Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakie moje collie?

a myszy to mam w koziarni, niestety moje kozy jeszcze nie są mięsożerne i nie chcą na te myszy polować. a w magazynku zbożowym nie ma już zboża, tylko otręby, bo myszy wszystko wmłóciły.

tak więc nie ma się co smiać.

a do mało łownych kotów to ja mam szczęście. zobaczymy jak teraz będzie z tymi nowymi. Bonifaca, jest ewidentnie domową kotką, jedyne co robi, to wyleguje się na fotelu, kiedy w domu nie ma psów. Natomiast Filomena tylko jęczy i jęczy. Nie mamy już do niej siły. Ona by chyba sobie jeszcze chętnie possała cycka, ale ja mleka nie mogę dostać, a kozy już też przestały dawać. więc kicha.

Posted

amster :o to nie słyszałeś nigdy o swoich piechach, że to zabiedzone collie?? :lol: :lol:

Rotti ;) ja niestety mam chwilowo warsztat krawiecki ;) - obie szare mają pocerowane łapy...

Posted

Diana :lol: co najmniej dwie osoby mówiło mi, że słyszało o swoich brzojach, że to zabiedzone collie, a ktoś nawet mówił coś o schorowanym bernardynie!!!

;) Limba powinna czuć się wręcz dumna, nigdy nie była "wypasionym borzojem"?? :lol: :lol: 8)

Posted

no tak :lol: !!!wypasionym borzojem to nie była......ale była chartem afgańskim!!!aha i oczywiście Lassie miniaturką też!!!!

Pamiętam taką starą panią(Limba była wtedy w ciąży)która powiedziała:ładny piesek tylko strasznie gruby!!!Powinna schudnąć!!!

No ja oczywiście wybuchnęłam głupim rechotem a ta pani nie wiedziała co ma ze sobą zrobić!!!

A jeszcze inna sytuacja.Limba po urodzeniu szczeniąt miała jeszcze więcej sierści niż zwykle, więc co przyszłam do parku to było:ale on gruba,powinna więcej biegać....słowem blablabla...

Później chodziłam z nią przez jakiś czas do innego parku(który był bliżej).

Limbka 3 miesiące po urodzeniu szczeniąt zaczęła linieć......aż w końcu nic na niej nie zostało.

Znowu zaczęłam chodzić do swojego parku(Limba już spokojnie zostawiała w domu szczeniaki)i co usłyszałam???:

Boże, co jej się stało???Głodzisz ja czy co??.........a inni:no Limba nareszcie schudła.....

A Limba wcale nie schudła a wręcz przytyła......ale ludzie są głupi..............

Posted

Coz ja dzisiaj uslyszalam ze Cerry to pewnie jakas mieszanka kaukaza z chartem....... Na dodatek osoba ta wskazujac na Cerowe uszy powiedziala do towarzysza "Ze tak kijowo wyglada kaukaz z uszami" .... :lol:

Posted

chyba za taką obrazę mojego psa to bym przyłożyła..............

no cóż.....ja mam takie chwile kiedy chciałabym mieć jużaka i spuścić go tylko ze smyczy...........

hmmmm.........marzenia.........

Posted

Pewnie poduszeczki sobie porozpruwały na jakiś rozbitych butelkach...

Mój Borys miał to samo... Dosłownie co chwila w zimie mu sie tak dzieje, nie widać co pod śniegiem, co pod liścmi i pies jak skacze to się ładuje na niewiadomo co...

Posted

a Ty gdzie się podziewasz????mam do Ciebie pytanie:czy Tobie ładuje się chat czy to tylko mój komp. gówniano chodzi.........

u mnie za .........się nie ładuje..........

Posted
wejdz do administracji ........ Tam jest ten sam problem.....Odpowiedz brzmi :tak........Sporo osob ma klopoty......

o matko.......aż taka głupia jestem...............

podobno moje IQ to ok.130..............