Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alqua napisał(a):
Iwa-R tez mam twoj fotke.. tyle,że nie umiem tu tego wstawić.. heh ;),
ehh widziałaś co mi się przytrafiło? :(

Zdjęcia można wysłać mailem ;)

Co się stało? Nic nie wiem :shake:

MagdaThari napisał(a):
Iwa zdjęcia wyśle Ci jutro przed południem:lol:
czy moge pożyczyć sobie zdjęcia mojej Thari zamieszczone tutaj na forum???

Pozdrawiam Magda i Thari

Dzięki, dzięki :)

Asiaczek napisał(a):
Ale które chcesz?
Pzdr.

To pierwsze, co lepiej stoi ;)

hachidori napisał(a):
Bedzie mi bardzo milo, jesli moje zdjecia beda mogly komus sluzyc. :multi:
Nie wiem, czy ten rozmiar Ci wystarczy, jesli nie => prosze o info, mam wiekszy...

pozdrawiam,
Joanna Nowak

Ja poproszę chowki w oryginale na maila :loveu:

Posted

Mam pytanko: czy ktoś, kto był na BISie pamięta czy w finałowej dziesiątce był PON???? Innymi słowy, czy PON wygrał grupę??????????

Posted

[quote name='Asiaczek']Daga - czy to Ty?

To ja przechodziłam obok Ciebie , jak wracałam ze spacerów z baskami... Ale na nasze spotkanie to czekałam na umówionym miejscu (umówionym przez iwę-R).
Pzdr.
tak to ja:oops: .na nastepnej wystawie musimy sie spotkac:lol:

Posted

[quote name='bognik']AiK - wielkie dzięki za fotkę młodej suni lhasa ;)
proszę bardzo mi też się podobała a w wystawach chinskie grzywacze jest czarno biały:lol:

Posted

AgataM napisał(a):
Ten czarno-biały lhasak to moja sunia Kiara, druga sunia to Xanella .
Dziekuję bardzo za świetną, ziewającą fotkę;)
Agata

i mam ją chyba z Chojnic

Posted

Agasia napisał(a):
Paulinka - jakiego seterka dorwalas ;)?

Jeszcze raz brawa dla wszystkich!! :D

przepraszam,że tak długo nie pisałam,ale inetgrowałam się z moją nową klasą w Kaliszu:cool3: .

na JH "ukradłam" kochanego seterka irlandzkiego Vicary's Cobacabana. mam nadzieje ze dobrze napisałam:oops: , jak coś krzyczec!

ps: super foteczki (to do wszystkich) widze,że gdzieniegdzie sie załapałam (a wlasciwie głównie moj tyłek) z Rajdenkiem. dziekuje też za możliwość zaprezentowania Akity:) zdobywam nowe doświadczenia,a przy okazji (no w sumie to na odwrot powinno być:evil_lol: ) moge sie do czegośprzydac:) fotki doszły i są super!!

Posted

Asiaczek napisał(a):
A następna to gdzie? Bo u mnie to W-wa, Chorzów, Wrocław,Nitra, Poznań (czwartek), Wilno. Może ewent. Kielce, ale to nic pewnego...
pzdr.

nastepna w nowym roku:-( .bedziemy w Poznaniu,ale w inny dzien,bedziemy w Legionowie-was tam nie bedzie,mysle nad kielcami-ale mi sie suka szykuje do cieczki-myslalam,ze juz ja bedzie miala-a na krycie jedziemy daleko:-( i ciezko zaplanowac:-( .to pewnie sie spotkamy dopiero za pare miesiecy w nowym roku:-( .Ale juz wiem jak wygladasz i poznam chyba:lol: .Baski na pudelku=Asiaczek:multi:

Posted

AgataM napisał(a):
Jak masz fotki z Chojnic, to bardzo proszę o nie na forum lub na pw. Robisz świetne fotki;) Dzięki!!!
Agata

ok jutro znajdę:lol:

Posted

[quote name='daga10011']nastepna w nowym roku:-( .bedziemy w Poznaniu,ale w inny dzien,bedziemy w Legionowie-was tam nie bedzie,mysle nad kielcami-ale mi sie suka szykuje do cieczki-myslalam,ze juz ja bedzie miala-a na krycie jedziemy daleko:-( i ciezko zaplanowac:-( .to pewnie sie spotkamy dopiero za pare miesiecy w nowym roku:-( .Ale juz wiem jak wygladasz i poznam chyba:lol: .Baski na pudelku=Asiaczek:multi:
Milaczek z Ciebie! Oby tak było!:lol:
Pzdr.

Posted

[quote name='Juzaczka']Z małych tylko Norfolk i gryfonik wpadły mi pod nogi :( Praktycznie wszystkie fotki co miałam są wyżej :(

Następnym razem wywiem się wcześniej komu pstrykać :D

Pozdrowienia od Jużaczki, jej przybranej kumpeli Miśki (Terier zarzeczewski z wątku na adopcjach) i trzech kotów perskich :D

Ty kobieto masz niesamowity talent do zdjęc...
Jestem pod wielkim wrażeniem i schylam głowe...
Czekam na następne fotorelacje z innych wystaw.