Malvina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Dzwoniłam do oddziału i stawek nie podają buuu Quote
alqua Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 że jak? To znaczy,że nie będzie listy wystawców ani nic w tym stylu? Quote
Malvina Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Nie wiem pytałąm się tylko o husky i powiedzieli że nie mają takich danych:crazyeye: W sumie to w regulaminie jest podane że nie można podawać stawek przed wystawą ale wiekszość oddziałów i tak daje jak się zadzwoni Quote
martyna. Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja bede z Cockerka Angielska sobolowa w klasie otwartej.Bedzie ktos jeszzce z nami biegał ?? :> Quote
lira Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 witam jedzie może ktoś z Gdańska kto by miał miejsce w samochodzie dla jednej osóbki bez psa ? chciałam jechać na tą wystawę z moją cockerką ale z powodu braku transportu to nie pojadę Martyna no wreszcie wystawiasz Astę :P a co z martini , zacznij ją wreszcie pokazywać Quote
Iwa-R Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Czy jedzie ktoś z Poznania lub okolic, lub przejeżdża przez Poznań, i mógłby nas zabrać? Dorzucam się do kosztów. Proooooszę! Quote
alqua Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A może z Olsztyna lub przez Olsztyn ktoś jedzie? Quote
paolinka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja będę z Weimarką i Paulinką13 :razz: :grins: Quote
Viz Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 paolinka napisał(a):Ja będę z Weimarką i Paulinką13 :razz: :grins: ... a potem, ku ogólnemu smutkowi, doczepi się jeszcze Viz :evil_lol: Quote
wix Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A z nią Vio :cool3: :cool3: Będę z sunią chihuahua :) Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w wystawianiu na ringu ozdóbek- również chętnie pomogę ;) Quote
martyna. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 To sporo osob bedzie:cool3: Bo ja też z cockerką :loveu: A na MP z yorkiem(chyba) :p Quote
paolinka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A wiecie kto sędziuje MP? Może się skuszę.... dawno nie startowałam :cool3: Quote
Florka_xyz Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Moze jedze ktoś przez Malbork albo Gdańsk, Tczew . . . ?? Quote
martyna. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 paolinka napisał(a):A wiecie kto sędziuje MP? Może się skuszę.... dawno nie startowałam :cool3: P.Szczepanska-Korpetta Quote
paulinka13 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 A ja będę z Paolinką i Tajunią:D a Paolinko dzisiaj "Twój" wyżełek wymęczył na wspólnym spacerze mojego Twisterka... biedny poszedła spać:P a Tajga hasała dalej:) Quote
paolinka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 P.Szczepanska-Korpetta Hmm to mozliwe ze wystartuje.. kto bedzie w starszej? Paulinka masz juz psa? Jak nie to razem poszukamy sobie na wystawie, co Ty na to? :razz: Heheh bede musiala kiedys przyjechac do Was i przetestowac kondycje mojej Tigi... :eviltong: Quote
martyna. Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 paolinka napisał(a):Hmm to mozliwe ze wystartuje.. kto bedzie w starszej? Paulinka masz juz psa? Jak nie to razem poszukamy sobie na wystawie, co Ty na to? :razz: Heheh bede musiala kiedys przyjechac do Was i przetestowac kondycje mojej Tigi... :eviltong: Ja naszczescie jeszcze nie w starszej:eviltong: Moje dni sa policzone :lol: Quote
lira Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Martynka konkurencje nam w starszje będziesz niedługo robić oj oj :P to nikt nie jedzie z Gdańska kto mógłby mnie wziąść ? Quote
martyna. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='lira']Martynka konkurencje nam w starszje będziesz niedługo robić oj oj :P to nikt nie jedzie z Gdańska kto mógłby mnie wziąść ? Hmm... mlodsza jest do 13 tak?Jesli tak to poczekacie ma mnie jeszcze rok i 4 miechy :razz: I od 2008 bede Wam konkurencje robic,a Wy wtedy mozecie isc do młodszej:evil_lol: Dzisiaj potrenuje sobie z moim szczeniorkiem,bo bede z nia jezdzic na MP :) Wogole musze sie na swiatowa zglosic,tylko z jakim psem..:shake: :shake: Jeszcze raz zapytam : Kto będzie we Włocławku na MP w młodszej ?? Quote
lira Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Martyna zabierasz się wreszcie za Martini no ładnie :) w 2008 r. to ja będę za stara to możesz sobie wchodzić do starszej grupy :lol: Quote
Recommended Posts