Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od 11 grudnia 2010

Ja też nic nie rozumiem z tego

Byli jedni państwo zainteresowani, ale kiedy Go poznali zrezygnowali, bo był dla Nich zbyt wesoły i energiczny

I nikt więcej od tego czasu o Dyzia nie zapytał

Posted

Też jestem w szoku bo to pies bezproblemowy, kochający świat i ludzi, do tego młody, mały i śliczny. Umówiłam się na sesję zdjęciową Dyziulca na przyszły tydzień, pod warunkiem, że będzie słoneczko.

Posted

Za wesoły ? Zwykle ludzie raczej szukają pogodnych psiaków. A co chcieli psa w depresji czy jak :roll:. Może i w schronisku piesek był smutny, ale pod troskliwą opieką to na pewno się o wiele lepiej czuje. A on taki faktycznie energiczny bardzo jest, czy tylko tym ludziom coś nie pasowało ?

Posted

Tym ludziom chodziło o to, że po pierwsze Dyzio był jednak większy niż sie spodziewali a po drugie mieli starszego psa i obawiali się, że Dyzio będzie go męczył.

Posted

Czesanie Dyzio znosi wzorcowo, grzecznie stoi i chyba mu się nawet podoba. Co do strzyżenia czekam na decyzję czy moge to zrobić.

Dostałam jakieś dwie wpłaty jedna 40 a druga 70 zł ale musze sprawdzić dokładnie od kogo i na kogo.

Posted

Ulka jak uważasz z tym strzyżeniem :)

Ja jestem nieobiektywna, bo podobaja mi się bardziej takie kudłate psiaki. Ale może opinia publiczna jest inna :)

Wiem, ze wpłaciła jakieś pieniążki Daria z fb, ja tez postaram się dzisiaj wpłacić, co mam