Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
Ja też zdążyłam jeszcze wszystko obejrzeć :multi: świetne :multi:

w czym robisz animacje?

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi:ja też widziałam ...świetne

Do świetności to temu daaaaleko ale efekty niektóre programik (animation shop) ma rewelacyjne. Jeszcze lepsze można zrobić w takim programiku Anfy ale one są zapisywane w html'u i chyba na dogo pokazać ich się nie da:shake: .

To macie kolejną małą próbkę.

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
dobre czekoladki,dobre mleczną tam widzę,gorzka,białą mniam,mniam

Dokładnie takie same smakowite kolory jak te czekoladki mają moje Czekoladki:evil_lol:

Chwalę się dalej:diabloti: Uwaga! Dość długo się otwiera.

Posted

Constancjo,poniewaz mialas juz jednego molosa na domku tymczasowym,nie chcialabys nastepnego? :razz: Tak tylko pytam bo jest taki jeden w potrzebie(nie dog)...:-(

Posted

[quote name='eveandAxel']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: nie ma co! zadziwiaj nas szaraczków dalej!:p Ciekawe co będzie jutro!:eviltong:

[quote name='Hugo-Kochaś']E no nie pogadasz z taką zdolniachą;) :lol:

Super te animacje.

[quote name='Alicjarydzewska']o rany ale sie rozkreciłaś z tymi animacjami:razz:...dla mnie extra;)

Miło mi, że się Wam podobają ale to robi program, a nie ja:eviltong:
Ja tylko poznaję jego możliwości i bardzo żałuję, że na forum nie da się ich wszystkich zaprezentować:shake:

[quote name='kamila-dog']Constancjo,poniewaz mialas juz jednego molosa na domku tymczasowym,nie chcialabys nastepnego? :razz: Tak tylko pytam bo jest taki jeden w potrzebie(nie dog)...:-(

Kamilo, odpisałam na priv. Sprawy komplikują się coraz bardziej.

Za kilka dni Hallowen, więc odrobinkę Was postraszę:diabloti:

Posted

Ciotka Constancja nie zapadła w zimowy sen - ciotka Constancja zajęła się produkcją banerów i animacji na szeroką skalę !!!!
dowód na off topicu !:evil_lol:
Constancja zaniedbujesz galerię !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='eveandAxel']hmm, ciotka Constancja chyba zapadła w zimowy sen:niewiem: :sleeping: :wink: :eviltong:

Nie w sen... tylko w zimową depresję:placz:
Nie mam znów chwilowo fotopstryka, a nie chcę zaśmiecać galerii swoją "radosną twórczością:eviltong: .
No i ta nigdy nie kończąca się impreza......:tard:

[quote name='Hugo-Kochaś']:helo: :helo: :obrazic: :obrazic:
Nie złość się!:shake: Złość piękności szkodzi:eviltong: :eviltong: :eviltong:
W przyszłym tygodniu nastąpi rozruch galerii

[quote name='eria']Ciotka Constancja nie zapadła w zimowy sen - ciotka Constancja zajęła się produkcją banerów i animacji na szeroką skalę !!!!
dowód na off topicu !:evil_lol:
Constancja zaniedbujesz galerię !!!!!!!!!!!!!!!!

O rzesz Ty!!! Szpieg z Krainy Deszczowców:cool1: . Skończysz jak Rutkowski:eviltong: :eviltong: :eviltong: .
Nie słuchajcie jej!!! Próbuje wykończyć konkurencję:diabloti:

Posted

ja tam też mam wątek, i wcale nie uważam Cię za konkurencję, bo od Ciebie się nauczyłam ;) zreszta i tak masz tam większe zainteresowanie;) pozdrawiam
p.s. i wklej jakieś czekoladki !!

Posted

[quote name='eria']ja tam też mam wątek, i wcale nie uważam Cię za konkurencję, bo od Ciebie się nauczyłam ;) zreszta i tak masz tam większe zainteresowanie;) pozdrawiam
p.s. i wklej jakieś czekoladki !!

Eria....!!!!!! Na żartach się nie znasz???:crazyeye:
Wiem, że tam masz swój wątek:eviltong: :eviltong: :eviltong: . A nauczyłaś się sama bo zdolna bestia jesteś.:evil_lol:

Posted

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA LADY!!!!!!!!!! I WYMIZIAĆ JĄ ODE MNIE !!!!!!

NO TO CO - PIJEMY !!!
:beerchug: :laola: :popcorn: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :popcorn: :new-bday: :cunao: :cunao: :drinka: :drink1: :drink1: :chlup: :chlup: :drinking: :laola: :beerchug: :new-bday: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

Posted

Wszystkiego naj naj naj dla Lady !!!
:multi: :klacz: :smilecol: :iloveyou: :bye: :jumpie: :thumbs: :cool2: :happy1: :laugh2_2: :Rose: :Dog_run: :ylsuper: :B-fly: :sweetCyb: :painting: :Cool!: :bigcool: :buzi: :calus: :tort: :bday: :new-bday: :BIG: :cunao: :eating: :laola: :beerchug: :knajpa: :popcorn:

Posted

proszę proszę! Lady ma urodzinka a nas nikt niezaprosił! nieładnie dziewczyny, nieładnie!:mad: :shake:
Sto lat sto lat niech żyje żyje nam! Sto lat sto lat niieeeech żyjje żyjje naaaaam!:-D :klacz: :Rose: :BIG: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: :drink1: [SIZE=2]Sto lat dla Lady! od ciotki Eweliny i Ax'a:p