BoJa2 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ferajna grzeczna:loveu: miejsce dla pańci przecież zostawiła:evil_lol: Quote
constancja Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Lady sprawdza czy dokładnie pomalowane:evil_lol: Oooo! :crazyeye: Nie trzeba się wciskać. Sofę odsunęli. Desi A tak wygląda moje przebudzenie:cool1: Quote
eria Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 constancja napisał(a): A tak wygląda moje przebudzenie:cool1: Chcesz powiedzieć że jak się budzisz to orientujesz się że dwa wielkie cielska leżą na tobie ?? :crazyeye: :evil_lol: Quote
eveandAxel Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ech! jakie przebudzenie! :roll: marzenie!:loveu: Też bym tak chciała!:p Quote
constancja Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Hugo-Kochaś napisał(a):Ferajna grzeczna:loveu: miejsce dla pańci przecież zostawiła:evil_lol: No fakt....:cool1: . Zostawiła... eria napisał(a):Chcesz powiedzieć że jak się budzisz to orientujesz się że dwa wielkie cielska leżą na tobie ?? :crazyeye: :evil_lol: Jak tylko zobaczą, że mrugam oczami to wskakują syskie tsy. TZ ma zakaz:diabloti: ! eveandAxel napisał(a):Ech! jakie przebudzenie! :roll: marzenie!:loveu: Też bym tak chciała!:p Ewelina, jaki problem?:eviltong: Alicjarydzewska napisał(a)::pjak miło sie tak przebudzić ......;) Przecież wiesz.....;) Quote
Kamila Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Oj to biedny ten twoj tz :cool3: Moj by mnie odrazu eksmitowal jak bym mu dala taki zakaz :evil_lol: Prosze o jakies foteczki,szczegolnie Samuelcia ale to dlatego ze boje sie ze pozniej go juz nie bedzie widac jak go oddasz :placz: Quote
PIKA Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Lady sprawdza czy dokładnie pomalowane:evil_lol: No i jaki byl raport pokontrolny? :razz: Quote
eria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Trzeba pewnie pomalować ponownie :diabloti: Quote
constancja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 kamila-dog napisał(a): Prosze o jakies foteczki,szczegolnie Samuelcia ale to dlatego ze boje sie ze pozniej go juz nie bedzie widac jak go oddasz :placz: Według życzenia:razz: Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :loveu:słodzinka -kruszynka :placz:chyba nie będziemy w Raciborzu bo Dula chyba cieczkuje:shake: Quote
eria Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Już miałam iść spać, a coś mnie podkusiło żeby tu jeszcze zajrzeć :evil_lol: ja to jednak mam jakiś szósty zmysł czy coś :diabloti: Quote
constancja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 PIKA napisał(a):No i jaki byl raport pokontrolny? :razz: eria napisał(a):Trzeba pewnie pomalować ponownie :diabloti: Powiedziała mi na ucho, że gdyby Pan usłyszał prawdę, to oddałby ją do schronu:diabloti: Quote
constancja Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): :placz:chyba nie będziemy w Raciborzu bo Dula chyba cieczkuje:shake: :placz: Aluś Ty mi tego nie rób! Dulce tampon :cool1: eria napisał(a):Już miałam iść spać, a coś mnie podkusiło żeby tu jeszcze zajrzeć :evil_lol: ja to jednak mam jakiś szósty zmysł czy coś :diabloti: Niech Cię kusi jak najczęściej:evil_lol: kamila-dog napisał(a):Bardzo dziekuje za foteczki :loveu: A teraz jedne z ostatnich. No może jeszcze jutro przed wyjazdem Samiego jakieś zrobię... Quote
Kamila Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ojej,to jutro juz ten dzien :placz: Z kim Sami jedzie? Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :-(zrób Samiemu duzo fotek ...i nie płakaj :shake:on będzie szczęśliwy:loveu: no i nie jedziemy:placz:do raciborza Quote
Rauni Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Przed wyjazdem machnij Samiemu jakieś zdjęcie w pełnej okazałości :) Dużo szczęścia w nowym domku mu życzę! i tylko te Twoje dwie rozrabiary chyba się za nim zatęsknią? Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 To Samuel jutro wyjeżdża ????? :roll: A gdzie będzie mieszkać ?? napiszcie coś o jego nowym domku ;) Quote
constancja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 No i Sami pojechał...:-( O 17:00 pociągiem z Katowic do Lublina ze swoimi nowymi Pańciami. Zamienił haszczaki na koty:cool3: . Panie (Basia i Zuzia) przecudowne i wiem,że Samuel będzie tam szczęśliwy. Oprócz kotów będzie miał osobistego weta (prof. z AR w Lublinie):diabloti: i babcię do rozpieszczania:loveu: . Ale jakoś tak pusto...... cicho.....i coś tak poniżej serca mnie gniecie...:cool1: Na nową drogę dostał ubranko i kantarek od ciotki Magoral, zabawki i smakołyki od cioteczki eveandAxel i ciepły kocyk ode mnie. __________________ Quote
eria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 kurcze powinnam się cieszyć ...:-( ja już wiem że na domki tymczasowe się nie nadaję. miał być Kreoś na tymczasie , a teraz bym go za żadne skarby nie oddała ;) mam nadzieję że będą fotki z nowego domu ;) Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 :-(smutno tutaj.....ale w domu chyba masz teraz za dużo miejsca..... Quote
constancja Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Rauni napisał(a):Przed wyjazdem machnij Samiemu jakieś zdjęcie w pełnej okazałości :) Dużo szczęścia w nowym domku mu życzę! i tylko te Twoje dwie rozrabiary chyba się za nim zatęsknią? Oj! Nudzić się będą dziewczyny:-( . Też mu życzę szczęścia:loveu: Alicjarydzewska napisał(a):zrób Samiemu duzo fotek ...i nie płakaj :shake:on będzie szczęśliwy:loveu: no i nie jedziemy:placz:do raciborza Aluś, jak tu nie płakać? Sami pojechał, z Tobą znowu się nie zobaczę:placz: eria napisał(a):kurcze powinnam się cieszyć ...:-( ja już wiem że na domki tymczasowe się nie nadaję. miał być Kreoś na tymczasie , a teraz bym go za żadne skarby nie oddała ;) mam nadzieję że będą fotki z nowego domu ;) Lekko mi nie jest:shake: ale będzie mu dobrze, a fotki mam obiecane:razz: Alicjarydzewska napisał(a)::-(smutno tutaj.....ale w domu chyba masz teraz za dużo miejsca..... Nooo....tak pusto ....i cicho:roll: Ale mam jeszcze kilka fotek od cioci Marysi:razz: Z Panią Basią:lol: Z Zuzią:loveu: Wszyscy troje razem:loveu: I specjalnie dla Rauni:loveu: Samuelek w całej okazałości:loveu: Chciałam podziękować wszystkim, którzy kibicowali Samuelowi i wspierali nas w trudnych chwilach. Świadomość, że jesteście z nami bardzo mi pomogła. Quote
Kamila Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Ja wiem ze ty bys go w zle rece nie oddala ale i tak mi smutno :-( Bo zmiana domku nie jest latwa dla zadnego psa :-( Szkoda ze tak sie musialo stac,mam nadzieje ze bedzie tam szczesliwy i ze beda recenzje. Quote
Rauni Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No, ja już po tych zdjęciach widzę, że Sami będzie miał w nowym domku jak w niebie. Dzięki za zdjęcia w pełnej okazałości, zwłaszcza to, gdzie kłusuje :loveu::loveu::loveu: Dogi to naprawdę piękne psy. Quote
Recommended Posts