olalolaa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Piękny jest.. na niektórych fotkach wygląda tak jakby wydoroślał hehe, a na innych głupkowate miny robi :D Quote
olalolaa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 a bardzo mu gorąco? dla mnie piękny jest taki, może trymowanie co? Tylko to wymaga czasu :/ Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 tu nie chodzi o gorąco tylko o ludzi, ze są ślepi.... Quote
olalolaa Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 malawaszka napisał(a):tu nie chodzi o gorąco tylko o ludzi, ze są ślepi.... aha, no racja, chcecie z niego zrobić bardziej rasowca :D Quote
fizia Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 Książe wygląda bosko :) Zdjęcia przepiękne!! Jeśli mogłaby Mu pomóc nowa fryzura, to myślę, że może faktycznie warto spróbować. Mnie osobiście bardzo się podoba taki, jaki jest :) ale nie w mój gust niestety akurat ma trafić. Tamta pani już nie odpisała...cóż, Jej strata... Quote
fizia Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 nowe allegro od Dagmary http://allegro.pl/show_item.php?item=1614349183 Quote
fizia Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Przelałam dzisiaj 200 zł majowe 150 zł przesłała Truskawa144! :) 35 zł z allegra od Dagmary 10 zł z cegiełek i 5 zł dołożyłam do róznego rachunku Quote
ULKA12 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Serdecznie dziękuję, jak dojdzie to dam znać :-) Quote
ULKA12 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Właśnie przyszło 200 zł, czyli aktualnie na koncie Dyzia jest 200 z dzisiaj, plus 50 zł plus 40 zł, które wpłynęło wcześniej razem 290 zł za maj. Chyba, że o jakiejś wpłacie zapomniałam? Ale teraz chyba już dobrze policzyłam Quote
fizia Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 Myślę, ze wszystko się zgadza, jak próbowałam policzyć, to wyszło mi tak samo :) Quote
ULKA12 Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Za każdym razem gdy oglądam te zdjęcia to nie mogę uwierzyć, że Dyzio tak długo nie może znaleźć swojego domku, a tak bardzo go potrzebuje:-( Quote
fizia Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Ja też nic nie rozumiem - tyle ma ślicznych zdjęć, zazwyczaj to one są kluczem do sukcesu. Zmieniam je ciagle, daje rożne w tym głównym, widoczym na pierwszej stronie ogłoszeń, ogłaszamy w różnych miastach...cisza Quote
fizia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Poradźcie proszę... Napisała do mnie Pani Wiola z Piekar Śląskich. Napisała w sprawie szczeniaczka Motylka Witam,Jakiej wielkkości bedzie piesek ? Byłabym zainteresowanan adopcja psiaczka małych rozmarów ( tak do 5 kg ) ze wzgledu że mam juz jednego schroniskowego bokserka :) Ale dla Małego psiaka znajdzie sie jeszcze miejsce.Chyba że ma Pani jeszcze innego psiaka na oku dla mojej rodziny to prosze o info ? Mieszkam w Piekarach Śl - czy ewentualnie jest mozliwość dowozu psiaka ?Dziękuję i pozdrawiam,Wiola **************Co własnie do dojazdu to nie mam za bardzo jak a wsród znajomych również. Zreszta powiem szczerze każdy kto słyszy że chce drugiego psa się ze mnie smieje....Kocham zwierzeta i tyle a nikt tego zrozumiec nie chce. Więc nawet jak kogos poprosze to bedzie odmowa :( Mieszkam w bloku. Mam bokserka Maksia - tez ze schroniska. Jest niekastrowany więc wole psa a taki szczeniak od małego bedzie się przyzwyczajac do Maksia i mysle że w ten sposób lepiej sie dogadają. Mój Maks jest bardzo łagodny. Naprawde musi go jakiś psiak wkurzyc żeby się odezwał. Zawsze ignoruje zaczepki. Chce takiego małego psiaka -żeby łatwiej było na spacerkach :) Napewno nie będzie mu u mnie źle. Wczesniej bylam zainteresowana Vera ale ona jest niewysterylizowana.Suczki zawsze łagodniejsze.Przesyłam w załączeniu zdjecie Maksia z synem. Aha mam dwóje dzieci 4 lata i roczek. Ale prosze bys spokojnym bo dzieci nie zrobią krzywdy psiakowi, Zreszta zawsze pilnuje jak bawią się z MAskiem. Jednka nigdy nie było jakiejś niemiłej sytuacji. **************super ten Dyzio- mnie zastanawia jak by się zachował z Maksem. Szkoda że dzieli nas troche tych km :/// Znowu Motylek też kochany ale żeby byl rozmiarami jak ten Dyzio.... Kurcze sama nie wiem :))) KOchane oba psiaczki. co Pani mysli co lepiej, który psiak dla naszej rodziny?. Quote
fizia Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Jak myślicie czy to by był dobry Dom dla Dyzia? Oczywiście jeszcze kwestia sprawdzenia go itp Ale tak ogólnie, co myślicie. Z tak z ciekawości - ile mniej więcej waży Dyzio? Bo Motylek podobno może wyrosnąć na takiego ok. 10-12 kg Quote
malawaszka Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 odległość to około 45 km - nie jest tak daleko żeby się nie dało dojechać - ale powinna ta pani przyjechać ze swoim psem Dyziek chyba z 8-9 kg będzie ważył - ale nie wiem tak tylko strzelam Quote
ULKA12 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Też stawiam ok 8 kg. Z drugiej strony tak sobie myślę, dwoje małych dzieci dwa młode psy i mieszkanie w bloku, nie wiem czy ta Pani wie na co się porywa? Quote
Recommended Posts