Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
Ja szukam transportu... ma ktoś moze wolne miejsce przejezdzajacy w okolicach Tomaszowa Maz, Lodzi?

No nijak nie mogę pomóc... Nie ten kierunek.:placz:
Pzdr.

Posted

Ja będę z moja cockerką sobolowa w kl. Otwartej :) Aha,i jeszcze jedno...Jesli ktos moze pozyczyc mi psa na MP to bede wdzieczna.Rzecz jasna jesli piesek pojdzie i bedzie po ocenie.

Posted

Czy jest tu ktos z ZK o/wloclawek?????Najbardziej tajemnicza wystawa:-o .nie wiadomo kto sedziuje:-( :shake: .Ja chce sie zglosic z 2 sukami i psem-ale czy mam po co???:roll: .a moze sedziuje mnie ktos,kogo opinii juz mi nie potrzeba:-( .no jedynie pies moglby z ta opinia cos zrobic:roll: bo jeszcze sie nie wystawial:roll:

Posted

daga10011 napisał(a):
Czy jest tu ktos z ZK o/wloclawek?????Najbardziej tajemnicza wystawa:-o .nie wiadomo kto sedziuje:-( :shake: .Ja chce sie zglosic z 2 sukami i psem-ale czy mam po co???:roll: .a moze sedziuje mnie ktos,kogo opinii juz mi nie potrzeba:-( .no jedynie pies moglby z ta opinia cos zrobic:roll: bo jeszcze sie nie wystawial:roll:

Daga masz do wyboru 3 sedziow :cool1: Joanna Szczepahska-Korpetta
Barbara Szczepkowska Aleksander Waszkowski

Posted

No właśnie, ja też się zastanawiam, jaki będzie przydział sędziów w II grupie. Bo po cyrkach, jakie wyczyniała Pani Korpetta w Koszalinie, już więcej do niej się nie wybierzemy :angryy: A pozostali sędziowie jeszcze mojego psa nie oceniali, więc możnaby spróbować. :lol:
Tylko szkoda mi zapłacić za wystawę i potem nie jechać, gdyby się okazało, że będzie jednak Pani Korpetta :mad:

Posted

sędzia też człowiek..może miała poprostu zły dzień..moim zdaniem to fajna sędzina :)
Trzeba w takim razie do ZK zadzonic i tyle...ja juz prubowałam..cały czas zajęte mają :/