Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja uwielbiam fotki z wystaw ! Już szykuję aparat do wystawy w Zabrzu :cool3:

Edit : nastepnym razem więcej niufków poproszę - no i sznaucerów olbrzymów nie ma !

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']Jak ja uwielbiam fotki z wystaw ! Już szykuję aparat do wystawy w Zabrzu :cool3:

Edit : nastepnym razem więcej niufków poproszę - no i sznaucerów olbrzymów nie ma !

Niufka spotkałam tylko jednego, a sznacery to mi się tylko miniaturowe i średniaki pętały. Olbrzymy dosłownie wywiało:cool1: .

A fotopstrykiem to zarządzał TZ i focił co mu się podobało, dopiero przy zaprzęgowcach miałam coś do powiedzenia:angryy: , no i kudłacza nie odpuściłam ale nieźle nogą tupać musiałam.:eviltong:
Drugi aparat wydaje się niezbędny:diabloti:

Posted

[quote name='constancja']
Drugi aparat wydaje się niezbędny:diabloti: :razz:też jestem tego samego zdania u mnie też był problem gdzie i kto porobi foty ....no i w 2 miejscach o 1 porze nie dało sie być :cool3:

No dobra nie utopię cię ....bo sama nie bardzo pływam:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

No dobra nie utopię cię ....bo sama nie bardzo pływam:evil_lol:

Dobrze wiedzieć:diabloti:

[quote name='Hugo-Kochaś']

po fotach widzę,Ze byłaś dość blisko:mad: ;)

Byłam blisko wszystkich:placz: :placz: :placz: ale nikogo nie spotkałam:placz: .
Nawet ciotka Ewelina od Axla była 5m ode mnie i nie znalazłam:roll: .
A mówią, że Świat jest mały:cool1: , za to ośrodek w Kamieniu wieeeelki:eviltong:

[quote name='majafaja']piekne bullki! piekny owczarek belgijski!!! mniami!!

Wszystkie tam były mniam:loveu:

Posted

[quote name='PIKA']to widzialam :diabloti: ale kcem więcej :diabloti:

Chcesz więcej to proszę:diabloti: . Same dogi:diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:pdaj tu fotki Samiego ...bo potem nam go będzie brak ...no i twoich czekoladek ;)foty też prosiemy

Oj ! Będzie brak, będzie:placz:

Posted

Mniam mniam :loveu: :loveu: :loveu:
Ile tu cudnych psiakow :loveu:
Kurcze,jakies 15lat temu tez bylam na wystawie w Rybniku(mieszkalam wtedy w Skoczowie)z moja Zulika-suczka pekinczyka :lol: To byly czasy :loveu:

Posted

[quote name='constancja']Chcesz więcej to proszę:diabloti: . Same dogi:diabloti: :diabloti: :diabloti:
no nie same bo jakies rude sie plączął :diabloti:

ale Ci powiem, ze moja sucz uwielbia szpice :loveu: a mnie one fascynują :loveu:

[quote name='constancja']Oj ! Będzie brak, będzie:placz:

a on nie moze zostac u Ciebie? :oops:

Posted

[quote name='kamila-dog']
Kurcze,jakies 15lat temu tez bylam na wystawie w Rybniku(mieszkalam wtedy w Skoczowie)z moja Zulika-suczka pekinczyka :lol: To byly czasy :loveu:

Jako dziecko miałam suczkę mix jamnika i pekinczyka, śmiesznie wyglądała ale była niesamowicie mądra.
A 15 lat temu, to rzczywiście były czasy:razz:

[quote name='PIKA']no nie same bo jakies rude sie plączął :diabloti:

ale Ci powiem, ze moja sucz uwielbia szpice :loveu: a mnie one fascynują :loveu:

a on nie moze zostac u Ciebie? :oops:

Haszczaki to stworzenia dla tych wszystkich co nie mogą się zdecydować czy chcą psa czy kota:evil_lol: . Mają iście kocie charakterki:diabloti:

Co do Samuela...to niestety nie mieszkam sama:placz:

Posted

Co do Samuela...to niestety nie mieszkam sama:placz:

Oj,a ja bym bardzo chciala aby Sami u ciebie zostal bo widze ze wszystko miedzy nim a suniami sie zaczelo ukladac no i widac ze jest mu tam dobrze :lol: Moze jednak ten ktos zmieni zdanie? :cool3: Taki Sami nie trafia sie dwa razy ;)

Posted

Haszczaki to stworzenia dla tych wszystkich co nie mogą się zdecydować czy chcą psa czy kota:evil_lol: . Mają iście kocie charakterki:diabloti:

patrz a moja sucz sie nie kapnęła co do charakterków, bo haszczaki kocha a koty nienawidzi :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']patrz a moja sucz sie nie kapnęła co do charakterków, bo haszczaki kocha a koty nienawidzi :evil_lol:

Wiesz Pika... może lepiej niech ona żyje w tej nieświadomości:cool1:

[quote name='eria']Mój Kreoś doskonale wie ze haszczak i kot to to samo - i jedno i drugie by rozszarpał :evil_lol:

To jakiś ewentualny, wspólny wypad odpada?:placz:
Ja kocham swoje czekoladki i nie pozwolę ich pożreć nawet Kreonkowi:eviltong:

Posted

Pozdrowienia dla dzielnych suk z Połomii, oczywiście Samuela o przepastnej paszczy.
Cieszę się że piesy zdrowe....i oby tak dalej:lol: ;) :multi:

Ja też byłem...:eviltong: przypadkiem w Rybniku..:cool1:....i Was nie widziałem.........:eviltong: ;)
Spotkałem natomiast Alicję_R...... reszta dogomaniaków chyba się ukrywa

Myślę że w Zabrzu będzie inaczej..........prawda Kamila.....:eviltong: a może i Constancja będzie :crazyeye: ;)

Posted

[quote name='bos']Pozdrowienia dla dzielnych suk z Połomii, oczywiście Samuela o przepastnej paszczy.
Cieszę się że piesy zdrowe....i oby tak dalej:lol: ;) :multi:

Ja też byłem...:eviltong: przypadkiem w Rybniku..:cool1:....i Was nie widziałem.........:eviltong: ;)
Spotkałem natomiast Alicję_R...... reszta dogomaniaków chyba się ukrywa

Myślę że w Zabrzu będzie inaczej..........prawda Kamila.....:eviltong: a może i Constancja będzie :crazyeye: ;)

To do mnie? :-o Bo nie zajazylam :oops: