Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Książe wygląda bosko :)
Zdjęcia przepiękne!!

Jeśli mogłaby Mu pomóc nowa fryzura, to myślę, że może faktycznie warto spróbować. Mnie osobiście bardzo się podoba taki, jaki jest :) ale nie w mój gust niestety akurat ma trafić.

Tamta pani już nie odpisała...cóż, Jej strata...

Posted

Przelałam dzisiaj 200 zł majowe

150 zł przesłała Truskawa144! :)

35 zł z allegra od Dagmary

10 zł z cegiełek

i 5 zł dołożyłam do róznego rachunku

Posted

Właśnie przyszło 200 zł, czyli aktualnie na koncie Dyzia jest 200 z dzisiaj, plus 50 zł plus 40 zł, które wpłynęło wcześniej razem 290 zł za maj. Chyba, że o jakiejś wpłacie zapomniałam? Ale teraz chyba już dobrze policzyłam

Posted

Za każdym razem gdy oglądam te zdjęcia to nie mogę uwierzyć, że Dyzio tak długo nie może znaleźć swojego domku, a tak bardzo go potrzebuje:-(

Posted

Ja też nic nie rozumiem - tyle ma ślicznych zdjęć, zazwyczaj to one są kluczem do sukcesu.
Zmieniam je ciagle, daje rożne w tym głównym, widoczym na pierwszej stronie ogłoszeń, ogłaszamy w różnych miastach...cisza

Posted

Poradźcie proszę...

Napisała do mnie Pani Wiola z Piekar Śląskich.

Napisała w sprawie szczeniaczka Motylka

Witam,Jakiej wielkkości bedzie piesek ? Byłabym zainteresowanan adopcja psiaczka małych rozmarów ( tak do 5 kg ) ze wzgledu że mam juz jednego schroniskowego bokserka :) Ale dla Małego psiaka znajdzie sie jeszcze miejsce.Chyba że ma Pani jeszcze innego psiaka na oku dla mojej rodziny to prosze o info ? Mieszkam w Piekarach Śl - czy ewentualnie jest mozliwość dowozu psiaka ?Dziękuję i pozdrawiam,Wiola

**************Co własnie do dojazdu to nie mam za bardzo jak a wsród znajomych również. Zreszta powiem szczerze każdy kto słyszy że chce drugiego psa się ze mnie smieje....Kocham zwierzeta i tyle a nikt tego zrozumiec nie chce. Więc nawet jak kogos poprosze to bedzie odmowa :( Mieszkam w bloku. Mam bokserka Maksia - tez ze schroniska. Jest niekastrowany więc wole psa a taki szczeniak od małego bedzie się przyzwyczajac do Maksia i mysle że w ten sposób lepiej sie dogadają. Mój Maks jest bardzo łagodny. Naprawde musi go jakiś psiak wkurzyc żeby się odezwał. Zawsze ignoruje zaczepki. Chce takiego małego psiaka -żeby łatwiej było na spacerkach :) Napewno nie będzie mu u mnie źle. Wczesniej bylam zainteresowana Vera ale ona jest niewysterylizowana.Suczki zawsze łagodniejsze.Przesyłam w załączeniu zdjecie Maksia z synem. Aha mam dwóje dzieci 4 lata i roczek. Ale prosze bys spokojnym bo dzieci nie zrobią krzywdy psiakowi, Zreszta zawsze pilnuje jak bawią się z MAskiem. Jednka nigdy nie było jakiejś niemiłej sytuacji.

**************super ten Dyzio- mnie zastanawia jak by się zachował z Maksem. Szkoda że dzieli nas troche tych km :///
Znowu Motylek też kochany ale żeby byl rozmiarami jak ten Dyzio....

Kurcze sama nie wiem :))) KOchane oba psiaczki.

co Pani mysli co lepiej, który psiak dla naszej rodziny?.

Posted

Jak myślicie czy to by był dobry Dom dla Dyzia?

Oczywiście jeszcze kwestia sprawdzenia go itp

Ale tak ogólnie, co myślicie.

Z tak z ciekawości - ile mniej więcej waży Dyzio?

Bo Motylek podobno może wyrosnąć na takiego ok. 10-12 kg

Posted

odległość to około 45 km - nie jest tak daleko żeby się nie dało dojechać - ale powinna ta pani przyjechać ze swoim psem

Dyziek chyba z 8-9 kg będzie ważył - ale nie wiem tak tylko strzelam

Posted

Też stawiam ok 8 kg. Z drugiej strony tak sobie myślę, dwoje małych dzieci dwa młode psy i mieszkanie w bloku, nie wiem czy ta Pani wie na co się porywa?