beluszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [SIZE="4"]Gratuluję Huskyemu i jego Panci, BRAWO!!! Nam też poszło nie najgorzej :oops: FREZJA Xandrina: CWC, BOS, BOB, BOG II. Quote
LAURA Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 beluszka- gratulacje!!!!! :D jaki przepiekny lab! D: Quote
Nugatowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Czy mogę prosić o stawke seterów irlandzkich i angielskich ? :modla: Bardzo proszę! Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Irlandy: PSY kl. sz IGOR IGNATUS ELATER kl. p KERRIMERE WINTER WINE kl. o TELL ME YOU CARE FOR ME DOSTOJNE SZAŁAPUTY kl. ch VICARY'S COBACABANA SUKI kl. mł. GIPSY FLOWER Z ARISLANDU kl. o GEORGIA GLOSSY IRLANDY Z BAJKOWEGO PSOTA KRUSZYNA BAJKOWE RUDZIELCE kl. u GINA GIRL ABRA IRLANDY Z BAJKOWEGO kl. ch SHADWELL ABSOLUTELY ALL MY LOVING kl. w ON THE SUNNY SIDE THE STREET Z ARISLANDU Angliki: PSY kl. o KLEJNOT Z ORSZAKU CHROBREGOSUKI kl.u MARIGLEN WATER LILY kl. ch AVIA TRAPERSKA PSIARNIA Pzdr. Quote
paolinka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Dogomaniackie psy odniosły wieeelkie sukcesy, gratulacje!! Gonia - wspaniale! :loveu: Hachidori - również gratuluję sukcesu, miło było poznać ;) Quote
Juzaczka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wygrzebałam jeszcze kilka fotek, to wklejam... Quote
paolinka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A zdradzisz nam jaki masz aparat? :loveu: Quote
Juzaczka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Aparat to zwyczajny Sony Cyber-shot DSC-p200 :) No i odrobina obróbki... :D Quote
agniecha Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Naprawde niesamowity dzień :) Winterfrost's PEGASO - ZW. Mł., NJwR, BOB, BOG, BIS JUNIOR i BEST IN SHOW Nadal jesteśmy w szoku :) Mumin zmeczony i wcale mu sie nie dziwie bo to w końcu jeszcze dzidzia :cool3: Dziękujemy za Gratulacje :D Jeszcze raz mega gratulaje od nas ( jamnik długowłosy z panią - stałyśmy obok Ciebie na BEST IN SHOW ):multi: Quote
beluszka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 LAURA napisał(a):beluszka- gratulacje!!!!! :D jaki przepiekny lab! D: A dziękujemy bardzo :loveu: :oops: Quote
julita104 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 AgaCzips napisał(a):a ja Daga zdaje się widziałam twoje leosie, ale nie jestem pewna:oops: Były dwa-jeden jaśniejszy a drugi ciemniejszy i jakiś Pan z nimi spacerował(Twój mąż?):roll: Aga a czy wiesz moze jaka jest stawka yoreczkow? Ponoc jakas duza sunia odniosła sukces???? czyzby w koncu odwrót od nadmiernego karłowacenia??? ufff bym powiedziała. i gratulacje dla wszystkich!!!! Quote
AgaCzips Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 julita104 napisał(a):Aga a czy wiesz moze jaka jest stawka yoreczkow? Ponoc jakas duza sunia odniosła sukces???? czyzby w koncu odwrót od nadmiernego karłowacenia??? ufff bym powiedziała. i gratulacje dla wszystkich!!!! niestety Słoneczko, nie wiem :( Yorków było tak dużo że nie stałam cały czas przy nich. Od czasu do czasu zerkałam na ring. Quote
Agasia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Juzaczka napisał(a):Aparat to zwyczajny Sony Cyber-shot DSC-p200 :) No i odrobina obróbki... :D Zdjęcia są wspaniale jak na taki aparat! Chyba obrobka robi swoje... gratuluje talentu! Quote
bognik Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Juzaczka napisał(a):Aparat to zwyczajny Sony Cyber-shot DSC-p200 :) No i odrobina obróbki... :D Taki mały aparacik takie foty robi?!? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jesssu, extra! ;) ;) ;) Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Wklejam parę zdjęć z BIS Juniorów: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Fotki z Młodego Prezentera: No i "pudło": Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 BOG gr. V Nasza koleżanka z DGM: Iwa-R Pierwsza trójka: SH z Nitor Nivalis Alaskan Malamut Basenji z Asiaczkiem No i "pudło" II miejsce III miejsce Pzdr. Quote
karolka Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 WIELKIE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Poproszę o stawkę Sharpków, oraz fotki. Quote
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Gonia']Wow!!!!!!!!!!!!!!To się nazywa mocne wejście!!!!!!!!!!!!!!A nade wszystko giga satysfakcja!GRATULACJE NAJSZCZERSZE!!!!!:laola: Dzieki wieli :) Satysfakcja faktycznie GIGA:multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 agniecha napisał(a):Jeszcze raz mega gratulaje od nas ( jamnik długowłosy z panią - stałyśmy obok Ciebie na BEST IN SHOW ):multi: Oj Witam witam :) dziekujemy bardzo bardzo :) Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 karolka napisał(a):WIELKIE GRATULACJE :multi: :multi: :multi: Poproszę o stawkę Sharpków, oraz fotki. Stawke podaję, ale zdjęć - nie mam. SUKI kl. p JUKA KIZOS UNA CZA-DON-MAR Pzdr. Quote
Nitor-Nivalis Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Asiaczku dziękujemy za fotki :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Dzieki wieli :) Satysfakcja faktycznie GIGA:multi: Ewunia - gdzie mogę Cię spotkać, bo mam płytę ze zdjęciami. Jest tego sporo. Pzdr. Quote
Recommended Posts