Jaaga Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Dn. 30.11.10 w centrum Sosnowca znaleziono 9-letniego rodowodowego yorka psa. Pies do odbioru w hodowli. Jesli znajdzie się własciciel, to proszony jest o zabranie ze sobą metryki, rodowodu lub książeczki zdrowia psa. Gdyby ktos widział gdzies ogłoszenie własciciela poszukującego takiego psa, to bardzo prosze o kontakt na PW, bo z braku czasu nie mam możliwości go szukac, a umowa dawno gdzieś sie zagubiła :roll:. Kontakt w sprawie pieska : (32) 3533135, 660124623. W zwiazku z tym, że jego dotychczasowi własciciele nie nawiazali kontaktu ze mną, pobliskimi oddziałami ZK i schroniskami, piesek zamieszkał w nowym, sprawdzonym domu. Quote
Jaaga Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Hej, nikt nie szuka chłopaka? Umiesciłam go u ciotki, ale mam zabierać go, bo siedzi ciągle pod drzwiami i chce uciekac do domu, nie je suchego. Nie wiem, co z nim zrobię. Chyba muszę mu szukać nowego domu. Quote
Jaaga Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Odpisałam, dziękuję. Może ktoś chciałby psiaka adoptować? Biedaczek siedzi i ciągle szczeka. Nie potrafi się przyzwyczaić do tylu psów. Pieknie chodzi na smyczy, jest miły, delikatny i grzeczny. Wiadomość o nim rozesłana po schroniskach, na serwisach i w ZK, a nikt go nie szuka. Quote
abra64 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Jaaga']Odpisałam, dziękuję. Może ktoś chciałby psiaka adoptować? Biedaczek siedzi i ciągle szczeka. Nie potrafi się przyzwyczaić do tylu psów. Pieknie chodzi na smyczy, jest miły, delikatny i grzeczny. Wiadomość o nim rozesłana po schroniskach, na serwisach i w ZK, a nikt go nie szuka.[/QUOTE] czy ten york to aktualne bo widziałam ogłoszenie o yorku Quote
Jaaga Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 Ma nowy dom u znajomej wetki. Wreszcie będzie zadbany. Quote
Recommended Posts