Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
hmm rozumiem, ze zadnego planu sedziowania, spisu wystawców czy czegoś podobnego nie będzie??

Grrrrrrr... coś mnie zaraz trafi! Potwierdzenia nie ma, a ja nie wiem czy mnie przyjęli, bo zgłaszałam po terminie. :shake: Zarząd coprawda dał mi odpowiedź e-mailową, ponieważ zanim zgłosiłam, napisałam do nich. Ale odpowiedź najpeirw była jednoznaczna, później już nie bardzo. Normalnie zgadywanka :shake:

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja może jeszcze raz pójdę przebadać skrzynkę.
Ehh pogody ostatnio nam brakuje, więc mam nadzieję, że się nam na weekend zrekompensują ;)

Posted

Potwierdznie do nas dzisiaj przyszło więc teraz zostaje modlic się o pogodę...żeby tylko nie padało ... bo inaczej to nie wiem...nie mam się gdzie skryc z Bobtailem :roll:

Posted

a tam nic nie jest napisane o tym przedluzonym terminie do 10.08:-(:-o.ja wyslalam 09.08:-( i zaplacilam po raz pierwszy w zyciu w dniu zglaszania:-o i chyba nie mam potwierdzenia..chyba ,bo jutro wracam z wakacji ale kolezanka ktora sie zajmuje domem i psiarnia mowi,ze poczty z ZK niet:shake::-(

Posted

Kotku nie martw się ja też nie dostaniem potwierdzenia.
Ja wysłałam zgłoszenia długo przed końcem zamknięcia i też do tej pory nic nie mam . Koleżanka ,która też zgłosiła zagląda do skrzynki i ma figę.:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: .Może stanie się dzisiaj CUD!!!!!!!!!!!!

Posted

A ja zgłaszając psa, pieniądze wpłaciłam na konto walutowe. Zadzwoniłam do oddziału i poinformowałam o tym. Na to pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała, że z tym to może być poważny problem, i jak w ogóle mogłam wpłacić w złotówkach na konto walutowe.
Miałam zadzwonić jeszcze raz, kiedy będzie pani księgowa i z nią rozmawiać, no ale jakoś tak wyszło, że nie zadzwoniłam, bo szczerze mówiąc zapomniałam.

Potwierdzenie jednak dostałam, numerek rówież, tak więc uważam, że chyba wszystko oki :)

Daga może w końcu będę miała okazję zobaczyć Twoje Leosie? Już tyle razy Was szukałam, i nigdy nie moglam Was znależć :oops:

Posted

A ja dzisiaj dostałam potwierdzenie!!! Hurra!!!
Ale coś źle podliczyłam i muszę dopłacić 30 zł. A Pani w O/włocławek bardzo się ucieszyła, jak zadzwoniłam i powiedziałam, że mam potwierdzenie. Chyba trochę za późno zaczęli wysyłkę i stąd takie nerwy...
Pzdr.

Posted

Ja też dzisiaj dzwoniłam i powiedzieli mi, że ten bałagan to mają przez wystawiających bo wiele osób zgłosiło psy dużo po terminie a jednak przyjeli i przez to wszystko czekali z wysyłką potwierdzeń i Pan mówił że jak odbierze katalogi z drukarni w sobote rano to będzie sie cieszył takie mają opóżnienie:lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Magda i Thari

Posted

bo wiele osób zgłosiło psy dużo po terminie a jednak przyjeli

Hymmm trochę się zagalopowali, bo mnie nie przyjęli, więc nie wiem czy to co piszą to prawda. W telefonie usłyszalam, że nie przyjmowali nikogo zbyt dużo po terminie ;)
Czyli mnie nie będzie. :)

Posted

To chyba najdziwniejsza wystawa w kraju. Wszystko w tajemnicy, sędziowie, o stawkach nie wspomnę. Jestem na nich wkuty od ubiegłego roku, zgłaszałem oczywiście w ostatni dzień, chyba miesiąc przed wystawą, terminu nie przedłużyli, ale ponieważ bawiłem w Jastarni i była sobota po 14-ej nigdzie nie mogłem zapłacić, napisałem o tym na zgłoszeniu, że zapłacę następnego dnia i w niedzielę pojechałem do Gdańska zapłacić. Nic to nie dało, skasowali mnie dodatkowo na pięć dych na wystawie, a dyskusja była jak ze ślepym o kolorach. Prorokowałem im mało psów za rok i proszę - nawet 600 się nie uzbierało, mam drobną satysfakcję.
A jadę tylko dlatego, że blisko.

Posted

ja tez dostalam potwierdzenie dzisiaj...:)))

faktycznie mało psow bedzie.....i wszyztsko w tajemnicy..nic nikt nie wie.....
eh..zobaczymy na miejscu ...

Posted

Uff..ja dojechalam do domu godzine temu i w skrzynce znalazlam potwierdzenie:multi: .Iwa-tym razem bedzie malo psow-moze nas znajdziesz:loveu: .bede z dwoma suczkami-jedna jasno ruda z wynioslym wyrazem pyska,druga lekko nizsza ze szczeniakowatym wyrazem pycholca i ciemnymi koncowkami wlosa na czerwono-rudym tle;) .Mam nadzieje,ze nas znajdziesz-ja bym poszukala Ciebie,ale moje wariatki chca poznac kazdego napotkanego psa i wycieczka wokol ringow bylaby uciazliwa:roll: :lol:

Posted

Ja tylko napisałam co mi Faciu powiedział a jak jest tak serio to tylko oni sami wiedzą -dlaczego mają takie zamieszanie i czemu jest wszystko na ostatnią chwile najwazniejsze że większość potwierdzeń jednak dotarła:lol:
Pozdrawiam Magda i Thari

Posted

Chociaż plan oceniania mogli podać. Trzeba byc na 10 żeby nie przegapić wejścia na ring, a jak znam życie wejdę dopiero o 13. Fajnie tak będzie czekac w tę pogodę z psem długowłosym, nie ma co :cool1:

Posted

Pierwszy raz mam do czynienia z tak zamieszaną wystawą. Może będę jednak, ale wtedy tylko towarzysko.
Czekam jednak cały czas na stawki, bo nie wiem czy warto tłuc się taki kawałek drogi... :shake: