Viz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Agappe napisał(a):hmm rozumiem, ze zadnego planu sedziowania, spisu wystawców czy czegoś podobnego nie będzie?? Grrrrrrr... coś mnie zaraz trafi! Potwierdzenia nie ma, a ja nie wiem czy mnie przyjęli, bo zgłaszałam po terminie. :shake: Zarząd coprawda dał mi odpowiedź e-mailową, ponieważ zanim zgłosiłam, napisałam do nich. Ale odpowiedź najpeirw była jednoznaczna, później już nie bardzo. Normalnie zgadywanka :shake: Quote
duszek01 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja wczoraj dostałam potwierdzenie wraz z numerkiem:multi: Teraz tylko trzeba sie modlic o pogode;) Quote
Viz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 To ja może jeszcze raz pójdę przebadać skrzynkę. Ehh pogody ostatnio nam brakuje, więc mam nadzieję, że się nam na weekend zrekompensują ;) Quote
alqua Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Potwierdznie do nas dzisiaj przyszło więc teraz zostaje modlic się o pogodę...żeby tylko nie padało ... bo inaczej to nie wiem...nie mam się gdzie skryc z Bobtailem :roll: Quote
Viz Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Wg prognoz na portalach internetowych będzie 19-20 stopni... i opady :( Quote
agniecha Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 VIZ ! nie załamuj nas z tą pogodą. :placz: Jak na razie to wszystko idzie pod górkę :shake: Quote
BlackSheWolf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 oto glowna strona ZK we wloclawku ;P http://www.zkwpwloclawek.pl/main.htm tu o wystawie jest napisane ;P a jesli chodzi o obsade sedziowania to tam jest napisane:P a podoga ... hmm... MUSI BYC LADNIE!!! Quote
daga10011 Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a tam nic nie jest napisane o tym przedluzonym terminie do 10.08:-(:-o.ja wyslalam 09.08:-( i zaplacilam po raz pierwszy w zyciu w dniu zglaszania:-o i chyba nie mam potwierdzenia..chyba ,bo jutro wracam z wakacji ale kolezanka ktora sie zajmuje domem i psiarnia mowi,ze poczty z ZK niet:shake::-( Quote
szorka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Kotku nie martw się ja też nie dostaniem potwierdzenia. Ja wysłałam zgłoszenia długo przed końcem zamknięcia i też do tej pory nic nie mam . Koleżanka ,która też zgłosiła zagląda do skrzynki i ma figę.:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: .Może stanie się dzisiaj CUD!!!!!!!!!!!! Quote
Iwa-R Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A ja zgłaszając psa, pieniądze wpłaciłam na konto walutowe. Zadzwoniłam do oddziału i poinformowałam o tym. Na to pani zrobiła wielkie oczy i powiedziała, że z tym to może być poważny problem, i jak w ogóle mogłam wpłacić w złotówkach na konto walutowe. Miałam zadzwonić jeszcze raz, kiedy będzie pani księgowa i z nią rozmawiać, no ale jakoś tak wyszło, że nie zadzwoniłam, bo szczerze mówiąc zapomniałam. Potwierdzenie jednak dostałam, numerek rówież, tak więc uważam, że chyba wszystko oki :) Daga może w końcu będę miała okazję zobaczyć Twoje Leosie? Już tyle razy Was szukałam, i nigdy nie moglam Was znależć :oops: Quote
Asiaczek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 A ja dzisiaj dostałam potwierdzenie!!! Hurra!!! Ale coś źle podliczyłam i muszę dopłacić 30 zł. A Pani w O/włocławek bardzo się ucieszyła, jak zadzwoniłam i powiedziałam, że mam potwierdzenie. Chyba trochę za późno zaczęli wysyłkę i stąd takie nerwy... Pzdr. Quote
martyna. Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja wiem tylko ze moje psy przyjete ! Takze jedziemy :) Quote
