Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Basia..
a te włoski koło oczu to niedługo bedzie pewnie i nasz problem, póki co są krótkie ale z czasem odrosną i będzie problem..
a tak wgl. to śliczna świąteczna Lilo..

Posted

[quote name='Yoko2009']Witamy, oglądamy galerie z pisaniem gorzej:) a obie panny teraz absorbują strasznie:)

Wyobrażam sobie :D

[quote name='lenka13']Hej Basia..
a te włoski koło oczu to niedługo bedzie pewnie i nasz problem, póki co są krótkie ale z czasem odrosną i będzie problem..
a tak wgl. to śliczna świąteczna Lilo..

Dzięki :)
Ja właśnie mam już za sobą krytyczny moment i postanowiłam więcej nie ścinać...

[quote name='Yourii']WoW ! rewelacyjne zdjęcia, takie lubię musisz mieć dobry sprzęt :]

A Lilo... bajeczna

Dziękuję :loveu: Ty chyba pierwszy raz u nas...? :cool3: Zapraszam częściej.

[SIZE="1"]Nikon D80 + w tym przypadku Nikkor AF 50mm f/1.8

Posted

[quote name='barberry']
Nikon D80 + w tym przypadku Nikkor AF 50mm f/1.8

O właśnie... skoro już jesteśmy w temacie... jesteś zadowolona z tego obiektywu? Bo też planuję coś w tym stylu i o tej jasności, tylko na razie oczywiście kasy brak :lol: :roll:

Posted

Uwielbiam ten obiektyw. Jest genialny przede wszystkim do portretów. Ładnie rysuje i jest dosyć szybki.
W ogóle to wszystkie szkła powinny mieć według mnie światło conajmniej 1.8 :evil_lol:

Mnie się marzy 105mm f/2,8G AF-S VR Micro NIKKOR :loveu: bo lubię bawić się w makrofotografię. Pożyczam go czasem od taty.

Kilka moich zdjęć 'stopiątką':

Posted

Stopiątka też fajna fajna, ale jednak przekracza moje możliwości cenowe ehh... Daj jeszcze jakieś zdjęcia z niej jak masz :)
Ja szukam czegoś jasnego do max 1300zł i jak na razie mam na oku jaśniutką 50-tkę f/1,4 Nie wiem czy coś lepszego znajdę w tej cenie.
Ale no, to jeszcze nie teraz...

Posted

Arabeska^^ napisał(a):
Witamy się po raz pierwszy :)
Noo, jakie profesjonalne zdjęcia :D, aż miło się ogląda :)
Śliczne to Twoje szczęście, wycałuj ją od nas :loveu:

Zapraszamy do nas, dobranoc ;*

Dzięki ;)
Wycałowana :D

Ola & Kajtek napisał(a):
Cześć Basia :)
śliczne zdjęcia :loveu:

Cześć :D
Miło mi, że się podobają.

Właśnie przed chwilą zostawiłam psicę u groomera :razz: Na ~16 mam być z powrotem. Aż sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać :D Czy dużo stalowych włosków pokaże się po strzyżeniu...?

Posted

barberry napisał(a):
Dzięki ;)
Wycałowana :D

Cześć :D
Miło mi, że się podobają.

Właśnie przed chwilą zostawiłam psicę u groomera :razz: Na ~16 mam być z powrotem. Aż sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać :D Czy dużo stalowych włosków pokaże się po strzyżeniu...?

Hmm, ja jak byłam ze swoją ostatnio to od razu była bardziej stalowa, ale jak włosy odrosły to znowu się zrobiła czarna :roll: :evil_lol:
Koniecznie wstaw zdjęcia bo jestem ciekawa jak będzie wyglądać :loveu:
No i w ogóle wstawiaj więcej zdjęć Lilo, bo te roślinki owszem pikne :loveu:, ale to jest galeria Lilo !! :mad: :evil_lol:

Posted

Wróciłam ;)
Lilo żyje i ma się dobrze :D

Zjada właśnie smakołyki od Pani groomerki i pewnie pójdzie zaraz spać... Dam zdjęcia wieczorem albo jutro bo nie chcę jej na razie męczyć. Powiem tylko, że według mnie wygląda ślicznie :loveu: Dokładnie tak jak chciałam :D

Posted

O ludzie rozpływam się !
nad tymi fotografiami oczywiście, nie ma nic lepszego na świecie oprócz yorka i nikona !
Właśnie taką samą lustrzankę miałam ale niestety mi ukradli, a teraz przystawiam się do d90 z obiektywem sigmy 18 / 205

aaa... tak pierwszy raz u was, już teraz drugi hehe ale będę częściej wpadać ponieważ uwielbiam patrzeć na piękne i dobrze wykonane fotografie :)

Pozdrowienia dla Was

Posted

westie_justa napisał(a):
A to nie chciałaś srebrnego? Dawaj zdjęcia bo chcemy zobaczyć goliznę:)
A u mnie zaraz nowe zdjęcia wpadną;)

Tzn nadal kochałabym ją tak samo gdyby była srebrna ale wolę ją ciemniejszą :D

Yourii napisał(a):
O ludzie rozpływam się !
nad tymi fotografiami oczywiście, nie ma nic lepszego na świecie oprócz yorka i nikona !
Właśnie taką samą lustrzankę miałam ale niestety mi ukradli, a teraz przystawiam się do d90 z obiektywem sigmy 18 / 205

aaa... tak pierwszy raz u was, już teraz drugi hehe ale będę częściej wpadać ponieważ uwielbiam patrzeć na piękne i dobrze wykonane fotografie :)

Pozdrowienia dla Was

Ojejku, aż mi głupio :oops: Dziękuję!

kiniaaa napisał(a):
hej Basiu:p
ja też już nie mogę się doczekać fotek Lilo po fryzjerze :razz:

i wpadnijcie do nas na fotki :p

Fotki będą, mam nadzieję, jutro :D Dzisiaj tak jak mówiłam psica padła i śpi.

Posted

Jejciu!! Jakie małe cudeńko!!!:loveu: golizna taka, świetna jest i pewnie gładziutka w dotyku, a ile ta mała Lilo waży?
Dlatego ja kocham gdy Dotka jest ogolona;)