Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Kira Protect
ADULT – FISH & RICE FORMULA

Składniki : kukurydza, suszone mięso z ryb (min. 14%); ryż (min. 14%); mączka mięsno-kostna; stabilizowany tłuszcz z kurczaka; skwarki wieprzowe; gluten kukurydziany; drożdże browarniane; pulpa burczana, fosforan dwuwapniowy; chlorek sodowy; FOS fruktooligosacharydy); konserwanty, antyoksydanty i stabilizatory: E320, E321, E280, E284.

Hypoalergiczna receptura na bazie ryby-to jakaś KPINA!!!!!!!!
główny składnik karmy to kukurydza i ryż.

Posted

[quote name='karoten']Kira Protect
ADULT – FISH & RICE FORMULA
Hypoalergiczna receptura na bazie ryby-to jakaś KPINA!!!!!!!!
główny składnik karmy to kukurydza i ryż.

zgadzam się , marny ma skład i ciekawe przed czym ma ona chronić :crazyeye:

do tego dochodzi jeszcze kilka niechcianych dodatków:
- jakaś cała lista konserwantów (konserwanty, antyoksydanty i stabilizatory: E320, E321, E280, E284)
- skwarki wieprzowe ( po co one?? )
- gluten kukurydziany

jeśli duży worek kosztuje około 80 zł. to dla kogoś co szuka ceny może jakoś ujdzie.

• 4 months later...
Posted

ja stosowałem karmę kira Protect puppy /troche mały granulat / ale karma super teraz mam karme kira protect lamb i adult large karma rewelacja psy zjadają bardzo chętnie piękna siersć i co najważniejsze super cena , widziałem ich stoisko na wystawie w Łodzi widziałem ze bardzo mocną polecają tą karmę properform i że dużo hodowców kupowało duże worki ja na pewno pozostanę przy tej karmie kira protect Rewelacja. szukałem ich na allegro niestety mają dość wysoki ceny ale weszłem na strone www.worldpets.pl i znalazłem tam dystrybutora TERAZ TO JUŻ MAM WSZYSTKO

Posted

Na wystawie w Łodzi kupiłem karmę PROPERFORM & TEMPLER - ADULT MAITENANCE (miałem okazję zobaczyć owczarka szkockiego karmionego karmą GHEDA, którego właścicielką była przedstawicielka dystrybutora, członkini Klubu Hodowców przy firmie WORLDPETS). Nie mam żadnych problemów ze zmianą karmy, a stosunek nowej karmy zmieniam dość intensywnie. Pies zjada wszystko bardzo chętnie. Zakupiłem również na tym stoisku szampon z odżywką firmy BIOGANCE -rewelacja, po użyciu sierść wygląda super!

• 1 month later...
Posted

Do mamaowczarki - jakoś tak dziwnie zapachniało reklamą i przedstawicielem handlowym... Mój pies bardzo odchorował mój (niestety) nietrafny wybór. Skończyło sie wizytą u weta i ścisła dietą. Osobiście nie polecam, ale może przypadek mojego psa jest wyjątkowy? Ja na pewno do tej karmy nie wrócę...

• 4 weeks later...
Posted

Ja swoje Terrierki karmie Gemma Di mare i musze powiedziec,ze jest naprawde dobra.Bynajmniej moje psy sa tego dowodem,Bo - jedza wszystko( aczkolwiek na poczatku byl problem bo nie chcialy sie przestawic,ale jak podalam im inna karme firmy ......... i nastepna ....to vet musial podac zastrzyki ,bo by sie odwodnily ) i znalazlam ta.Kupy sa idealne.Nie maja wzdec,jak po innych karmach( chwilowo zabraklo mi karmy i kupilam Royala,to myslalam ze im ogony odfruna ;) tak dawaly czadu.No i nie drapia sie.Siersc jest piekna.Jedyny mankament to taki ,ze z pyskow daje im ryba ;) ale to naprawde nic w porownaniu z tym jAK patrze sa swoje szczesliwe psy .Nie jest tania,ale coz.Moje psy sa tego warte.No i polecilam mojej klientce ktora ma sznaucera min, z wrazliwymi jelitami.Kupila ma paczke pol roku temu i od tamtej pory mowi,ze pies ozyl,wyproznia sie idealnie i funkjonuje normalnie i jelitka pracuja .Wiec polecam z czystym sumieniem.

• 1 month later...
Guest papillonek
Posted

Ja zamówiłam próbkę ,ale coś im nie wyszło przysłali co innego :/miała byc adult Maintenance&Lightness to jest ok ,Gemma di mare Adult mini&Small Breeds to też jest ,a Kire łamb&Rice i karmę dla seniorów(?:lol:) wysłali chyba tylko dlatego,że nie mieli co z nią zrobić,bo nic o tych karmach nie wspominałam :lol: