Nitor-Nivalis Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Naprawde niesamowity dzień :) Winterfrost's PEGASO - ZW. Mł., NJwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR i BEST IN SHOW Nadal jesteśmy w szoku :) Mumin zmeczony i wcale mu sie nie dziwie bo to w końcu jeszcze dzidzia :cool3: Dziękujemy za Gratulacje :D Quote
DCP_domowy Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 dzięki za stawkę Briardów, a właściwie za jej brak:placz: pozdrowienia z Gdyni Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Naprawde niesamowity dzień :) Winterfrost's PEGASO - ZW. Mł., NJwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR i BEST IN SHOW Nadal jesteśmy w szoku :) Mumin zmeczony i wcale mu sie nie dziwie bo to w końcu jeszcze dzidzia :cool3: Dziękujemy za Gratulacje :D no to jeszcze raz ogromne gratulacje:multi: .Pies przesliczny i sobie zasluzyl:multi: :loveu: Quote
Nitor-Nivalis Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 daga10011 napisał(a):no to jeszcze raz ogromne gratulacje:multi: .Pies przesliczny i sobie zasluzyl:multi: :loveu: Dzieki :) :) :) Bardzo sie cieszymy :) Quote
alqua Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 łoh to nie jestem sama... ehh ale ja slepa jestem bo patrząc na kartę nie widziałam ,że nie ma zw mł a zamiast tego jest cwc pheh. W przyszłości będę czytała dokładnie na spokojnie karty zawsze na wystawie...ja zawsze robiłam...i nigdy nic nie było teraz biegiem i kuku w karcie.:mad: Ciekawe co jutro przyniesie dzień :razz: Quote
Donio Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Kolejno: Fenix, podium X grupy, na BIS-ie, najpiękniejsze psy wystawy Quote
AgaCzips Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Nitor- wielkie gratulacje!brawo :) gratulacje również dla młodych prezenterów;) Quote
alqua Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 No fajnie ...chciałam wstawić fotki z wystawy ale zapomniałam jak to sie robi :oops: Quote
Nitor-Nivalis Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Donio']Kolejno: Fenix, podium X grupy, na BIS-ie, najpiękniejsze psy wystawy to my :) :) ;) możemy ślicznie poprosić o wieksza fotke na maila :loveu: Quote
Gonia Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Naprawde niesamowity dzień :) Winterfrost's PEGASO - ZW. Mł., NJwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR i BEST IN SHOW Nadal jesteśmy w szoku :) Mumin zmeczony i wcale mu sie nie dziwie bo to w końcu jeszcze dzidzia :cool3: Dziękujemy za Gratulacje :D Wow!!!!!!!!!!!!!!To się nazywa mocne wejście!!!!!!!!!!!!!!A nade wszystko giga satysfakcja!GRATULACJE NAJSZCZERSZE!!!!!:laola: Quote
Elitesse Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='daga10011']sredni pieprz i sol byl tylko 1:lol: pies w posredniej-dragon siemowit mini cz-sr psy posrednia denis noalma psy otwarta sasquehanna kruszon psy ch repitition's life of crime suki mlodziez magic melody z prady gangsterow rita akacjowe kolce suki posrednia Ayla vis a vis Dexi Formosus suki otwarta Eskapada Esseni suki weteran dziekuje pieknie :loveu: nie ma co stawka imponujaca ! :lol: :lol: Quote
Musiałek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 a czy były jakieś owczarki australijskie ??? Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Musiałku - był 1: SUKI kl.o VIVE LA POLOGNE OF CRYSTAL LAKE Pzdr. Quote
MagdaThari Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Nitor-Nivalis wielkie Gratulacje dla was za takie osiągniecia :lol: :lol: :lol: Winterfrost's PEGASO - ZW. Mł., NJwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR i BEST IN SHOW Moja Thari pierwsze CWC w wieku 15 miesięcy , NSwR ,BOB BARDZO SIĘ CIESZYMY Pozdrawiam Magda i Thari Quote
hachidori Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='paulinka13']gr.starsza wiem,że pierwszy był Rafał z Whippetem, ale wiecej niestety nie pamiętam bo hasałam z Akita...:oops: :oops: :oops: quote] Paulina, wielkie gratulacje i zycze powodzenia w nastepnych prezentacjach. Ponadto serdecznie dziekuje, ze podjelas sie wystawienia mojego bydlaka. Bardzo ci dziekuje :multi: i mam nadzieje, ze bedziesz miala stosunkowo mile wspomnienia z Raidenem :lol: . Zdjecia podesle ASAP. pozdrawiam Joanna Nowak & Raiden :diabloti: Quote
Hania Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Naprawde niesamowity dzień :) Winterfrost's PEGASO - ZW. Mł., NJwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR i BEST IN SHOW Nadal jesteśmy w szoku :) Mumin zmeczony i wcale mu sie nie dziwie bo to w końcu jeszcze dzidzia :cool3: Dziękujemy za Gratulacje :D GRATULACJE. We Włocławku w ogóle królowały młode psy. Kraska - 3 BIS właśnie skończyła 9 miesięcy a sznaucerek 4 BIS jest dwa dni młodszy. Niw wiem w jakim wieku jest corgi - 2 BIS. Co to będzie jak nasze pociechy urosną :evil_lol:. Nitor-Nivalis - ja też mam parę fotek i z 5 grupy i z BIS - jak chcesz odezwij się do mnie na meil. Quote
Hania Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Parę fotek: BIS: BOG V Nie mieścił się na podium :evil_lol: ( a mój TZ zrobil wiecej zdjec z BOg V niz BOG VI ) [SIZE=2]I my - czyli BOG VI Quote
Gonia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hania,wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!Jak miło,że we Włocławku na pudle stoją piękności znajomych!Ewa,Hania,Zosia:loveu: Ja choć mnie tam nie było,też odniosłam mały sukcesik.Carmela Słodki Urwis Zw Mł i BOG jamników(ma zaledwie 9 miesięcy!). Quote
dorotal Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Gratulacje :lol: :lol: :lol: Czy byly na tej wystawie king charles spaniel(nie cavalier)? Quote
BlackSheWolf Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 raczej nie :P widzialam cavaliery ale kingi.. nie Quote
bognik Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Asiaczek napisał(a):PSY kl.mł. BELFEGOR RAWIPON SUKI kl.mł. XANELLA DAR TIBETU kl. p KIARA PIAULAU-GOU kl. ch BONA ŚNIEŻNY LEW Pzdr. Bardzo dziękuję! :calus: Quote
BlackSheWolf Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 a oto pare fotek z wystawy... tylko robione z telefonu wiec jakosc okropna ;( ale lepsze to niz nic :P i zdjecia robione z daleka raczej czy to jest bouvier?? Quote
LAURA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 super fotki!! nawet sie moja mała załapała http://www.sepis.net/wystawy/wloclawek2006/47.jpg a masz moze jej foto z bis puppy?? :> Quote
Recommended Posts