Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martynko:) ja bede we Włoclawku,ale mna to sie nie przejmuj:P Paolinka Taja kondyche ma az za dobra:P:P:P jak bedziesz na Wrzosach to pisz wczesniej,wezmiemy piechy na spacerek:) fajnie ze bedziesz na MP. pamietaj: piechy idziemy kraśc razem!!:D

Posted

Dostał ktoś już potwierdzenie? Ja nadal nie :/ i szlag mnie trafia, jak będzie tak cała wystawa wyglądać to nie pojade bo to się w głowie nie mieści.:mad:

Posted

Dzwoniłam dzisiaj do Włocławka w sprawie potwierdzeń.
W sobotę wyszły potwierdzenia zapłacone ,dzisiaj zostanie zrobiona wysyłka zgłoszeń niezapłaconych.
Tak ,że trzeba uzbroić się w cierpliwość .:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Ehhh mam już trochę nerwa, bo nie wiem czy mnie przyjęli czy nie, a nie wiem czy zgłaszać do Przechlewka! Zostały mi tylko 2 dni :angryy:

Posted

agniecha napisał(a):
MY też nie dostaliśmy potwierdzenia.
Bierz Carmelę pod pachę i dowód wpłaty,nie zapomnij o sympatycznym mężu i jedż,nawet jak Ci nie przyślą potwierdzenia;) Do mnie parę razy doszło......po wystawie:evil_lol:

Posted

Gonia - u mnie też tak się parę razy zdarzyło. A nagminnie tak się dzieje z potwierdzeniami z mojego macierzystego Oddziału - W-wy.:lol: Chyba mój listonosz nie lubi psów...
Pzdr.

Posted

Asiaczek i jak wtedy wchodziłaś na wystawę?
Ja już dawno zgłosiłam Nikośkę ale wpłacę dopiero na wystawie i dowodu wpłaty nie mam... zastanawiam sie wogóle czy jechać jak takie cyrki robią.:angryy:

Posted

Wchodziłam normalnie: na bramce mówiłam, że nie dostałam potwierdzenia i idę do sekretariatu. Zdarzyło mi się to juz kilkakrotnie (różne oddziały) i nikt na bramce mnie nie zatrzymywał. Wyjaśniałam sprawę, dostawałam numerki i to wsio.
Pzdr.

Posted

Przestańcie gdybać o potwierdzeniach zgłoszenia ,lepiej piszcie listy do Pana Boga o pogodę.Bo wrodzy synoptycy przewidują deszcz.
A przy deszczyku to nasze kociuby ślicznie wyglądają:shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

szorka napisał(a):
Przestańcie gdybać o potwierdzeniach zgłoszenia ,lepiej piszcie listy do Pana Boga o pogodę.Bo wrodzy synoptycy przewidują deszcz.
A przy deszczyku to nasze kociuby ślicznie wyglądają:shake: :shake: :shake: :shake:

Otóż to ;) Poza tym co to za przyjemność biegać/klęczeć na mokrej trawie? :shake: Lub chodzić po kałużach w wyjściowych butach...
Hmm ale bądźmy dobrej myśli! Chociaż we Włocławku różnie to bywa, ostatni deszcz był bodajże w 2002, gdy wystawa była jeszcze na "starym" stadionie. Do zobaczenia, połamania nóg i poplątania ringówek :lol: na szczęście ;)