Izabella Hossa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 http://izabellah.wrzuta.pl/film/77v0locBg83/103_1234 Quote
Izabella Hossa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Coś dziwnego tu się dzieje, raz ten wątek ma 3 str, a raz 6 ??? Wstawiłam zdjęcia, raz je widzę , a raz nie ... Quote
Izabella Hossa Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Wstawiam jeszcze raz Psy na noc są w łazience, w dzień nadal w kojcu na zewnątrz :( Są niesamowitymi pieszczochami. Lubią wspólne zabawy, Czarny zaczepia , Kudłaty się godzi na wszystko :) Są raczej młodymi psami, czyli ok 2-3 lata, ale mogę się mylić. Wiedzą jak się zachować w domu, choć lubią ganiać po podwórku . Żywo reagują na kota, ale nie sprawdzałam jakie mają zamiary, bo mój kot już i tak jest znerwicowany przez te ciągłe wizyty nowych psów...Do moich psów merdają ogonkami, bliższej konfrontacji nie robiłam, bo nie miałam czasu, może w niedzielę to sprawdzę. Quote
tanitka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 pięknotki obydwa, że też nie ma ich gdzie zadomowić :( Quote
tanitka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 co z pieskami, żadnych DT/DS na horyzoncie ? :( Quote
zozolina Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 kurcze filmik zajefajny ,jak ten pieprzak prosi pieknie...ło matko nie ma zadnego dt?ten pieprzak to sznaucer w koncu czy nie wyrosniety pon? Quote
Izabella Hossa Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Sklece kilka słów do ogłoszeń, czy ktoś z Was mógłby mi pomóc ogłaszać chłopaczków ? I jeszcze jedna prośba, może ktoś z Was zechciałby zrobić im prezent w postaci karmy ? Za wszelka pomoc z góry bardzo dziękuje. Quote
Izabella Hossa Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 Przed momentem była gonitwa na podwórku moich z Krasnalami. Krasnale są przyjaźnie nastawione, dogadują się bez problemu. Musze jednak pilnować towarzystwa, bo mój Leon - wielkości Ogara Polskiego całe życie sądzi, ze jest malutki :) w zabawie mógłby któregoś nadepnąć.... Quote
malawaszka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 tamta pani której podawałam tel Izy wzięła innego sznaucerka - z Zabrza, ale tego posłałam jeszcze jednaj rodzinie - z Legionowa - jutro do niej zadzwonię i zapytam czy odebrała Quote
malawaszka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='izabellah-aldonda'][URL]http://izabellah.wrzuta.pl/film/77v0locBg83/103_1234[/URL][/QUOTE] nie wiem czemu dopiero teraz zobaczyłam ten filmik hahha ale jest boski ten mały :roflt: moja Luna to samo robi :lol: Quote
Neigh Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='malawaszka']tamta pani której podawałam tel Izy wzięła innego sznaucerka - z Zabrza, ale tego posłałam jeszcze jednaj rodzinie - z Legionowa - jutro do niej zadzwonię i zapytam czy odebrała[/QUOTE] Aaaaaaaa to posłałaś jej już te zdjęcia?:-) znaczy ja nie muszę? Bo ja miałam tu w Legionowie robić przedadopcyjną.......?:-) Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 posłałam mailem, ale ona chyba nieczęsto odbiera Quote
Equus Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 dziewczyny, chcemy uporządkować wątek pudlowy, gdzie jest też Wasz pudlowato-sznupkowaty (choć na tym zdjęciu [URL]http://img821.imageshack.us/i/1031247.jpg/[/URL], to on mi na bearded collie wygląda :D) czy mogłaybyście w związku z tym uzupełnić informacje o nim wg wzoru: [SIZE=3][B][U][COLOR=Red]INFORMACJE OBOWIĄZKOWE:[/COLOR][/U][/B][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=Red] [/COLOR][/SIZE][/B] [LIST] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red] Imię:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wiek:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Płeć:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kastracja/sterylizacja:[/B] tak/nie[/COLOR][/SIZE] [*][B][SIZE=3][COLOR=Red]Wielkość:[/COLOR][/SIZE][/B] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Kontakt w sprawie adopcji:[/B] mail i lub telefon do osoby zajmującej się psem[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Miejsce pobytu[/B] (miasto; dt/schronisko/inne) [/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Zdjęcie[/B] (lub ew. opis umaszczenia, ew. znaki szczególne)[/COLOR][/SIZE] [*][SIZE=3][COLOR=Red][B]Podstawowe informacje o zachowaniu:[/B] [/COLOR][/SIZE] [/LIST] [U][COLOR=Sienna][B]Informacje dodatkowe:[/B][/COLOR][/U] [LIST] [*][COLOR=Sienna][B]Odrobaczenie:[/B] tak/nie[/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Szczepienia:[/B] tak/nie; jeśli tak to jakie?