MagdaThari Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Ja też dzisiaj dzwoniłam i powiedzieli mi, że ten bałagan to mają przez wystawiających bo wiele osób zgłosiło psy dużo po terminie a jednak przyjeli i przez to wszystko czekali z wysyłką potwierdzeń i Pan mówił że jak odbierze katalogi z drukarni w sobote rano to będzie sie cieszył takie mają opóżnienie:lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Magda i Thari Quote
Viz Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 bo wiele osób zgłosiło psy dużo po terminie a jednak przyjeli Hymmm trochę się zagalopowali, bo mnie nie przyjęli, więc nie wiem czy to co piszą to prawda. W telefonie usłyszalam, że nie przyjmowali nikogo zbyt dużo po terminie ;) Czyli mnie nie będzie. :) Quote
Donio Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 To chyba najdziwniejsza wystawa w kraju. Wszystko w tajemnicy, sędziowie, o stawkach nie wspomnę. Jestem na nich wkuty od ubiegłego roku, zgłaszałem oczywiście w ostatni dzień, chyba miesiąc przed wystawą, terminu nie przedłużyli, ale ponieważ bawiłem w Jastarni i była sobota po 14-ej nigdzie nie mogłem zapłacić, napisałem o tym na zgłoszeniu, że zapłacę następnego dnia i w niedzielę pojechałem do Gdańska zapłacić. Nic to nie dało, skasowali mnie dodatkowo na pięć dych na wystawie, a dyskusja była jak ze ślepym o kolorach. Prorokowałem im mało psów za rok i proszę - nawet 600 się nie uzbierało, mam drobną satysfakcję. A jadę tylko dlatego, że blisko. Quote
LAURA Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ja tez dostalam potwierdzenie dzisiaj...:))) faktycznie mało psow bedzie.....i wszyztsko w tajemnicy..nic nikt nie wie..... eh..zobaczymy na miejscu ... Quote
alqua Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 A skąd wiecie ile psów będzie? Ja nic wogóle nie wiem odnośnie tej wystawy :/ masakra... Quote
daga10011 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Uff..ja dojechalam do domu godzine temu i w skrzynce znalazlam potwierdzenie:multi: .Iwa-tym razem bedzie malo psow-moze nas znajdziesz:loveu: .bede z dwoma suczkami-jedna jasno ruda z wynioslym wyrazem pyska,druga lekko nizsza ze szczeniakowatym wyrazem pycholca i ciemnymi koncowkami wlosa na czerwono-rudym tle;) .Mam nadzieje,ze nas znajdziesz-ja bym poszukala Ciebie,ale moje wariatki chca poznac kazdego napotkanego psa i wycieczka wokol ringow bylaby uciazliwa:roll: :lol: Quote
MagdaThari Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ja tylko napisałam co mi Faciu powiedział a jak jest tak serio to tylko oni sami wiedzą -dlaczego mają takie zamieszanie i czemu jest wszystko na ostatnią chwile najwazniejsze że większość potwierdzeń jednak dotarła:lol: Pozdrawiam Magda i Thari Quote
Light of Shin-Ra Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pilne. Czy na wystawę do Włocławka jedzie ktoś z okolic Krakowa kto mógłby spowrotem zabrać małego pieska? Potrzebny transport dla grzywka do adopcji. :placz: Quote
Cockerek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Chociaż plan oceniania mogli podać. Trzeba byc na 10 żeby nie przegapić wejścia na ring, a jak znam życie wejdę dopiero o 13. Fajnie tak będzie czekac w tę pogodę z psem długowłosym, nie ma co :cool1: Quote
Agama Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 2 lata temu ozdobne byly wystawiane w hali-chyba ze zmieniono miejsce wystawy:crazyeye: Quote
Viz Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pierwszy raz mam do czynienia z tak zamieszaną wystawą. Może będę jednak, ale wtedy tylko towarzysko. Czekam jednak cały czas na stawki, bo nie wiem czy warto tłuc się taki kawałek drogi... :shake: Quote
Cockerek Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Agama napisał(a):2 lata temu ozdobne byly wystawiane w hali-chyba ze zmieniono miejsce wystawy:crazyeye: Więc żyję nadzieją że teraz też tak będzie. Quote
Recommended Posts