constancja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Muszę postawić swój świat na nogi:roll:. Trochę potęsknię i pewnie nigdy nie zapomnę.... Zakosiłam Zuzi fotkę z wątku Samuela:diabloti: . Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi:eviltong: Wszystkich, którzy chcą śledzić dalsze losy Samiego zapraszam tutaj. Galeria wraca w wyłączne władanie Czekoladek (przynajmniej do czasu, kiedy w naszym życiu nie pojawi się ktoś nowy:evil_lol: ). Quote
BoJa2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 constancja napisał(a): [B]Galeria wraca w wyłączne władanie Czekoladek (przynajmniej do czasu, kiedy w naszym życiu nie pojawi się ktoś nowy:evil_lol: ). To ja poproszę o zapodanie fotek Czekoladkowych;) Cieszę się ,że Samuelkowi się poukładało Quote
constancja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Fotki z dzisiejszego spacerku z Axem i cioteczką Eweliną:evil_lol: Zabawa w dwa ognie:diabloti: Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Nie slimtaj ....../sama tez bym slimtała/ A spotkać sie prędzej czy później spotkamy ...;) Quote
constancja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 U wodopoju...:evil_lol: Ja fociłam prawy profil Lady, Ewelina lewy:evil_lol: Quote
eria Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 ale boskie czekoladkowo-stalowe foteczki !! Widzę Constancja, że wpadłaś w dożki po uszy i musisz koniecznie mieć zawsze jakiegoś w pobliżu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
constancja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 eria napisał(a):ale boskie czekoladkowo-stalowe foteczki !! Widzę Constancja, że wpadłaś w dożki po uszy i musisz koniecznie mieć zawsze jakiegoś w pobliżu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ano, wpadłam:cool1: A Ty za to wsiąkłaś w corela i banerki hurtem smażysz:eviltong: :eviltong: :eviltong: i do tego słyszałam, że zmarzłaś w Wawie:diabloti: . Alicjo... Zapraszam na moje zadupie, bo jak bedziemy czekać na okazję to nigdy się nie spotkamy:shake: . Hugo-kochaś Fotki czekoladowe zapodane. Mam nadzieję, że się spodobują:razz: Quote
BoJa2 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Fotki obejrzane i się podobają;) Ja za tropem Alicji podążę i tysz Cię znajdę:p ;) Quote
constancja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Fotki obejrzane i się podobają;) Ja za tropem Alicji podążę i tysz Cię znajdę:p ;) Tysz zapraszam:lol: . Quote
eveandAxel Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Komputer wrócił z TZ'em z pracy i nadrabiam zaległości!:evil_lol: Allleeee foty! super! ja muszę ściągnąć z naszego aparatu:roll: Dzięki Constancja za super spacerek, Ax padł:evil_lol: w samochodzie myślałam że zjedzie taki był padnięty, dziewczyny baaardzo mu się spodobały, na tyle, że musiałam siłą go od was wyciągać!:p Quote
eria Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ano, wpadłam:cool1: A Ty za to wsiąkłaś w corela i banerki hurtem smażysz:eviltong: :eviltong: :eviltong: i do tego słyszałam, że zmarzłaś w Wawie:diabloti: . no trzeba przyznać że wpadłam w corela, ale żałuję że nie mam tego co Ty, bo tu mi już brakuje funkcji :roll: smażę banerki smażę :evil_lol: no i zmarzłam w Wawie , to bardzo niesympatyczne miasto :cool1: pozdrawiam Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 constancja napisał(a): Alicjo... Zapraszam na moje zadupie, bo jak bedziemy czekać na okazję to nigdy się nie spotkamy:shake: . ;)mam nadzieje ,ze uda nam się jeszcze w tym roku spotkać;)oby tylko pogoda się nie zmieniła na typową szarugę :cool3: Quote
constancja Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): ;)mam nadzieje ,ze uda nam się jeszcze w tym roku spotkać;)oby tylko pogoda się nie zmieniła na typową szarugę :cool3: Ala.... Wykrakałaś:mad: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 constancja napisał(a):Ala.... Wykrakałaś:mad: :placz:tylko nie kijem:placz: ;)jeszcze będzie ładnie Quote
constancja Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:tylko nie kijem:placz: ;)jeszcze będzie ładnie Pewnie, że bedzie ładnie...i śniegu po kolana...:evil_lol: Lady pomagała mi dziś w praniu:cool1: I taaak się zmęczyła:angryy: Quote
Rauni Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No, to rozumiem - psy powinny zarabiać na utrzymanie :diabloti: Quote
constancja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Pochwalę się moimi pierwszymi animacjami:cool1: I tak mod to usunie, bo za ciężkie:p Quote
BoJa2 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Cudne:crazyeye: :grins: Zdążyłam obejrzeć przed modem:megagrin: :megagrin: Quote
BoJa2 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 constancja napisał(a): [B]I taaak się zmęczyła:angryy: Tych pomagierów do prania to chyba było więcej;) :turn-l: Quote
eveandAxel Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 hehe, super!:crazyeye: i mnie się udało i mnie!:multi: :evil_lol: ale dajesz czadu Constancja, taki talent na forum mamy!:p Quote
constancja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Hugo To szybciutko obejrzył następną:diabloti: No co.....? Święta idą! A pomagierów to ja mam mnóstwo :cool1: ...do robienia bałaganu:angryy: Witam cioteczkę Eve... Quote
BoJa2 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 świateczna obejrzana,ale co to jest w następnym poście?????:smhair2: no patrz zanim wysłaLAM TO SIE NAPRAWIŁO Quote
constancja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):świateczna obejrzana,ale co to jest w następnym poście?????:smhair2: no patrz zanim wysłaLAM TO SIE NAPRAWIŁO hehehe:diabloti: Szukam sposobu zapodania czegoś czego nie nie chce przyjąć ImageShack:cool1: Quote
eria Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Constancja - szalejesz p.s. wpadłam po uszy - cały wieczór szukam po necie tubów,ramek,narożników itp :cool1: nie jest dobrze Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 jak ja dawno nie bylam u tych slicznych czekoladek :loveu: :loveu: :loveu: Constancja przerobeczki jak zawsze super Prosze o wiecej zdjec!! Quote
Recommended Posts