug: :laola: :cunao: :cunao: :cunao: :new-bday: Quote
eveandAxel Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 acha! Kamila! i bardzo się cieszę, że Lala jest już z tobą, kamień z serca, tyle czasu bez siebie, teraz jej to musisz wynagrodzić!:mad: :eviltong: przepraszam constancję, że nie na temat! Ech! Constancja ta twoja twórczość, Ax się sławny zrobi i niebędzie już chciał ze mną gadać! Ja jestem nieźle leniwa i niekumata ale jak mi wyślesz numer konta na pw to napewno cosik wyślę i jak będziesz miała chwile to złoże jakieś małe zamówienie na zaś! hmm, walentynki, wielkanoc, ... zawsze się przyda!:evil_lol: ooo urodziny sylwester, tyle okazji na kartki! Quote
Kamila Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='constancja'] Mówiłam, że na następną imprezę wpadniesz już z Lalą:razz: Cioteczki może tu zerkniecie:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2443294#post2443294 No mowilas i mialas calkowita racje tylko ze mi sie to wtedy wydawalo takie malo prawdopodobne i wogole :oops: zreszta dalej jestem w szoku :-o :evil_lol: Zerknelam ;) Quote
Kamila Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='eveandAxel']acha! Kamila! i bardzo się cieszę, że Lala jest już z tobą, kamień z serca, tyle czasu bez siebie, teraz jej to musisz wynagrodzić!:mad: :eviltong: przepraszam constancję, że nie na temat! Napewno wynagrodze :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 100 lat dla Desi :drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
constancja Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Ewelina jak zwykle niezawodna....i ze śpiewem na ustach:evil_lol: Alicjo, aleś się obstawiła:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . Desi jest wniebowzięta (tak się to pisze???)!!! I wszystkim dziękuje:lol: Quote
eria Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Eria, Trening czyni mistrza!:diabloti: Nie obijaj się i za zdrówko Desi do dna:mad: Mówisz ?? no to do dna !! :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :BIG: :drinka: :drink1: :chlup: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :laola: :drinking: :popcorn: :knajpa: :cunao: :popcorn: :new-bday: :tort: :drink1: :drinka: :drink1: :pepsi: :drinka: :drink1: :drinking: :drinking: Quote
eveandAxel Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A co tu taka cisza?? :crazyeye: Wszyscy skacowani leżą?:evil_lol: jeszcze?:eviltong: Nietrzeba było tyle pić!:p Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='eveandAxel']A co tu taka cisza?? :crazyeye: Wszyscy skacowani leżą?:evil_lol: jeszcze?:eviltong: Nietrzeba było tyle pić!:p;)jak lali to pilim:razz: Quote
constancja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='eveandAxel']A co tu taka cisza?? :crazyeye: Wszyscy skacowani leżą?:evil_lol: jeszcze?:eviltong: Nietrzeba było tyle pić!:p [quote name='Alicjarydzewska'];)jak lali to pilim:razz: Tośmy dały ciotki po bandzie:cool1: . Tak się schlać:mad: .......Nieładnie:shake: Kto robi teraz imprezkę?:diabloti: A Eria chyba się zacięła i pije dalej:hmmmm: bo jeszcze się nie odezwała:p Quote
Rauni Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 A może tak mały klinik? :razz: :drinking: Quote
constancja Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='Rauni']A może tak mały klinik? :razz: :drinking: Rauni!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kogo jak kogo ale Ciebie bym o to nie podejrzewała:cool1: . Jawiłaś mi się jako wzór cnót wszelakich:diabloti: Kolejny ideał pogrzebany:placz: :placz: :placz: ! Co nie znaczy, że w tej wirtualnej rzeczywistości będę Cię mniej lubiła:eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ojej, taka piękna psia czekoladka ma galerię, a ja jej jeszcze nie odwiedziłam? No nie tak być nie może :eviltong: Desi jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: Normalnie kocham brązowe haszczaki :loveu: I wogóle wszystkie czekoladki (hmmm, ciekawe dlaczego...:eviltong: ) No i wszystkiego naj naj naj (wiem, troszkę spóźnione ale lepszy rydz niż nic :razz: ) Wycałuj ode mnie ten prześliczny nochalek :kiss_2: Quote
Rauni Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Constancjo, a czy upodobanie do świętowania miłych okazji w sympatycznym gronie pozbawia mnie cech ideału? :evil_lol: p.s. nie wymagam zagrychy, a po spożyciu nie trzeba mnie reanimować ani sie za mnie wstydzić ;) no i co, nie ideał? Quote
eria Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 JESTEM !! Dopiero teraz się odtrułam po tym alkoholu :diabloti: Ty Constancja nie gadaj tylko NOWE FOTY WKLEJAJ !! Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja też chcę zobaczyć przed moimi oczami nowe foty Desi ! :multi: Quote
Alicja Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 :crazyeye:o rany a gospodyni galeri gdzie:cool3: Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 eeee, coś tu nie gra... Ola i Haska chyba myślą że Constancja ma jednego psa - Desi,a przecież jest jeszcze Lady i staruszek Max , o którego w galerii się nie dba za bardzo ... A WIĘC CONSTANCJA, ZLITUJ SIĘ NAD NAMI I WKLEJ NOWE FOTY CAŁEJ TRÓJKI. Quote
haska_12 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Właśnie przeglądnęłam całą galerię i widzę, że jest jeszcze Lady :) :loveu: :) Maxa nie widziałam... Constancja wstaw foty wszyskich psiaków.. Quote
eria Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Max jest na pierwszej stronie, w ósmym poście , na drugim zdjęciu :evil_lol: i chyba tylko na tym jednym, a szkoda, bo jest piękny :loveu: Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 eria; napisał(a):eeee, coś tu nie gra... Ola i Haska chyba myślą że Constancja ma jednego psa - Desi,a przecież jest jeszcze Lady i staruszek Max , o którego w galerii się nie dba za bardzo ... A WIĘC CONSTANCJA, ZLITUJ SIĘ NAD NAMI I WKLEJ NOWE FOTY CAŁEJ TRÓJKI. Ups, ale wpadka :oops: :oops: :oops: To prawda, galerię przeglądałam bardzo chaotycznie i widocznie nie zauważyłam że są dwa czekoladowe husky... :oops: :oops: :oops: No ale teraz już się nie pomylę :p A Maksio naprawdę przypomina belga :p Quote
eveandAxel Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Ale o pomyłkę nietrudno! One są taaak do siebie podobne!:crazyeye: :eviltong: Ja pomimo wielu wizyt odróżniam dziewczyny tylko po tym, że Lady nosiła opatrunek na łapce a jak ściągli jej go to dopiero miałam problem!:eviltong: :shake: hihihi, ale Desi to większa przytulanka, włazi na kolana od razu!:p A Maxiu to łakomczuch!:loveu: Constancja - foty!:mad: Quote
Recommended Posts