PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='constancja']No,no, no... ja z tych kurduplowatych ale oczy to zawsze ku górze kieruję:mad: :mad: :mad: eeeetam :roll: chlopu na twarz patrzec :shake: :evil_lol: Quote
constancja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Szarańcza dopadła cioteczkę Axlową:diabloti: Quote
constancja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 PIKA napisał(a):eeeetam :roll: chlopu na twarz patrzec :shake: :evil_lol: Aż tak szyi nie nadwyrężam:eviltong: Quote
Alicja Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 constancja napisał(a):Aż tak szyi nie nadwyrężam:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczytałam na weterynarii ...no fakt jak nie kijem to pałką , znów sie coś musiało do łapki przyplątać. Ja ostatnio pochwaliłam że z Ozzym po nocach nie latałam bo nawet jak miał jakieś koopalonowate problemy to noc przesypiał a tu akurat dzis w nocy TZ 2 razy biegał ...poczekamy do jutra czy przejdzie bo chłopak i pije i ma apetyt Quote
constancja Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Constancja ...pisz co u was:razz: Dzięki Alu za zainteresowanie. Nie mam siły :shake:nawet pisać . Jak się wali..... Wszystkich zainteresowanych kieruję tutaj. Przepraszam:oops: . Quote
Kamila Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Trzymam kciuki za Samiego :oops: Bedzie dobrze :lol: Ps.Przepraszam ale nie mam pieniazkow teraz :placz: i nie moge nijak pomoc. Quote
constancja Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 Kilka fotek, coby galeria nie padła:cool1: . Sami ma omamy:diabloti: . I moje Czekoladki marzące o dłuuuuugim spacerku:roll: I nudzące się .......:cool1: Quote
BoJa2 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Dulka też tak często wyglada przez okno ,wtedy się śmiejemy ,że Dula jest na DVD:lol: Głaski i całuski dla całej bandy,aszczególnie dla Samuelka. Quote
constancja Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='kamila-dog']Trzymam kciuki za Samiego :oops: Bedzie dobrze :lol: Ps.Przepraszam ale nie mam pieniazkow teraz :placz: i nie moge nijak pomoc. Kamila, nikt się nie musi tłumaczyć z faktu, że nie może:shake: . Ja też nie mogę:cool1: , dlatego piszę "po prośbie". Liczy się to, że jest ktoś kto myśli, komu zależy, kto przesyła pozytywne fluidy:loveu: . [quote name='PIKA']No to Wam Sami wywinął numer :shake: On to w obronie jajek robi:diabloti: . Dowcipniś:cool1: [quote name='Hugo-Kochaś'] Dulka też tak często wyglada przez okno ,wtedy się śmiejemy ,że Dula jest na DVD:lol: Głaski i całuski dla całej bandy,aszczególnie dla Samuelka. Dziękujemy:loveu: I z naszego , niedzielnego wyjazdu do Zabrza n i c i !:angryy: Quote
bos Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Żałuję że się w Zabrzu nie zobaczymy......ale na pewno będzie jeszcze okazja:loveu: :cool3: :multi: Quote
eveandAxel Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Oj wy biedne!!!Macie do siebie taaak daleko!!:evil_lol: :eviltong: Quote
Kamila Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='constancja']Kamila, nikt się nie musi tłumaczyć z faktu, że nie może:shake: . Ja też nie mogę:cool1: , dlatego piszę "po prośbie". Liczy się to, że jest ktoś kto myśli, komu zależy, kto przesyła pozytywne fluidy:loveu: . To ja zdecydowanie mysle i przesylam fluidy :loveu: Dbaj tam o niego i pisz co i jak,w galerii tez ;) Czekoladki tez ucaluj w pyszczki :evil_lol: Quote
eria Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ojej dopiero teraz przeczytałam wszystko :shake: :shake: :shake: :-( Trzymam kciuki za Samuelka i za Ciebie Constancja ! Szkoda że nie zobaczymy się w Zabrzu, zdrowie psa jest zawsze ważniejsze ;) Jestem z Wami ;) Quote
