Tola^^ Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Doberman Remik Mieszka w schronisku dla psów "Azorek" w Obornikach Wlkp./ koło Poznania. Przywiozła go straż miejska, w październiku 2010roku. [FONT=Georgia]Remik to młody około 2 letni kastrowany doberman. [/FONT] [FONT=Georgia]Nie ma kopiowanych uszu ani ogona, co dodaje mu uroku.[/FONT] [FONT=Georgia]Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi jak i psów, lecz niestety przebywa na łańcuchu, ponieważ przeskanuję 2 metrowe płoty...[/FONT] [FONT=Georgia]Do ludzi to prawdziwy aniołek, lubi gdy się go głaska chodzi z nim na spacerki.[/FONT] [FONT=Georgia]Może mieszkać w domu z dzieckiem, ponieważ bez problemu znosi ciągnięcie za go, czy łapki.[/FONT] [FONT=Georgia]Ładnie chodzi na smyczy i jest bardzo szczęśliwy na spacerkach.[/FONT] [FONT=Georgia]Charakter ma zrównoważony i karny.[/FONT] [FONT=Georgia]Buda i łańcuch to nie miejsce dla dobermana jeszcze w ziemie![/FONT] [FONT=Georgia]Remik jest też wychudzony, widać mu niektóre żebra.[/FONT] [FONT=Georgia]Bardzo proszę o pomoc w ogłoszeniach dla Remika, przydał by się bardzo DT![/FONT] [FONT=Georgia]Kontakt do ogłoszeń (do mnie)[/FONT] [FONT=Georgia]tel: 782 556 399[/FONT] [FONT=Georgia]email: tola1335@op.pl[/FONT] Teraźniejsze zdjęcia Tu Remik na wybiegu na łańcuchu - zdjęcia z października Quote
Tola^^ Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [FONT=Garamond]Więcej zdjęć Remika[/FONT] [FONT=Arial]:KLIK:[/FONT] Quote
xxxx52 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 jaki on chudy.napisz szybko do oris ona napewno pomoze.przeciez doberman zamarznie w budzie Quote
Wala2006 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Zapisuję sobie... Naprawdę chudzinka się z niego zrobił :( Quote
Tola^^ Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 xxxx52 napisał(a):jaki on chudy.napisz szybko do oris ona napewno pomoze.przeciez doberman zamarznie w budzie Tak zaraz napiszę do orsi i innych ciotek od dobermanów jakie znam... Jak przyszedł to też był chudy, lecz teraz bardziej schudł. Quote
aniao Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 o Boże jaki bidulek :( mogę pomóc w ogłaszaniu jakby co Quote
Tola^^ Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Ogłoszenia by się jak najbardziej przydały, jutro napiszę jakiś tekst jak mi się uda i wkleję zdjęcia ze spacerku z Remikiem :loveu: Quote
karusiap Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Super,ze ma watek!! Cudny jest,ale chudy a tu taka zima:( Oj dzieci to on moze znosic,ale nie damy go chyba do domu gdzie go beda ciagnac za ogon czy uszy;) Quote
Tola^^ Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 karusiap napisał(a):Oj dzieci to on moze znosic,ale nie damy go chyba do domu gdzie go beda ciagnac za ogon czy uszy;) Tak, owszem , lecz ja będzie starsze dziecko i przez przypadek pociągnie za ogon to nic się nie stanie :) Z Remika to taki kochany psiak, a już takie śniegi są a on biedaczek marznie :( Quote
xxxx52 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 SOS dla chudzierlaka,moze tych mrozow nie przetrzymac.Koniecznie potrzebuje DT:placz::placz::placz: Quote
karusiap Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Tola macie tam w schronisku slome,zeby psom porzadnie budy wypchac? Quote
oris Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 to ja czekam jeszcze na foty spacerkowe i tekst do ogłoszenia dodamy chłopaka na stronke tyle na dziś mogę :( Quote
aniao Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja też czekam na tekst i zdjęcia, to postaram się poogłaszać niuńka.. Quote
xxxx52 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 on moze nie przezyc mrozow,szukajmy DT dla tego biedaka!!! Quote
Wala2006 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Podniose Remika... A może wątek porosyłać po cioteczkach które zajmóją się dobermanami?? Quote
karusiap Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Wiemy o Remiku.Szukamy miejsca,gdzie mozn by go zabrac.Mam nadzieje,ze cos sie uda wymyslic. Quote
Tola^^ Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Następne zdjęcia Remika ze spacerku: Quote
xxxx52 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 doberman i inne slabizny nie przezyja tej zimy.SOS psy potrzebuja DT:-(:-( Quote
Tola^^ Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Tekst do ogłoszeń krótki: Remik to około 2 letni kastrowany doberman. Przebywa w Obornickim schronisku dla psów "Azorek"/koło Poznania. Tam przebywa na łańcuchu, ponieważ jest bardzo zwinny i przeskakuje płoty. Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi jak i psów. Ładnie chodzi na smyczy na spacerach jest bardzo szczęśliwy. Charakter ma zrównoważony i karny. Buda i łańcuch to nie miejsce dla wychudzonego dobermana na dodatek zimą!! Dłuższy: Remik to młody około 2 letni kastrowany doberman. Przebywa w Obornickim schronisku dla psów "Azorek"/koło Poznania. Nie ma kopiowanych uszu ani ogona, co dodaje mu uroku. Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi jak i psów, lecz niestety przebywa na łańcuchu, ponieważ przeskanuję 2 metrowe płoty... Do ludzi to prawdziwy aniołek, lubi gdy się go głaska chodzi z nim na spacerki. Może mieszkać w domu z dzieckiem. Ładnie chodzi na smyczy i jest bardzo szczęśliwy na spacerkach. Charakter ma zrównoważony i karny. Buda i łańcuch to nie miejsce dla dobermana jeszcze w ziemie! Remik jest też wychudzony, widać mu niektóre żebra. (Wziełam tekst większości z pierwszego postu) Kontakt Tel: 782 556 399 (nie wiem czy jest sens podawać mój numer ponieważ obecnie mam zepsuty telefon komórkowy, jak ktoś by mógł do czasu naprawy mojego telefonu użyczyć swój była bym wdzięczna) e-mail: tola1335@op.pl Quote
karusiap Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Faktycznie musi byc telefon czynny.Moze ktos kto zna Remika? Quote
Tola^^ Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Nie wiem kiedy będę miała telefon... Dziś byłam na wybiegu i byłam chwilę z Remikiem, bardzo się cieszył i skoczył na mnie delikatnie, żebym go głaskałam jest przekochany na koniec jak odchodziła to dał mi buziaka :loveu: W budzie ma słomę więc będzie mu cieplej... Quote
Recommended Posts