Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malibo57 napisał(a):
DIF, kochana, co Ty nabroiłaś? Jak klikam w Twój bannerek, to mnie Dogo informuje, że nie mam uprawnień, aby odwiedzać wątek Twojego hotelu. I inne takie bzdury. Co jest?

Mam to samo niestety...

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Ktoś majstruje przy Twoim wątku?!
Z subskrypcji też mi zniknął, Ziutce też.

I z Twojego profilu DIF też zniknął, weszłam w Twoje założone wątki ale doopa, nie ma go, o co kaman ?

Posted

[quote name='malibo57']DIF, kochana, co Ty nabroiłaś? Jak klikam w Twój bannerek, to mnie Dogo informuje, że nie mam uprawnień, aby odwiedzać wątek Twojego hotelu. I inne takie bzdury. Co jest?

Niestety to nie ja. To moderatorzy:

[quote name='Margo']Tzn domy darmowe i takie, gdzie psy moga mieszkac "za zwrot kosztow" (czyli placi sie jedynie za wyzywienie, weteranarze itp) sa OK. Reszcie, czyli tych zarabiajacych niestety musimy tam podziekowac.... Pojawia sie na "biznes-ogloszeniach"... ;-)

I wątek w którym temat jest poruszany:

Podforum "Domy Tymczasowe" a regulamin

Posted

malibo57 napisał(a):
Czy Ciebie zawiadomiono jakoś DIFciu, że watek będzie niedostępny albo, że zostanie przeniesiony do innego działu?

No coś Ty.... Sama byłam w szoku jak se kliknęłam w banerek.... :shake:

Posted

[quote name='dzodzo']w koncu dotarlam na watek chlopaka, boski czekoladek z niego

oglosila go juz na stonie adopcyjnej Nadziei Dobermana,wkleję potem link

deklarowac sie nie bede ale robie własnie bazarek na dobermany w potrzebie i jakiś grosz z niego przekaże dla Bergo

tu bazarek
http://www.dogomania.pl/threads/198260-Ubrania-i-buty-na-NADZIEJ%C4%98-DOBERMANA-do-20.12

Witamy serdecznie na wątku Berga! :loveu:

Bardzo dziękujemy za ogłoszenie na stronie! :Rose:
Wklejam linka:

http://nadzieja-dobermana.pl/psiak/494

Będzie dobrze chłopaku! Damy jakoś radę.... :p

Wpłynęło 10 zł od Abry! Dzięki wielkie, Dorotko!!

Bardzo proszę sprawdzajcie pierwszy post. Będę wklejać rozliczenie na bieżąco.

Posted

[quote name='DIF']Od dnia 12.12. br Bergo jest pod opieką finansową malibo57.

Ponieważ malibo wspomaga ogrom psów na dogo, wydaje mi się zasadne zbieranie funduszy na dogo, żeby wesprzeć Berga, którego hotel i karma miesięcznie przekraczają kwotę 500 zł :)

Zaznaczam, że wpłaty na Bergo są dobrowolne i wynikają z dobrego serca i chęci pomocy darczyńców!

Jeśli ktoś uważa inaczej niech nie wpłaca...:sadCyber:

Na dzień dzisiejszy zadeklarowane wpływy:

1. DIF 30 zł (wpłynęło)
2. MarcinPe 60 zł (wpłynęlo)
3. Pani Ewa 100 zł
4. Abra 10 zł

Razem: 200 zł

Hotel i karma dla tak dużego psa to koszt powyżej [FONT=Arial Black][SIZE=4]500 zł
[/FONT]!!
:flaming::flaming::flaming:

Bardzo dziękuję osobom, które zadeklarowały pomoc w utrzymaniu Berga w hoteliku!!! :loveu::loveu::loveu:

DIFciu, dzięki za info. Bardzo proszę Cię o uzupełnienie pierwszego postu, że Bergo przechodzi pod moją opiekę finansową i formalną oraz patronat Fundacji ViVA!
Poproszę o sygnaturkę w tytule dla porządku.
Koszty utrzymania psa są dość duże, jeśli ktoś zechce wspomóc go karmą, to będę bardzo wdzięczna, gdyż czynsz hotelowy nie zawiera jej ceny, więc będę mu zamawiać. Z góry dziękuję:)
Ostatnie kilka dni zaowocowały nowymi podopiecznym - rozpoczęły się porządki świąteczne, przygotowania do wyjazdów - psy lądują w śniegu, na mrozie. Szykujemy rezerwy, bo przybywa potrzebujących z każdą godziną.
Jeśli chodzi o Bergo, to przejdzie teraz cykl szczepień, a po kwarantannie - kastrację i będzie gotów do adopcji.
Liczę bardzo na pomoc w ogłoszeniach.
Allegro zobowiązała się zrobić Agata-air.
Namiary do ogłoszeń:
adopcja.viva@wp.pl
telefony zawsze dwa: DIF i mój.

Posted

Boszzzzzz........ Jaki on jest piękny:p Pani Małgosia pewnie pastuje go codziennie brązową pastą do butów, tak się błyszczy! :loveu:

A ja mam kolejne deklaracje miesięczne od moich koleżanek z pekao sa w kwocie 30 zł.
Czyli razem mamy już 230 z czego czekam jeszcze na wpływ od Pani Ewy. Dzisiaj miała wysłać także w poniedziałek będzie ;).