Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bos']Pozdrowienia dla dzielnych suk z Połomii, oczywiście Samuela o przepastnej paszczy.
Cieszę się że piesy zdrowe....i oby tak dalej:lol: ;) :multi:

Ja też byłem...:eviltong: przypadkiem w Rybniku..:cool1:....i Was nie widziałem.........:eviltong: ;)
Spotkałem natomiast Alicję_R...... reszta dogomaniaków chyba się ukrywa

Myślę że w Zabrzu będzie inaczej..........prawda Kamila.....:eviltong: a może i Constancja będzie :crazyeye: ;)

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Witamy bliskiego sąsiada:evil_lol: . Myślałam, że po dogo tylko ja i Syla00 z Wodziaławia się plączemy. A tu... miła niespodzianka...:multi:

Alicję R to i ja spotkałam, tylko......nie wiedziałam, że to Ona:eviltong: .

Może i do Zabrza mnie TZ zabierze:p ??? W końcu to miasto, które zawsze staje mi na drodze w przełomowych momentach mojego pokręconego życia.:razz: Proponuję wszystkim dogomaniakom wpiąć goździka w klapę dla rozpoznania:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Aaaa, mój TZ do Raciborza na wystawę terierów chce się wybrać, chyba 22.10.2006.

Posted

[quote name='eria']Ja będę w Zabrzu napewno ! Jakby co - wiesz gdzie mnie szukać :cool3:
Foteczki nowe prosze :loveu:

Hm.... a kiedy właściwie ta wystawa?:oops:

A nowe, dzisiejsze fotki to są na poprzedniej stronie:cool3: .

Posted

:oops: nie zauważyłam:oops:

Ona sprawdza czy trawa dobrze rośnie i czy czasem nie trzeba już jej przyciąć :evil_lol:

A wystawa w Zabrzu jest równo za tydzień :multi: w niedzielę 15.10

Posted

[quote name='constancja']Hm.... a kiedy właściwie ta wystawa?:oops:

:cool3: .

Wystawa jest w Zabrzu 15-tego pażdziernika , natomiast w Raciborzu 22 pazdziernika.
A co do poznania się na wystawie......to bardzo proste......ja noszę czapkę z moim nickiem i napisem dogomania.....no prawie zawsze:eviltong: :evil_lol:
Takie czapki pojawiają sie na wystawach tylko dwie....druga jest w posiadaniu zadziornego

Kamila-dog......pewnie że to było również do Ciebie :lol:

Posted

[quote name='bos']Kamila-dog......pewnie że to było również do Ciebie :lol:

Ehh,no to nie na pewno nie bedzie,troche mam za daleko :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie :lol:

Posted

[quote name='constancja']:

Aaaa, mój TZ do Raciborza na wystawę terierów chce się wybrać, chyba 22.10.2006.

No to tym razem Ci sie nie uda nas nie znależć:p :lol: ,mam nadzieję.

Alicja już się o to postara,a ja jej pomogę.Dulka już zgłoszona do Raciborza.

Posted

[quote name='bos']Wystawa jest w Zabrzu 15-tego pażdziernika , natomiast w Raciborzu 22 pazdziernika.
A co do poznania się na wystawie......to bardzo proste......ja noszę czapkę z moim nickiem i napisem dogomania.....no prawie zawsze:eviltong: :evil_lol:
Takie czapki pojawiają sie na wystawach tylko dwie....druga jest w posiadaniu zadziornego

A dlaczego tylko dwie???:mad: Ja też chcę:cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bos z tymi czapkami to serio:crazyeye: bo ja nie widzialam :oops:
ha ha może będę w Raciborzu :mad:

Tym razem już nie będę miała wątpliwości:eviltong:

[quote name='PIKA']nieee no

On musi zostać u Ciebie :placz:

On się przywiązał :shake:

Pika! Nie wódź na pokuszenie:mad:
A domek to Samuelek będzie miał suuuper:loveu: . I nawet będzie miał kolejną Zuzię do miziania:evil_lol:

[quote name='eveandAxel']wreszcie foty!:multi:
Constancja nowy avatarek!!:crazyeye:
I ja będę w Zabrzu i ja!:evil_lol: :eviltong:

Nie nowy, tylko przewietrzony:eviltong: .
Banerek mam nowy, sama se wydziergałam:eviltong:

Posted

[quote name='kamila-dog']Ehh,no to nie na pewno nie bedzie,troche mam za daleko :eviltong: ale dziekuje za zaproszenie :lol:

Kamila, Ty nie dziękuj....tylko wpław kanał bierzesz i dale pieszo do Zabrza:diabloti: . Przy okazji rodzinę odwiedzisz:eviltong:

[quote name='ewelinabuck']sliczne foteczki zapraszam do naszej galerii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękujemy i zapraszamy znów:lol:

[quote name='Hugo-Kochaś']No to tym razem Ci sie nie uda nas nie znależć:p :lol: ,mam nadzieję.

Alicja już się o to postara,a ja jej pomogę.Dulka już zgłoszona do Raciborza.

Jak wszystko się uda zgrać to będziemy . Będę wypatrywać kogo Dulka ma drugim końcu smyczy:evil_lol: .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: bos z tymi czapkami to serio:crazyeye: bo ja nie widzialam :oops:
ha ha może będę w Raciborzu :mad:

........oczywiście........

:evil_lol: :evil_lol: :diabloti::eviltong: ;) ;)

Posted

[quote name='bos']........oczywiście........

:evil_lol: :evil_lol: :diabloti::eviltong: ;) ;)

:crazyeye: no patrz a ja wam nad daszki nie patrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='constancja']Kamila, Ty nie dziękuj....tylko wpław kanał bierzesz i dale pieszo do Zabrza:diabloti: . Przy okazji rodzinę odwiedzisz:eviltong:

Rodzinke?Nie dziekuje :eviltong:
Ale Samuela,was wszystkich i psiaki pozostale chetnie bym zobaczyla :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: no patrz a ja wam nad daszki nie patrzałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a gdzie patrzylaś ?:evil_lol: