Pola17 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A prawda ze wontek remika ale co nie napisze to karusiap cos musi złosliwego ZROBIC W MOIM KIERUNKU piesia napisał(a):halo , to wątek Remika . nie rozumiem dlaczego taka prywatna wymiana złośliwości nie może się przenieść na pw . jesteśmy emocjonalnie związani z Remisiem i wchodząc na jego wątek mamy ochotę poczytać na temat jego sytuacji , a nie nastrojów dwóch zwaśnionych osób . więc proszę o spokój . dziękuję . po coś chyba jest pw , prawda ??? Quote
oris Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 hej dostałam maila od rodziny Remika jeszcze bez fotek ale mam nadzieje ze tez beda: Rodzina jest bardzo szczesliwa, mowia,ze kazdy km opłacało sie po niego jechac jest fajny, chodzi za nimi krok w krok sa szczesliwi Quote
aniao Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 super wieści, ale też mam nadzieję na zdjęcia :) Quote
piesia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Super się czyta takie wiadomości :):):) . czekamy na foteczki :):):) Quote
Wala2006 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja również czekam na fotki :) Tak jestem ciekawa jako on teraz wygląda :):) Quote
Recommended Posts