Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eveandAxel napisał(a):
proszę proszę! Lady ma urodzinka a nas nikt niezaprosił! nieładnie dziewczyny, nieładnie!:mad: :shake:
Sto lat sto lat niech żyje żyje nam! Sto lat sto lat niieeeech żyjje żyjje naaaaam!:-D :klacz: :Rose: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :drink1: [SIZE=2]Sto lat dla Lady! od ciotki Eweliny i Ax'a:p

Aaale masz super głos!:eviltong:

Lady przesyła polizanko.

Lady przesyła polizanko wszystkim i prosi, żeby się rozgościć i czuć jak u siebie w domu.

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kati napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Lady.

kamila-dog napisał(a):
Wszystkiego naj naj naj dla Lady !!!

:multi: :klacz: :smilecol: :iloveyou: :bye: :jumpie: :thumbs: :cool2: :happy1: :laugh2_2: :Rose: :Dog_run: :ylsuper: :B-fly: :sweetCyb: :painting: :Cool!: :bigcool: :buzi: :calus: :tort: :bday: :new-bday: :BIG: :cunao: :laola: :beerchug: :knajpa: :popcorn:

Dziękujemy:loveu:

Posted

kurcze wyszłam na alkoholika, nawet Ala nie piła, taka galeria porządna. Szkoda Constancja że nie wiesz co się u briardów dzieje :cool3:

Posted

eria napisał(a):
kurcze wyszłam na alkoholika, nawet Ala nie piła, taka galeria porządna. Szkoda Constancja że nie wiesz co się u briardów dzieje :cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wypada ....bo potem mnie pogonią ....

STO LAT PO RAZ DRUGI:multi::multi::multi:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

Hihi,wiem :evil_lol: problem w tym ze nie bedzie mnie na niego stac bo cala kasiurka idzie i bedzie szla na Lale :diabloti: Do domu trzeba bylo kupic tyle rzeczy ze szok :crazyeye: Ale warto jak najbarzdziej :loveu:

Posted

eveandAxel napisał(a):
heh, widzę, że się imperka na całego rozkręca! dobrze trafiłam!:diabloti:
hihihi, a za tydzień następna!:evil_lol:

A gdzie? :diabloti:

Posted

Pomimo szczerych chęci, talentów brak! ja tylko wasze popodziwiam i chętnie się napiję!:eviltong: :drink1: :beerchug: :popcorn: :cunao: :cunao:
A gdzie? A tu!:eviltong: hihihihihi!:loveu:

Posted

eveandAxel napisał(a):
Pomimo szczerych chęci, talentów brak! ja tylko wasze popodziwiam i chętnie się napiję!:eviltong: :drink1: :beerchug: :popcorn: :cunao: :cunao:
A gdzie? A tu!:eviltong: hihihihihi!:loveu:

No tak! Talent do picia to mają wszyscy, a do stawiania nieliczni:cool1: .

Kolejna imprezka odbedzie się dokładnie za tydzień 15.11.2006
w tym samym miejscu:lol:
Roczek obchodzić będzie Desi:razz:

Posted

o cholewcia, spóźniłam się? Dobrze, że będą poprawiny... :cool3:

Wszystkiego najlepszego dla Lady! Długich spacerów, pyszności w misce, miziającej pańci i w ogóle psiego raju na ziemi!

Posted

kamila-dog napisał(a):
Ooooooooooo,to ja nie wiedzialam ze Daisy za tydzien :multi: Super,kolejna imprezka :multi:

To do Desi wpadniesz już z Lalą:multi:

eria napisał(a):
Ale mnie głowa boli :-? :evil_lol:

Było tyle pić? A po szampanie najbardziej boli:diabloti:

Rauni napisał(a):
o cholewcia, spóźniłam się? Dobrze, że będą poprawiny... :cool3:

Wszystkiego najlepszego dla Lady! Długich spacerów, pyszności w misce, miziającej pańci i w ogóle psiego raju na ziemi!

Dziękujemy za życzenia i zapraszamy na urodzinki Desi;)

A teraz wam pokażę jak pomysłowego mam syna:cool1:

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DESI !!!!!!
:iloveyou: :cool2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :BIG: :BIG: :pepsi: :drinka: :drink1: :chlup: :drinking: :beerchug: JA JUŻ WIĘCEJ NIE PIJĘ :evil_lol: :laola: :laola: