Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem pytałąm się tylko o husky i powiedzieli że nie mają takich danych:crazyeye: W sumie to w regulaminie jest podane że nie można podawać stawek przed wystawą ale wiekszość oddziałów i tak daje jak się zadzwoni

Posted

witam jedzie może ktoś z Gdańska kto by miał miejsce w samochodzie dla jednej osóbki bez psa ? chciałam jechać na tą wystawę z moją cockerką ale z powodu braku transportu to nie pojadę
Martyna no wreszcie wystawiasz Astę :P a co z martini , zacznij ją wreszcie pokazywać

Posted

paolinka napisał(a):
Ja będę z Weimarką i Paulinką13 :razz: :grins:

... a potem, ku ogólnemu smutkowi, doczepi się jeszcze Viz :evil_lol:

Posted

A z nią Vio :cool3: :cool3:

Będę z sunią chihuahua :)

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w wystawianiu na ringu ozdóbek- również chętnie pomogę ;)

Posted

P.Szczepanska-Korpetta

Hmm to mozliwe ze wystartuje.. kto bedzie w starszej?
Paulinka masz juz psa? Jak nie to razem poszukamy sobie na wystawie, co Ty na to? :razz: Heheh bede musiala kiedys przyjechac do Was i przetestowac kondycje mojej Tigi... :eviltong:

Posted

paolinka napisał(a):
Hmm to mozliwe ze wystartuje.. kto bedzie w starszej?
Paulinka masz juz psa? Jak nie to razem poszukamy sobie na wystawie, co Ty na to? :razz: Heheh bede musiala kiedys przyjechac do Was i przetestowac kondycje mojej Tigi... :eviltong:

Ja naszczescie jeszcze nie w starszej:eviltong: Moje dni sa policzone :lol:

Posted

[quote name='lira']Martynka konkurencje nam w starszje będziesz niedługo robić oj oj :P
to nikt nie jedzie z Gdańska kto mógłby mnie wziąść ?

Hmm... mlodsza jest do 13 tak?Jesli tak to poczekacie ma mnie jeszcze rok i 4 miechy :razz: I od 2008 bede Wam konkurencje robic,a Wy wtedy mozecie isc do młodszej:evil_lol: Dzisiaj potrenuje sobie z moim szczeniorkiem,bo bede z nia jezdzic na MP :) Wogole musze sie na swiatowa zglosic,tylko z jakim psem..:shake: :shake: Jeszcze raz zapytam :
Kto będzie we Włocławku na MP w młodszej ??

Posted

Martyna zabierasz się wreszcie za Martini no ładnie :)
w 2008 r. to ja będę za stara to możesz sobie wchodzić do starszej grupy :lol: