Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę postawić swój świat na nogi:roll:. Trochę potęsknię i pewnie nigdy nie zapomnę....
Zakosiłam Zuzi fotkę z wątku Samuela:diabloti: . Mam nadzieję, że się na mnie nie obrazi:eviltong:

Wszystkich, którzy chcą śledzić dalsze losy Samiego zapraszam tutaj.

Galeria wraca w wyłączne władanie Czekoladek (przynajmniej do czasu, kiedy w naszym życiu nie pojawi się ktoś nowy:evil_lol: ).

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

constancja napisał(a):

[B]Galeria wraca w wyłączne władanie Czekoladek (przynajmniej do czasu, kiedy w naszym życiu nie pojawi się ktoś nowy:evil_lol: ).

To ja poproszę o zapodanie fotek Czekoladkowych;)

Cieszę się ,że Samuelkowi się poukładało

Posted

ale boskie czekoladkowo-stalowe foteczki !! Widzę Constancja, że wpadłaś w dożki po uszy i musisz koniecznie mieć zawsze jakiegoś w pobliżu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
ale boskie czekoladkowo-stalowe foteczki !! Widzę Constancja, że wpadłaś w dożki po uszy i musisz koniecznie mieć zawsze jakiegoś w pobliżu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ano, wpadłam:cool1: A Ty za to wsiąkłaś w corela i banerki hurtem smażysz:eviltong: :eviltong: :eviltong: i do tego słyszałam, że zmarzłaś w Wawie:diabloti: .

Alicjo...
Zapraszam na moje zadupie, bo jak bedziemy czekać na okazję to nigdy się nie spotkamy:shake: .

Hugo-kochaś
Fotki czekoladowe zapodane. Mam nadzieję, że się spodobują:razz:

Posted

Komputer wrócił z TZ'em z pracy i nadrabiam zaległości!:evil_lol:
Allleeee foty! super! ja muszę ściągnąć z naszego aparatu:roll:
Dzięki Constancja za super spacerek, Ax padł:evil_lol: w samochodzie myślałam że zjedzie taki był padnięty, dziewczyny baaardzo mu się spodobały, na tyle, że musiałam siłą go od was wyciągać!:p

Posted

Ano, wpadłam:cool1: A Ty za to wsiąkłaś w corela i banerki hurtem smażysz:eviltong: :eviltong: :eviltong: i do tego słyszałam, że zmarzłaś w Wawie:diabloti: .

no trzeba przyznać że wpadłam w corela, ale żałuję że nie mam tego co Ty, bo tu mi już brakuje funkcji :roll: smażę banerki smażę :evil_lol: no i zmarzłam w Wawie , to bardzo niesympatyczne miasto :cool1:
pozdrawiam

Posted

constancja napisał(a):

Alicjo...
Zapraszam na moje zadupie, bo jak bedziemy czekać na okazję to nigdy się nie spotkamy:shake: .

;)mam nadzieje ,ze uda nam się jeszcze w tym roku spotkać;)oby tylko pogoda się nie zmieniła na typową szarugę :cool3:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:placz:tylko nie kijem:placz:
;)jeszcze będzie ładnie

Pewnie, że bedzie ładnie...i śniegu po kolana...:evil_lol:

Lady pomagała mi dziś w praniu:cool1:

I taaak się zmęczyła:angryy:

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
świateczna obejrzana,ale co to jest w następnym poście?????:smhair2:
no patrz zanim wysłaLAM TO SIE NAPRAWIŁO

hehehe:diabloti: Szukam sposobu zapodania czegoś czego nie nie chce przyjąć ImageShack:cool1: