eria Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jak ja uwielbiam fotki z wystaw ! Już szykuję aparat do wystawy w Zabrzu :cool3: Edit : nastepnym razem więcej niufków poproszę - no i sznaucerów olbrzymów nie ma ! Quote
constancja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='eria']Jak ja uwielbiam fotki z wystaw ! Już szykuję aparat do wystawy w Zabrzu :cool3: Edit : nastepnym razem więcej niufków poproszę - no i sznaucerów olbrzymów nie ma ! Niufka spotkałam tylko jednego, a sznacery to mi się tylko miniaturowe i średniaki pętały. Olbrzymy dosłownie wywiało:cool1: . A fotopstrykiem to zarządzał TZ i focił co mu się podobało, dopiero przy zaprzęgowcach miałam coś do powiedzenia:angryy: , no i kudłacza nie odpuściłam ale nieźle nogą tupać musiałam.:eviltong: Drugi aparat wydaje się niezbędny:diabloti: Quote
Alicja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='constancja'] Drugi aparat wydaje się niezbędny:diabloti: :razz:też jestem tego samego zdania u mnie też był problem gdzie i kto porobi foty ....no i w 2 miejscach o 1 porze nie dało sie być :cool3: No dobra nie utopię cię ....bo sama nie bardzo pływam:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ja za to pływam dobrze:razz: :evil_lol: po fotach widzę,Ze byłaś dość blisko:mad: ;) Quote
majafaja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 piekne bullki! piekny owczarek belgijski!!! mniami!! Quote
constancja Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] No dobra nie utopię cię ....bo sama nie bardzo pływam:evil_lol: Dobrze wiedzieć:diabloti: [quote name='Hugo-Kochaś'] po fotach widzę,Ze byłaś dość blisko:mad: ;) Byłam blisko wszystkich:placz: :placz: :placz: ale nikogo nie spotkałam:placz: . Nawet ciotka Ewelina od Axla była 5m ode mnie i nie znalazłam:roll: . A mówią, że Świat jest mały:cool1: , za to ośrodek w Kamieniu wieeeelki:eviltong: [quote name='majafaja']piekne bullki! piekny owczarek belgijski!!! mniami!! Wszystkie tam były mniam:loveu: Quote
PIKA Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='constancja'] Wszystkie tam były mniam:loveu: a gdzie foty dogów? :mad: ;) Quote
constancja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='PIKA']a gdzie foty dogów? :mad: ;) Tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2236648&postcount=222 :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='PIKA']a gdzie foty dogów? :mad: ;):pu mnie Witaj Constancja , ja dziś w przelocie ;) Quote
constancja Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pu mnie Witaj Constancja , ja dziś w przelocie ;) A co ty taka zalatana:razz: ? Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='constancja']Tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2236648&postcount=222 :diabloti: :diabloti: :diabloti: to widzialam :diabloti: ale kcem więcej :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:pu mnie u Ciebie tyz widzialam :diabloti: ale i tak malo :placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :pdaj tu fotki Samiego ...bo potem nam go będzie brak ...no i twoich czekoladek ;)foty też prosiemy Quote
constancja Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 [quote name='PIKA']to widzialam :diabloti: ale kcem więcej :diabloti: Chcesz więcej to proszę:diabloti: . Same dogi:diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:pdaj tu fotki Samiego ...bo potem nam go będzie brak ...no i twoich czekoladek ;)foty też prosiemy Oj ! Będzie brak, będzie:placz: Quote
Kamila Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Mniam mniam :loveu: :loveu: :loveu: Ile tu cudnych psiakow :loveu: Kurcze,jakies 15lat temu tez bylam na wystawie w Rybniku(mieszkalam wtedy w Skoczowie)z moja Zulika-suczka pekinczyka :lol: To byly czasy :loveu: Quote
PIKA Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='constancja']Chcesz więcej to proszę:diabloti: . Same dogi:diabloti: :diabloti: :diabloti: no nie same bo jakies rude sie plączął :diabloti: ale Ci powiem, ze moja sucz uwielbia szpice :loveu: a mnie one fascynują :loveu: [quote name='constancja']Oj ! Będzie brak, będzie:placz: a on nie moze zostac u Ciebie? :oops: Quote
constancja Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 [quote name='kamila-dog'] Kurcze,jakies 15lat temu tez bylam na wystawie w Rybniku(mieszkalam wtedy w Skoczowie)z moja Zulika-suczka pekinczyka :lol: To byly czasy :loveu: Jako dziecko miałam suczkę mix jamnika i pekinczyka, śmiesznie wyglądała ale była niesamowicie mądra. A 15 lat temu, to rzczywiście były czasy:razz: [quote name='PIKA']no nie same bo jakies rude sie plączął :diabloti: ale Ci powiem, ze moja sucz uwielbia szpice :loveu: a mnie one fascynują :loveu: a on nie moze zostac u Ciebie? :oops: Haszczaki to stworzenia dla tych wszystkich co nie mogą się zdecydować czy chcą psa czy kota:evil_lol: . Mają iście kocie charakterki:diabloti: Co do Samuela...to niestety nie mieszkam sama:placz: Quote
Kamila Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='constancja'] Co do Samuela...to niestety nie mieszkam sama:placz: Oj,a ja bym bardzo chciala aby Sami u ciebie zostal bo widze ze wszystko miedzy nim a suniami sie zaczelo ukladac no i widac ze jest mu tam dobrze :lol: Moze jednak ten ktos zmieni zdanie? :cool3: Taki Sami nie trafia sie dwa razy ;) Quote
PIKA Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='constancja'] Haszczaki to stworzenia dla tych wszystkich co nie mogą się zdecydować czy chcą psa czy kota:evil_lol: . Mają iście kocie charakterki:diabloti: patrz a moja sucz sie nie kapnęła co do charakterków, bo haszczaki kocha a koty nienawidzi :evil_lol: Quote
eria Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Mój Kreoś doskonale wie ze haszczak i kot to to samo - i jedno i drugie by rozszarpał :evil_lol: Quote
constancja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='PIKA']patrz a moja sucz sie nie kapnęła co do charakterków, bo haszczaki kocha a koty nienawidzi :evil_lol: Wiesz Pika... może lepiej niech ona żyje w tej nieświadomości:cool1: [quote name='eria']Mój Kreoś doskonale wie ze haszczak i kot to to samo - i jedno i drugie by rozszarpał :evil_lol: To jakiś ewentualny, wspólny wypad odpada?:placz: Ja kocham swoje czekoladki i nie pozwolę ich pożreć nawet Kreonkowi:eviltong: Quote
constancja Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Dawno nic nie wklejałam.... I na koniec... nie może zabraknąć Samuelka:loveu: Quote
bos Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Pozdrowienia dla dzielnych suk z Połomii, oczywiście Samuela o przepastnej paszczy. Cieszę się że piesy zdrowe....i oby tak dalej:lol: ;) :multi: Ja też byłem...:eviltong: przypadkiem w Rybniku..:cool1:....i Was nie widziałem.........:eviltong: ;) Spotkałem natomiast Alicję_R...... reszta dogomaniaków chyba się ukrywa Myślę że w Zabrzu będzie inaczej..........prawda Kamila.....:eviltong: a może i Constancja będzie :crazyeye: ;) Quote
Kamila Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='bos']Pozdrowienia dla dzielnych suk z Połomii, oczywiście Samuela o przepastnej paszczy. Cieszę się że piesy zdrowe....i oby tak dalej:lol: ;) :multi: Ja też byłem...:eviltong: przypadkiem w Rybniku..:cool1:....i Was nie widziałem.........:eviltong: ;) Spotkałem natomiast Alicję_R...... reszta dogomaniaków chyba się ukrywa Myślę że w Zabrzu będzie inaczej..........prawda Kamila.....:eviltong: a może i Constancja będzie :crazyeye: ;) To do mnie? :-o Bo nie zajazylam :oops: Quote
Recommended Posts