leemonca Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ja też zdążyłam jeszcze wszystko obejrzeć :multi: świetne :multi: w czym robisz animacje? Quote
constancja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 leemonca napisał(a):Ja też zdążyłam jeszcze wszystko obejrzeć :multi: świetne :multi: w czym robisz animacje? Alicjarydzewska napisał(a)::multi:ja też widziałam ...świetne Do świetności to temu daaaaleko ale efekty niektóre programik (animation shop) ma rewelacyjne. Jeszcze lepsze można zrobić w takim programiku Anfy ale one są zapisywane w html'u i chyba na dogo pokazać ich się nie da:shake: . To macie kolejną małą próbkę. Quote
BoJa2 Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 dobre czekoladki,dobre mleczną tam widzę,gorzka,białą mniam,mniam Quote
constancja Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):dobre czekoladki,dobre mleczną tam widzę,gorzka,białą mniam,mniam Dokładnie takie same smakowite kolory jak te czekoladki mają moje Czekoladki:evil_lol: Chwalę się dalej:diabloti: Uwaga! Dość długo się otwiera. Quote
eveandAxel Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie ma co! zadziwiaj nas szaraczków dalej!:p Ciekawe co będzie jutro!:eviltong: Quote
eria Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No widzę wpadłaś w animacje jak ja w banerki, do swojej galerii już chyba kilkadziesiąt zrobiłam:shake: Quote
BoJa2 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 E no nie pogadasz z taką zdolniachą;) :lol: Super te animacje. Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 o rany ale sie rozkreciłaś z tymi animacjami:razz:...dla mnie extra;) Quote
Kamila Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Constancjo,poniewaz mialas juz jednego molosa na domku tymczasowym,nie chcialabys nastepnego? :razz: Tak tylko pytam bo jest taki jeden w potrzebie(nie dog)...:-( Quote
constancja Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='eveandAxel']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie ma co! zadziwiaj nas szaraczków dalej!:p Ciekawe co będzie jutro!:eviltong: [quote name='Hugo-Kochaś']E no nie pogadasz z taką zdolniachą;) :lol: Super te animacje. [quote name='Alicjarydzewska']o rany ale sie rozkreciłaś z tymi animacjami:razz:...dla mnie extra;) Miło mi, że się Wam podobają ale to robi program, a nie ja:eviltong: Ja tylko poznaję jego możliwości i bardzo żałuję, że na forum nie da się ich wszystkich zaprezentować:shake: [quote name='kamila-dog']Constancjo,poniewaz mialas juz jednego molosa na domku tymczasowym,nie chcialabys nastepnego? :razz: Tak tylko pytam bo jest taki jeden w potrzebie(nie dog)...:-( Kamilo, odpisałam na priv. Sprawy komplikują się coraz bardziej. Za kilka dni Hallowen, więc odrobinkę Was postraszę:diabloti: Quote
eveandAxel Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :ghost_2: :thumbs: :cool2: jeszcze jeszcze jeszcze:evil_lol: Quote
eveandAxel Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 hmm, ciotka Constancja chyba zapadła w zimowy sen:niewiem: :sleeping: :wink: :eviltong: Quote
eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ciotka Constancja nie zapadła w zimowy sen - ciotka Constancja zajęła się produkcją banerów i animacji na szeroką skalę !!!! dowód na off topicu !:evil_lol: Constancja zaniedbujesz galerię !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
constancja Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='eveandAxel']hmm, ciotka Constancja chyba zapadła w zimowy sen:niewiem: :sleeping: :wink: :eviltong: Nie w sen... tylko w zimową depresję:placz: Nie mam znów chwilowo fotopstryka, a nie chcę zaśmiecać galerii swoją "radosną twórczością:eviltong: . No i ta nigdy nie kończąca się impreza......:tard: [quote name='Hugo-Kochaś']:helo: :helo: :obrazic: :obrazic: Nie złość się!:shake: Złość piękności szkodzi:eviltong: :eviltong: :eviltong: W przyszłym tygodniu nastąpi rozruch galerii [quote name='eria']Ciotka Constancja nie zapadła w zimowy sen - ciotka Constancja zajęła się produkcją banerów i animacji na szeroką skalę !!!! dowód na off topicu !:evil_lol: Constancja zaniedbujesz galerię !!!!!!!!!!!!!!!! O rzesz Ty!!! Szpieg z Krainy Deszczowców:cool1: . Skończysz jak Rutkowski:eviltong: :eviltong: :eviltong: . Nie słuchajcie jej!!! Próbuje wykończyć konkurencję:diabloti: Quote
eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ja tam też mam wątek, i wcale nie uważam Cię za konkurencję, bo od Ciebie się nauczyłam ;) zreszta i tak masz tam większe zainteresowanie;) pozdrawiam p.s. i wklej jakieś czekoladki !! Quote
constancja Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='eria']ja tam też mam wątek, i wcale nie uważam Cię za konkurencję, bo od Ciebie się nauczyłam ;) zreszta i tak masz tam większe zainteresowanie;) pozdrawiam p.s. i wklej jakieś czekoladki !! Eria....!!!!!! Na żartach się nie znasz???:crazyeye: Wiem, że tam masz swój wątek:eviltong: :eviltong: :eviltong: . A nauczyłaś się sama bo zdolna bestia jesteś.:evil_lol: Quote
constancja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DOGOMANIAKÓW NA PIERWSZE URODZINY LADY. :BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: Quote
eria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA LADY!!!!!!!!!! I WYMIZIAĆ JĄ ODE MNIE !!!!!! NO TO CO - PIJEMY !!! :beerchug: :laola: :popcorn: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :popcorn: :new-bday: :cunao: :cunao: :drinka: :drink1: :drink1: :chlup: :chlup: :drinking: :laola: :beerchug: :new-bday: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
constancja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 Zaczniemy grzecznie:evil_lol: ....od herbatki:eviltong: Quote
constancja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 To może ktoś się skusi na torcik i lekkiego drinka? Quote
Kamila Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wszystkiego naj naj naj dla Lady !!! :multi: :klacz: :smilecol: :iloveyou: :bye: :jumpie: :thumbs: :cool2: :happy1: :laugh2_2: :Rose: :Dog_run: :ylsuper: :B-fly: :sweetCyb: :painting: :Cool!: :bigcool: :buzi: :calus: :tort: :bday: :new-bday: :BIG: :cunao: :eating: :laola: :beerchug: :knajpa: :popcorn: Quote
eveandAxel Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 proszę proszę! Lady ma urodzinka a nas nikt niezaprosił! nieładnie dziewczyny, nieładnie!:mad: :shake: Sto lat sto lat niech żyje żyje nam! Sto lat sto lat niieeeech żyjje żyjje naaaaam!:-D :klacz: :Rose: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :drink1: [SIZE=2]Sto lat dla Lady! od ciotki Eweliny i Ax'a:p Quote
Recommended Posts