malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 taki średni rozmiar mini sznupka to ok 50-53 w klacie i długość ok 35 cm od obroży do ogona Quote
al'akir Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 tanitka , dzięki za info. Kudłaty to może być pudel , jak najbardziej. Czarne podpalane pudla też są , w sumie pudel to nawet w "kolorach tęczy" może być ;) Quote
mshume Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Takie piękne malizny wywalone na mróz :( Quote
Energy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Malawaszka dziękuję za zaproszenie, wg mnie to jest sznupek pieprzaczek, bardziej niż pudel. Ale po jednym zdjęciu trudno oceniać;) Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Energy napisał(a):Malawaszka dziękuję za zaproszenie, wg mnie to jest sznupek pieprzaczek, bardziej niż pudel. Ale po jednym zdjęciu trudno oceniać;) a mogłybyście ustalić z GPoLCLD jedną wersję wspólną? :evil_lol: Quote
Energy Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 malawaszka napisał(a):a mogłybyście ustalić z GPoLCLD jedną wersję wspólną? :evil_lol: No nie wiem:evil_lol: On ma wg mnie kształt głowy bardziej sznupkowy:roll: Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 co by nie było to marznie biedak jeden z drugim :shake: cholera no... Quote
Lulka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ja tam nie wiem gdzie Wy widzicie tego kudłatego w kolorze czarnym podpalanym? :roll::evil_lol: ja widze szary :eviltong: Iza dawaj foty :cool3: Quote
malawaszka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Lulka napisał(a):ja tam nie wiem gdzie Wy widzicie tego kudłatego w kolorze czarnym podpalanym? :roll::evil_lol: ja widze szary :eviltong: Iza dawaj foty :cool3: hahaha popieram i w kwestii koloru i fot Quote
auraa Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Nie wiem czy kubraki to dobry pomysł. Jeśli nigdy nie miały na sobie kubraka, różnie mogą zareagować. Quote
Lulka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 od kubraka raczej krzywda się im nie stanie, a od mrozu tak zawsze warto sprobowac ;-) Iza wpisz w temat moze ze pilnie DT poszukiwany Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 kurde baby! nie ma kontaktu z izabeli - ma ktoś? chciałam psa pokazać ludziom i co mam zrobić? Quote
Lulka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Energy napisał(a):Ale tu chyba nie o pw chodziło;) a o co??? :roll: Quote
Energy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Lulka napisał(a):a o co??? :roll: Lulka myślę, ze Malawaszka chciała się szybko skontaktować, przydałby się telefon... Quote
Energy Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 malawaszka napisał(a):dostałam własnie telefon na pw ;) To super:lol:trzymam kciuki żeby się spodobał... Quote
Lulka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Energy napisał(a):Lulka myślę, ze Malawaszka chciała się szybko skontaktować, przydałby się telefon... no właśnie ;-) Quote
malawaszka Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 przekazałam tel do Izy i to jedno foto - szkoda, że nie ma więcej no, ale warto próbować Quote
Izabella Hossa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Nie wytrzymałam wzięłam je na noc do łazienki, w dzień niestety muszą być na zewnątrz w kojcu, nie ma mnie po 12 godzin w domu. Moimi psami zajmuje się moja mama, gdyby były jakieś zgrzyty nie poradzi sobie. Więc chłopaki w ciągu dnia nadal marzną. Poza tym w domu mają mnie już za wariata. Quote
Izabella Hossa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Chciałabym wstawić film tylko nie wiem jak to się robi.... Quote
Recommended Posts