Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W zeszłym roku też dużo było w hali. Jakby co mam katalog z zeszłego roku, mogę zerknąć co było na dworze a co nie, ale na dworze była głównie 2 grupa.

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iwa-R napisał(a):
W zeszłym roku też dużo było w hali. Jakby co mam katalog z zeszłego roku, mogę zerknąć co było na dworze a co nie, ale na dworze była głównie 2 grupa.

W ub.r. albo 2 lata temu grupy V, a przynajmniej basenji, też były na dworze.
pzdr.

Posted

heyka:) mialam problemy (i mam nadal) z komputerem:( i jestem "troche" do tyłu z tym wszystkim. chyba Agasia pisała, że zgłoszenia na MP sa na wystawie i mam nadzieje ze i zglosic sie i oplacic moge rzeczywiscie na miejscu, bo nie moge sie dodzwonic do nich... czy w braku informacji są jakiekolwiek na temat Młodego Prezentera??

ps: Paolinka,pw wysłałam:P

Posted

MAM PYTANIE CZY KTOS Z WARSZAWY moze przywiezc grzywacza do adopcji -domek juz ma -jest zdrowy zostal zwrocony do hodowli-dalszym transportem juz sie zajme HELP

Posted

no to my juz po:lol: .dogomaniackie psy dzis robily furrore:multi: .
Moja sucz dzis zgarnela CWC,NJSWR,BOB:multi: .Jestem z niej bardzo dumna,tym bardziej,ze w konkurencji na Boba byly przepiekne psy,ktore juz nie raz Boba dostaly na innych wystawach:loveu: .
Iwa-bylo milo Cie w koncu spotkac:loveu: .Mam nadzieje,ze poszlo wam lepiej na BOG niz nam:lol:

Posted

Ja z Tają CWC, BOB i BOG 2... z wynikow jestem zadowolona, pies dosyc ladnie chodzil na grupie. Ale na "normalnym" ringu i poza nim mozna powiedziec, ze tragedia.... nie wiem co sie stalo, caly czas szukala swojej ukochanej pani, bala sie psow... w Toruniu jakby inny pies - wrecz show... girl :) A tutaj.. ehh... No ale coz, to mnie tylko motywuje do dalszych cwiczen :) :loveu: :loveu:

Gratulacje dla Paulinki, na mlodym prezenterze wraz ze slicznym psem byla 2 u sedziego z Bialorusi, brawo swietna robota :multi: dzieki za towarzystwo :razz:

Daga - moglas powiedziec, ze bedziesz na tej wystawie... pewnie Cie widzialam, bo krecilam sie przy tym ringu... ;)
Gratuluję!!

Posted

Paolinka, jeszcze raz gratulację i.. nie odzywaj się do mnie :cool3: :cool3: :lol: :klacz: :buzi:

ja powiem tyle- wystawa super zorganizowana, jeśliby jeszcze była hala dla ozdóbek to już w ogóle idealnie by było :)

Posted

daga10011 napisał(a):
no to my juz po:lol: .dogomaniackie psy dzis robily furrore:multi: .
Moja sucz dzis zgarnela CWC,NJSWR,BOB:multi: .Jestem z niej bardzo dumna,tym bardziej,ze w konkurencji na Boba byly przepiekne psy,ktore juz nie raz Boba dostaly na innych wystawach:loveu: .
Iwa-bylo milo Cie w koncu spotkac:loveu: .Mam nadzieje,ze poszlo wam lepiej na BOG niz nam:lol:

Daga super Gratuluje :calus:

Wszystkim Bardzo Serdecznie Gratuluje :multi:

A czy mogłabym prosić o stawkę dogów niemieckich i sędziego? :oops:

Posted

fajnie bylo :D
moja maleńka sunia MARION Herbu Wąsal zgarnela ocene WO1,śliczny opis a na koniec BIS PUPPY Włocławek 2006!!! D:D::D jesli ma ktos fotki to bede wdzieczna bardzo :)

Posted

jo-jo napisał(a):
Daga super Gratuluje :calus:

Wszystkim Bardzo Serdecznie Gratuluje :multi:

A czy mogłabym prosić o stawkę dogów niemieckich i sędziego? :oops:

zaraz ci przepisze;)