constancja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 bos napisał(a):Żałuję że się w Zabrzu nie zobaczymy......ale na pewno będzie jeszcze okazja:loveu: :cool3: :multi: Co się odwlecze, to.... :razz: eveandAxel napisał(a):Oj wy biedne!!!Macie do siebie taaak daleko!!:evil_lol: :eviltong: Właśnie zrobiłaś z Bosa kobietę:diabloti: . A przeważnie tak jest, że najtrudniej spotkać się tym co to na wyciągnięcie ręki:p kamila-dog napisał(a):To ja zdecydowanie mysle i przesylam fluidy :loveu: Dbaj tam o niego i pisz co i jak,w galerii tez ;) Czekoladki tez ucaluj w pyszczki :evil_lol: Kamila, przesyłaj, przesyłaj. Jeszcze trochę się tych fluidów przyda. A w sobotę Samuelek jedzie już do Lublina:-( . Do swojego domku. Cieszyć się wypada.... eria napisał(a):Ojej dopiero teraz przeczytałam wszystko :shake: :shake: :shake: :-( Trzymam kciuki za Samuelka i za Ciebie Constancja ! Szkoda że nie zobaczymy się w Zabrzu, zdrowie psa jest zawsze ważniejsze ;) Jestem z Wami ;) Dzięki Eria:loveu: . Na Twoje kciuki zawsze można liczyć. A wiesz jak bardzo ich potrzebuję. Pamiętasz historię Demonka....Chyba bym też umarła gdyby to się powtórzyło:roll: . Tak bardzo się bałam... Już wtedy mówiłam, że nie będę więcej pomagać, że Demon to pierwszy i ostatni pies, w adopcję którego się zaangażowałam. I o mało się nie powtórzyło... Ale juz jest lepiej!:multi: Oto dowód Quote
eria Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Na pocieszenie dożki z dzisiejszej wystawy: http://img417.imageshack.us/img417/506/tnp1010072vu2.jpg http://img417.imageshack.us/img417/4333/tnp1010070wh2.jpg http://img238.imageshack.us/img238/1139/tndoglp6.jpg Quote
constancja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Teraz troszkę z innej beczki. Lady była dzisiaj na pierwszym od 4 miesięcy wielkim bieganku:multi: Myślałam, że ze szczęścia mi dziewczę oszleje:evil_lol: . Biegała luzem po bezkresnych polach i łąkach, skakała, kręciła się w kółko. Wróciła do domu i padła:diabloti: . Śpi do tej pory. A tak wyglądała zaraz po powrocie:crazyeye: Później byłam z Desi i o aparacie już nie zapomniałam. Niestety Desula nie może biegać luzem:shake: . Zwiewa przy pierwszej okazji:angryy: . Quote
Alicja Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 to rewelka Super ze Lady biega już na spacerkach:multi: Samuelek zdrowieje:multi: ma domek:multi:/choć żal że nie może zostać/ :pchyba sie spotkamy w niedzielę Quote
Kamila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 O jejku,a ja do konca mialam nadzieje ze Sami u ciebie zostanie,szczegolnie ze z dziewczynkami mu sie tak dobrze uklada :-( A czy nowy domek jest zarejestrowany na dogo i bedzie nam pisal jak u Samiego i wklejal foteczki? :cool1: Quote
eveandAxel Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 hihihi, no już jest. i obiecane też mamy foteczki i sprawozdania. Jak nie to chłopaka odbijemy:eviltong: :razz: Kamila a kiedy ty wreszcie wracasz?:roll: Quote
Kamila Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 eveandAxel napisał(a):hihihi, no już jest. i obiecane też mamy foteczki i sprawozdania. Jak nie to chłopaka odbijemy:eviltong: :razz: Kamila a kiedy ty wreszcie wracasz?:roll: No to super,a ktory to? :cool3: Jesli chodzi o moj powrot no to narazie nie wracam :shake: ,ale Lala juz w listopadzie bedzie tu ze mna :multi: nie moge sie juz doczekac,bo szczerze mowiac to szlag mnie tu trafia bez niej :placz: Quote
PIKA Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :evil_lol::evil_lol:kotopies :evil_lol: jakie buzi, buzi :loveu: Quote
constancja Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Patka napisał(a):ale szynka :lol: hehehe:evil_lol: PIKA napisał(a)::evil_lol::evil_lol:kotopies :evil_lol: Mówiłam, że to koty w psiej skórze:razz: . Pańcia na dogo, a ferajna robi co chce:p :crazyeye: Biedactwa zmęczone malowaniem:eviltong: Quote
Recommended Posts