alqua Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dostał już ktoś potwierdzenie przyjęcia? :/ ja nadal czekam i nic nie wiem...chory jest ten Włocławek. Quote
Asiaczek Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Spoko. Na pewno potwierdzenie przyjdzie na czas. Może we wtorek, śridę... Pzdr. Quote
paulinka13 Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Martynko:) ja bede we Włoclawku,ale mna to sie nie przejmuj:P Paolinka Taja kondyche ma az za dobra:P:P:P jak bedziesz na Wrzosach to pisz wczesniej,wezmiemy piechy na spacerek:) fajnie ze bedziesz na MP. pamietaj: piechy idziemy kraśc razem!!:D Quote
BlackSheWolf Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 ja tez jade!! :D ale jako kibic <lol> to komu mam kibicowaC?? Quote
alqua Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dostał ktoś już potwierdzenie? Ja nadal nie :/ i szlag mnie trafia, jak będzie tak cała wystawa wyglądać to nie pojade bo to się w głowie nie mieści.:mad: Quote
szorka Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Dzwoniłam dzisiaj do Włocławka w sprawie potwierdzeń. W sobotę wyszły potwierdzenia zapłacone ,dzisiaj zostanie zrobiona wysyłka zgłoszeń niezapłaconych. Tak ,że trzeba uzbroić się w cierpliwość .:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
alqua Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Wrrrr chamstwo.... :mad: :mad: :mad: :mad: Dziękuje za odpowiedź :) :p Quote
Asiaczek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 butterfly15 napisał(a):ja tez jade!! :D ale jako kibic <lol> to komu mam kibicowaC?? Wszystkim po trochu. Pzdr. Quote
Viz Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ehhh mam już trochę nerwa, bo nie wiem czy mnie przyjęli czy nie, a nie wiem czy zgłaszać do Przechlewka! Zostały mi tylko 2 dni :angryy: Quote
MagdaThari Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja dostałam dzisiaj potwierdzenie i numerek startowy Pozdrawiam Magda i Thari Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 O, już są pierwsi szczęśliwcy z numerkami! Ja jeszcze nic nie dostałam. pzdr. Quote
LAURA Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ja tez juz sie denerwuje...niewiem czy mnie przyjeli czy nie! wogole nie odpisują ani telefonow nie odbierają..... ale na wystawie i tak bede :) Quote
Agappe Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 hmm rozumiem, ze zadnego planu sedziowania, spisu wystawców czy czegoś podobnego nie będzie?? Quote
Gonia Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 agniecha napisał(a):MY też nie dostaliśmy potwierdzenia.Bierz Carmelę pod pachę i dowód wpłaty,nie zapomnij o sympatycznym mężu i jedż,nawet jak Ci nie przyślą potwierdzenia;) Do mnie parę razy doszło......po wystawie:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Gonia - u mnie też tak się parę razy zdarzyło. A nagminnie tak się dzieje z potwierdzeniami z mojego macierzystego Oddziału - W-wy.:lol: Chyba mój listonosz nie lubi psów... Pzdr. Quote
alqua Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Asiaczek i jak wtedy wchodziłaś na wystawę? Ja już dawno zgłosiłam Nikośkę ale wpłacę dopiero na wystawie i dowodu wpłaty nie mam... zastanawiam sie wogóle czy jechać jak takie cyrki robią.:angryy: Quote
Asiaczek Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Wchodziłam normalnie: na bramce mówiłam, że nie dostałam potwierdzenia i idę do sekretariatu. Zdarzyło mi się to juz kilkakrotnie (różne oddziały) i nikt na bramce mnie nie zatrzymywał. Wyjaśniałam sprawę, dostawałam numerki i to wsio. Pzdr. Quote
alqua Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 No to mnie już troszkę uspokoiłaś... bo wystawa tuż tuż a tu nic nie wiadomo... ehh idę czesać psiaka ;) Quote
szorka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Przestańcie gdybać o potwierdzeniach zgłoszenia ,lepiej piszcie listy do Pana Boga o pogodę.Bo wrodzy synoptycy przewidują deszcz. A przy deszczyku to nasze kociuby ślicznie wyglądają:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
paolinka Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 szorka napisał(a):Przestańcie gdybać o potwierdzeniach zgłoszenia ,lepiej piszcie listy do Pana Boga o pogodę.Bo wrodzy synoptycy przewidują deszcz. A przy deszczyku to nasze kociuby ślicznie wyglądają:shake: :shake: :shake: :shake: Otóż to ;) Poza tym co to za przyjemność biegać/klęczeć na mokrej trawie? :shake: Lub chodzić po kałużach w wyjściowych butach... Hmm ale bądźmy dobrej myśli! Chociaż we Włocławku różnie to bywa, ostatni deszcz był bodajże w 2002, gdy wystawa była jeszcze na "starym" stadionie. Do zobaczenia, połamania nóg i poplątania ringówek :lol: na szczęście ;) Quote
BlackSheWolf Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 a ja jestem nowa na tym forum wiec jakiego masz psiaka?? tzn jakiej rasy i jak sie wabi ;P bede napewno kibicowac jak zobacze psiaka :) Quote
Malvina Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Mi z wawy też doszło z tydzień po wystawie i wogóle nie pojechałam a chcieli żebym jeszcze zapłaciła im:crazyeye: Quote
Recommended Posts