Rybc!a Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Jest się w czym zakochać:loveu:Psiaki przecudowne! Quote
constancja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='bos']Pozdrowienia dla dzielnych suk z Połomii, oczywiście Samuela o przepastnej paszczy. Cieszę się że piesy zdrowe....i oby tak dalej:lol: ;) :multi: Ja też byłem...:eviltong: przypadkiem w Rybniku..:cool1:....i Was nie widziałem.........:eviltong: ;) Spotkałem natomiast Alicję_R...... reszta dogomaniaków chyba się ukrywa Myślę że w Zabrzu będzie inaczej..........prawda Kamila.....:eviltong: a może i Constancja będzie :crazyeye: ;) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Witamy bliskiego sąsiada:evil_lol: . Myślałam, że po dogo tylko ja i Syla00 z Wodziaławia się plączemy. A tu... miła niespodzianka...:multi: Alicję R to i ja spotkałam, tylko......nie wiedziałam, że to Ona:eviltong: . Może i do Zabrza mnie TZ zabierze:p ??? W końcu to miasto, które zawsze staje mi na drodze w przełomowych momentach mojego pokręconego życia.:razz: Proponuję wszystkim dogomaniakom wpiąć goździka w klapę dla rozpoznania:diabloti: :diabloti: :diabloti: Aaaa, mój TZ do Raciborza na wystawę terierów chce się wybrać, chyba 22.10.2006. Quote
constancja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Rybc!a']Jest się w czym zakochać:loveu:Psiaki przecudowne! Witamy Rybcię:multi: :multi: :multi: . Zapraszamy częściej:razz: . Quote
eria Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ja będę w Zabrzu napewno ! Jakby co - wiesz gdzie mnie szukać :cool3: Foteczki nowe prosze :loveu: Quote
constancja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='eria']Ja będę w Zabrzu napewno ! Jakby co - wiesz gdzie mnie szukać :cool3: Foteczki nowe prosze :loveu: Hm.... a kiedy właściwie ta wystawa?:oops: A nowe, dzisiejsze fotki to są na poprzedniej stronie:cool3: . Quote
eria Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :oops: nie zauważyłam:oops: Ona sprawdza czy trawa dobrze rośnie i czy czasem nie trzeba już jej przyciąć :evil_lol: A wystawa w Zabrzu jest równo za tydzień :multi: w niedzielę 15.10 Quote
bos Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='constancja']Hm.... a kiedy właściwie ta wystawa?:oops: :cool3: . Wystawa jest w Zabrzu 15-tego pażdziernika , natomiast w Raciborzu 22 pazdziernika. A co do poznania się na wystawie......to bardzo proste......ja noszę czapkę z moim nickiem i napisem dogomania.....no prawie zawsze:eviltong: :evil_lol: Takie czapki pojawiają sie na wystawach tylko dwie....druga jest w posiadaniu zadziornego Kamila-dog......pewnie że to było również do Ciebie :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :evil_lol: bos z tymi czapkami to serio:crazyeye: bo ja nie widzialam :oops: ha ha może będę w Raciborzu :mad: Quote
PIKA Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 I na koniec... nie może zabraknąć Samuelka:loveu: nieee no On musi zostać u Ciebie :placz: On się przywiązał :shake: Quote
eveandAxel Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 wreszcie foty!:multi: Constancja nowy avatarek!!:crazyeye: I ja będę w Zabrzu i ja!:evil_lol: :eviltong: Quote
Kamila Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos']Kamila-dog......pewnie że to było również do Ciebie :lol: Ehh,no to nie na pewno nie bedzie,troche mam za daleko :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie :lol: Quote
ewelinabuck Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 sliczne foteczki zapraszam do naszej galerii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BoJa2 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='constancja']: Aaaa, mój TZ do Raciborza na wystawę terierów chce się wybrać, chyba 22.10.2006. No to tym razem Ci sie nie uda nas nie znależć:p :lol: ,mam nadzieję. Alicja już się o to postara,a ja jej pomogę.Dulka już zgłoszona do Raciborza. Quote
constancja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='bos']Wystawa jest w Zabrzu 15-tego pażdziernika , natomiast w Raciborzu 22 pazdziernika. A co do poznania się na wystawie......to bardzo proste......ja noszę czapkę z moim nickiem i napisem dogomania.....no prawie zawsze:eviltong: :evil_lol: Takie czapki pojawiają sie na wystawach tylko dwie....druga jest w posiadaniu zadziornego A dlaczego tylko dwie???:mad: Ja też chcę:cool3: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bos z tymi czapkami to serio:crazyeye: bo ja nie widzialam :oops: ha ha może będę w Raciborzu :mad: Tym razem już nie będę miała wątpliwości:eviltong: [quote name='PIKA']nieee no On musi zostać u Ciebie :placz: On się przywiązał :shake: Pika! Nie wódź na pokuszenie:mad: A domek to Samuelek będzie miał suuuper:loveu: . I nawet będzie miał kolejną Zuzię do miziania:evil_lol: [quote name='eveandAxel']wreszcie foty!:multi: Constancja nowy avatarek!!:crazyeye: I ja będę w Zabrzu i ja!:evil_lol: :eviltong: Nie nowy, tylko przewietrzony:eviltong: . Banerek mam nowy, sama se wydziergałam:eviltong: Quote
constancja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 [quote name='kamila-dog']Ehh,no to nie na pewno nie bedzie,troche mam za daleko :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie :lol: Kamila, Ty nie dziękuj....tylko wpław kanał bierzesz i dale pieszo do Zabrza:diabloti: . Przy okazji rodzinę odwiedzisz:eviltong: [quote name='ewelinabuck']sliczne foteczki zapraszam do naszej galerii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziękujemy i zapraszamy znów:lol: [quote name='Hugo-Kochaś']No to tym razem Ci sie nie uda nas nie znależć:p :lol: ,mam nadzieję. Alicja już się o to postara,a ja jej pomogę.Dulka już zgłoszona do Raciborza. Jak wszystko się uda zgrać to będziemy . Będę wypatrywać kogo Dulka ma drugim końcu smyczy:evil_lol: . Quote
bos Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bos z tymi czapkami to serio:crazyeye: bo ja nie widzialam :oops: ha ha może będę w Raciborzu :mad: ........oczywiście........ :evil_lol: :evil_lol: :diabloti::eviltong: ;) ;) Quote
Alicja Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='bos']........oczywiście........ :evil_lol: :evil_lol: :diabloti::eviltong: ;) ;) :crazyeye: no patrz a ja wam nad daszki nie patrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
constancja Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 A mnie takie cuś przez okno włazi i spać nie daje:mad::mad: :mad: Quote
eria Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Na pierwszej fotce zastanawiałam się co to jest :crazyeye: A po drugiej już wiedziałam :diabloti: na pierwszej wygląda jak oko :cool3: Quote
Kamila Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='constancja']Kamila, Ty nie dziękuj....tylko wpław kanał bierzesz i dale pieszo do Zabrza:diabloti: . Przy okazji rodzinę odwiedzisz:eviltong: Rodzinke?Nie dziekuje :eviltong: Ale Samuela,was wszystkich i psiaki pozostale chetnie bym zobaczyla :multi: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: no patrz a ja wam nad daszki nie patrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a gdzie patrzylaś ?:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']a gdzie patrzylaś ?:evil_lol::pna ćwarz bo ja mała jestem :lol: Quote
PIKA Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pna ćwarz bo ja mała jestem :lol: a to ciekawe, gdzie lypia mniejsze od Ciebie? :evil_lol: Quote
constancja Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 [quote name='PIKA']a to ciekawe, gdzie lypia mniejsze od Ciebie? :evil_lol: No,no, no... ja z tych kurduplowatych ale oczy to zawsze ku górze kieruję:mad: :mad: :mad: Quote
Agga Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ten uroczy pan ma taki sam aparat jak mam ja. Quote
Recommended Posts