daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Dogi arlekiny i czarne psy mlodziez Aglauros Agelaos Atheneum otwarta Ionesco Polaris suki mlodziez Aphrodita Ajtra Atheneum Kamira Margarejo suki otwarta Waikiki Akwaforta Blekity psy mlodziez Baster Perfect dog Tristan junior amigo perro suki szczeniat Ilda Nubes suki mlodziez B-Laura posrednia Guarda del Amor medium zolte i pregusy psy posrednia Caesim Caesar Pregius Flavens suki mlodziez Kornelia Kaya Univers suki otwarta Soley Jantarowa Saga sedziowal Aleksander Waszkowski-nas tez zreszta sedziowal:lol: Quote
jo-jo Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 daga10011 napisał(a):Dogi arlekiny i czarne psy mlodziez Aglauros Agelaos Atheneum otwarta Ionesco Polaris suki mlodziez Aphrodita Ajtra Atheneum Kamira Margarejo suki otwarta Waikiki Akwaforta Blekity psy mlodziez Baster Perfect dog Tristan junior amigo perro suki szczeniat Ilda Nubes suki mlodziez B-Laura posrednia Guarda del Amor medium zolte i pregusy psy posrednia Caesim Caesar Pregius Flavens suki mlodziez Kornelia Kaya Univers suki otwarta Soley Jantarowa Saga sedziowal Aleksander Waszkowski-nas tez zreszta sedziowal:lol: Wielkie Dzięki Kochana, jak znma życie to w czarnych BOB'a wziął Aglauros ;-) Bardzo lubie tego psa ;-) Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 oj,chyba nie...bo na BOG 2 wyszedl arlekin-wiec pewnie on wygral.I arlekin przeszedl pierwszy przesiew na BOGu Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 chyba jednak masz racje:lol: .wlasnie spojrzalam w katalog i to on wlasnie byl jedynym arlekinem-piekny jest:loveu: Quote
jo-jo Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 daga10011 napisał(a):oj,chyba nie...bo na BOG 2 wyszedl arlekin-wiec pewnie on wygral.I arlekin przeszedl pierwszy przesiew na BOGu On jest arlekinem ;) Quote
paolinka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Laura brawo!! Ojjj ślicznotka z niej :loveu: bedziecie podbijać ringi :cool3: Quote
jo-jo Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 daga10011 napisał(a):chyba jednak masz racje:lol: .wlasnie spojrzalam w katalog i to on wlasnie byl jedynym arlekinem-piekny jest:loveu: Bardzo go lubię ;-)) Zdecydowanie idzie w ślady swojego ojca (InterChampion ;-) Quote
Asiaczek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ja już po powrocie do domu i też mam się czym chwalić, a mianowicie: PSY JAZZY BOY Asiaczek - debiut w kl. młodzieży i to jaki debiut: dosk., Zwyc. Młodziezy, NJwR, NPwR, BOB, BOG2. Prawda, że super wynik? Pozostałe chłopaki: Abotere's ADUNBI - CWC, Abotere's WAHZIRI - CWC, JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk., Zwyc. Mł. Jak sami widzicie, Dżezik zgarnął wszystko, co było w rasie i nawet udało mu się na BOG coś niecoś uszczknąć! Super maluch! Jeszcze raz pozdrawiam tych, z którymi zamieniłam choć kilka słów i tych, z którymi udało się porozmawiać dłużej: Nitor-Nivalis, Iwa-R, Wanio, Donio, Rafał z whippetem, Daga - nie doczekałam się Ciebie, a potem to już się zaczęły BIS-y. Tak więc dopiero teraz mogę pogratulować!!! Pzdr. Quote
mar Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Wielka prośba!!! Proszę o wrzucenie stawki PON-ów i sędziego na PON-y. Wystarczy klasa i samo imię, bez przydomka. Bardzo mi zależy!!!! (I jakby ktoś pamiętał, co na finałach chodziło.) Quote
Nata Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich zwyciezcow:multi: a zwlaszcza dla Pegaso - Nitor Nivalis;) Czy ktos bylby tak mily i poratowal mnie stawka mopsów?:cool3: Z gory wielkie dzieki:) Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Asiaczek-mam nadzieje,ze na przyszlej wystawie jakos sie uda nam spotkac:lol: .Ja ciebie mijalam,bo widzialam 4 baski-ale nie bylam pewna czy to Twoje-a raczej byly Twoje:lol: podaje stawke ponow-sedziowal anatoli Zhuk psy szczeniat moj kaszub sylena psy mlodziez Raptus z Wielgowa Sekret ze Spiewogry psy otwarta Basalyk z Winory Iwan II lagodny z Kuny Oberon ze Spiewogry suki mlodziez Aqua wielka kujawianka Nutka z Armii Zbawienia Suki posrednia osylena Hajko Nerito Luna Ladna z Armii Zbawienia suki otwarta Baxi Elita ponow Wyjatkowa Wizja Moscic Suki championow Charla Jamkin suki weteranow Daszba z Armii Zbawienia Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 ok..Mopsy:lol: psy mlodziez Meteoryt pomarszczony czar psy posrednia Sasquehanna not bad boy psy otwarta Ares Aesculap Live suki mlodziez Adela z Ewy Sadu Ajka Astarte Gold Bunia z Ewy sadu Marika pomarszczony czar One of us od wilmy suki posrednia Oasis-dog Fatima Suki otwarta Jess od Wilmy suki championow Nukko Shencyr Wolamerican Quote
AgaCzips Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 a ja Daga zdaje się widziałam twoje leosie, ale nie jestem pewna:oops: Były dwa-jeden jaśniejszy a drugi ciemniejszy i jakiś Pan z nimi spacerował(Twój mąż?):roll: Quote
Juzaczka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Gdyby ktoś był zainteresowany, przesyłam foteczki z Włocławka :) Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Nitor Nivalis-ja tez gratuluje-widzialam Twoje psisko na pudle-cudo:loveu: Asiaczek-Tobie tez gratuluje,wszystkie baski spisaly sie na medal:lol: :multi: Quote
wix Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 O matko, Juzaczka, co masz za aparat foto? :crazyeye: :shake: :loveu: a ciłałki Ci gdzies nie wpadły w obiektyw..? ;) Quote
Nata Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Daga10011 piekne dzieki za staweczke mopsow:loveu: Quote
Juzaczka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Z małych tylko Norfolk i gryfonik wpadły mi pod nogi :( Praktycznie wszystkie fotki co miałam są wyżej :( Następnym razem wywiem się wcześniej komu pstrykać :D Pozdrowienia od Jużaczki, jej przybranej kumpeli Miśki (Terier zarzeczewski z wątku na adopcjach) i trzech kotów perskich :D Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 AgaCzips napisał(a):a ja Daga zdaje się widziałam twoje leosie, ale nie jestem pewna:oops: Były dwa-jeden jaśniejszy a drugi ciemniejszy i jakiś Pan z nimi spacerował(Twój mąż?):roll: to nie moje:lol: .ja bylam z dwoma sukami,a Ty widzialas pana z psem z klasy otwartej i sunia z mlodziezy na 100%;) .Moje nigdzie nie chodzily,siedzialy przy ringu i byly tylko na pokazie lenow-wszystcy wystawcy sie zebrali i postanowili przedstawic rase na ringu gdzie pokazywali rasy:multi: . Quote
paolinka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Jakie zdjęcia :crazyeye: szok! To chyba jedna z najlepszych fotorelacji wystawowych, jakie widziałam! http://www.sepis.net/wystawy/wloclawek2006/29.jpg załapałyśmy się, super - dziękuję! :multi: Quote
daga10011 Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Juzaczka-ten Chowek na focie to En Chou naszej Iwy dogomaniackiej-tez BoBa zgarnal:multi: :lol: . Quote
Juzaczka Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 W takim razie ciesze się, że się podoba :D A tak z przymróżeniem oka: nasz BIS wystawy :D Miśka, zeszłoponiedziałkowa znajdka (Wątek adopcje - Terier zarzeczewski - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30021 ) Quote
Elitesse Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 poprosze o stawke sznaucerow srednich pieprz i sol oraz mini cz-sr :modla: :modla: Quote
AgaCzips Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 A ja zapomniałam, miałam was okrzyczeć:eviltong: Czemu nie nosicie chust!? :mad: Ja chodze po tej wystawie i Was znaleść nie mogę:shake: Juzaczka-piękne foty:multi: a ten york...:iloveyou: cudo! Quote
Recommended Posts