Kasia&Mela Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Nie wiem czy piszę w odpowiednim dziale :roll: Jakby co proszę o przeniesienie. Jakie obroże/smycze/szelki itp. noszą Wasze goldeny? ;) Jakie firmy polecacie, a jakie odradzacie? Używacie szelek czy raczej obroży? Co się lepiej sprawdzi przy silnym psie? :razz: W jakich kolorach macie psie akcesoria?? Co pasuje do goldeniej sierści? Piszcie :cool3: Czekam z niecierpliwością na Wasze opinie. Quote
Kasia&Mela Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 I jeszcze chcę, żebyście mi poradzili :eviltong: Jaka obroża dla goldenki z mojej sygnatury? Co myślicie o firmie: Hunter, EzyDog, Lupine, Rogz, Red Dingo??? Macie zdjęcia swoich psów w akcesoriach, którejś z wymienionych firm :smile:? Ciekawi mnie jak wyglądają "na żywych obiektach". Jaki kolor obroży: - niebiesko-brązowy (romby) - różowy / łososiowy - niebieski - niebieski i zielony - pomarańczowy - fioletowy - zielony? Wiem, że to może się wszystko wydawać dziwne, ale zależy mi na tym :-D Szykuję prezent na święta. Quote
Recommended Posts