[/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Problemy zdrowotne:[/B] tak/ nie; jeśli tak to jakie?[/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Inne problemy[/B] (np. behawioralne): jeśli tak to jakie?[/COLOR] [*][COLOR=Sienna][B]Kontakt z innymi psami/dziećmi/kotami[/B]: [/COLOR] [*][B][COLOR=Sienna]Link do wątku:[/COLOR][/B] [*][B][COLOR=Sienna]Krótki opis[/COLOR][/B][B][COLOR=Sienna]:[/COLOR][/B] [/LIST] Quote
malawaszka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Iza - w tym domu o którym rozmawiałyśmy są dzieci ok 1 i 6 letnie :/ Quote
Izabella Hossa Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 equus dziękuje za pomoc :) Marley samiec ok 2 lata przed adopcją będzie kastrowany, póki co musi nabrać trochę ciałka średniak [EMAIL="izabellah@wp.pl"]izabellah@wp.pl[/EMAIL], 503 082 952 Gm.Babice woj. Mazowieckie Marley jest bardzo spokojnym i posłusznym psem, jest uległy wobec innych psów w tym samców, interesuje się kotem, ale bez zbędnej przesady. Nie polecałabym go do dzieci jedynie ze względu na to, że potrafi warknąć jak coś jest nie po jego myśli , mógłby tym przestraszyć , nie obawiałabym się jednak żadnej innej niepożądanej reakcji. Marley uwielbia się przytulać, grzecznie zostaje sam w domu, nie jest hałaśliwy , nie przeszkadza nieproszony . Jest przesympatyczny i cudownie prosi na dwóch łapkach co możecie zobaczyć na filmiku. Quote
Izabella Hossa Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 malawaszka i Neigh dla Was również wielkie dzięki :) Quote
Julia84 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Zapraszam na bazerek, na którym można nadać imię głuchemu, niewidomemu i schorowanemu Staruszkowi, który nie ma niczego, nawet imienia... :-( [url]http://www.dogomania.pl/threads/197765-DAJ-IMI%C4%98-G%C5%81UCHEMU-I-NIEWIDOMEMU-STARUSZKOWI-!!!!!-do-12-grudnia-2010r-do-20.00?p=15878872#post15878872[/url] Quote
Neigh Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 A mnie to na razie nie ma za co....... Dziewczyny a tak przy okazji szukam domu dla 2 persów.......i jak na razie bezskutecznie.....nie wiecie o kimś normalnym, kto by chciał powalającej urody kota? Dzwonią do mnie tacy ludzie, ze to tylko usiąść i płakać...... Quote
Izabella Hossa Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Nowe obserwacje : Kudłaty Marley oprócz warkotu potrafi pokazać ząbki gdy coś mu się nie podoba, lub jest do czegoś zmuszony, ale nie ma odwagi by ugryźć. Być może ktoś go bił i teraz na wszelki wypadek ostrzega i chce się bronić. Niestety zdążył już dostać lanie od mojej suki :( Ona nie jest zbyt cierpliwa, a Marley pozwolił sobie na ostrzegawczy warkot....Marley potrzebuje domu u spokojnych ludzi, chyba lepiej bez zwierząt. Można się z nim dogadać bez trudu po dobroci lub podstępem :) Majlo ( czarny) natomiast jest zupełnie bezproblemowy, wesoły, posłuszny i słodki , chyba młodszy od Marleya, wszędzie go pełno, chętny do głaskania i zabaw . Niestety dręczy mojego kota, łazi za nim i histeryzuje :) Quote
Izabella Hossa Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Niestety nie. Właśnie robię nowe na Gumtree. Quote
Andzike Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ale cudaki!!! Piękne pieski, a ten kudlaczek to wprost marzenie...!!! Quote
beka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 iza wrzuć mi kila zdjeć i opisy na maila, bede dziś ogłaszac moje psy to wrzuce i Twoje.. Quote
Lulka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 zrobilam allegro maluchom http://allegro.pl/maylo-maly-piesek-o-wielkim-sercu-szuka-domu-i1369554329.html http://allegro.pl/marley-sympatyczny-kudlatek-szuka-domu-i1369554440.html Quote
Recommended Posts