Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dn. 30.11.10 w centrum Sosnowca znaleziono 9-letniego rodowodowego yorka psa. Pies do odbioru w hodowli. Jesli znajdzie się własciciel, to proszony jest o zabranie ze sobą metryki, rodowodu lub książeczki zdrowia psa.

Gdyby ktos widział gdzies ogłoszenie własciciela poszukującego takiego psa, to bardzo prosze o kontakt na PW, bo z braku czasu nie mam możliwości go szukac, a umowa dawno gdzieś sie zagubiła :roll:.
Kontakt w sprawie pieska : (32) 3533135, 660124623.

W zwiazku z tym, że jego dotychczasowi własciciele nie nawiazali kontaktu ze mną, pobliskimi oddziałami ZK i schroniskami, piesek zamieszkał w nowym, sprawdzonym domu.

Posted

Hej, nikt nie szuka chłopaka?
Umiesciłam go u ciotki, ale mam zabierać go, bo siedzi ciągle pod drzwiami i chce uciekac do domu, nie je suchego. Nie wiem, co z nim zrobię.
Chyba muszę mu szukać nowego domu.

Posted

Odpisałam, dziękuję.
Może ktoś chciałby psiaka adoptować? Biedaczek siedzi i ciągle szczeka. Nie potrafi się przyzwyczaić do tylu psów. Pieknie chodzi na smyczy, jest miły, delikatny i grzeczny.
Wiadomość o nim rozesłana po schroniskach, na serwisach i w ZK, a nikt go nie szuka.

Posted

[quote name='Jaaga']Odpisałam, dziękuję.
Może ktoś chciałby psiaka adoptować? Biedaczek siedzi i ciągle szczeka. Nie potrafi się przyzwyczaić do tylu psów. Pieknie chodzi na smyczy, jest miły, delikatny i grzeczny.
Wiadomość o nim rozesłana po schroniskach, na serwisach i w ZK, a nikt go nie szuka.[/QUOTE]

czy ten york to aktualne bo widziałam ogłoszenie o yorku

• 3 weeks later...