Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj imienniczko :razz:
uroczego masz pieska, mimo, że za yorkami nie przepadam :lol: (nie ze względu na urodę, tylko ze względu na wielkość) :eviltong:

Posted

Przyszłam z rewizytą ;)

Eee tam, z czasem człowiek się przyzwyczaja że ma takiego krasnala. Inna sprawa, że teraz wszystkie pozostałe psy wydają mi się taaakie wielkie :lol: Ale jak się na co dzień z takim maluchem przebywa, to już tak się jakoś przywyka do niskopodłogowca, i potem ciężko się jest przestawić ;)

Lilo śliczna! :loveu:

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Basiu :)
co tam u was słychać??? :lol:

Posted

Karolina. napisał(a):
Przyszłam z rewizytą ;)

Eee tam, z czasem człowiek się przyzwyczaja że ma takiego krasnala. Inna sprawa, że teraz wszystkie pozostałe psy wydają mi się taaakie wielkie :lol: Ale jak się na co dzień z takim maluchem przebywa, to już tak się jakoś przywyka do niskopodłogowca, i potem ciężko się jest przestawić ;)

Lilo śliczna! :loveu:

Cześć, dziękujemy :D

Ola & Kajtek napisał(a):
Cześć Basiu :)
co tam u was słychać??? :lol:

Hej! :) Jakoś żyjemy teylko na przemian śnieg i odwilż, śnieg i odwilż i pies wraca mokry ze spaceru :p

kiniaaa napisał(a):
hej Basia :)
ale macie ładny banerek :p

byla rozdeptywana? o kurczę to Antoś tylko 2 razy został nadepnięty na łapkę, w tym raz przeze mnie :lol:

Dziękujemy :D zamawiany oczywiście
"Deptanie" Lilo nie polegało na stawaniu na łapce (to chyba nie zdarzyło sie ani razu) ale na tym, że ciągle w jakiś magiczny sposób znajdowała się właśnie tam gdzie chciałam pójść i w związku z tym często miała bliskie spotkania z moją nogą :evil_lol: Chodziło bardziej o poszturchiwanie / przesuwanie przy użyciu stopy :evil_lol::evil_lol:

Balbina12 napisał(a):
Franek tez był podeptany a szczególnie jak myłam podłogę:razz:Teraz już mniej przezwyczaiłam się chyba to takiej pchły w domu:evil_lol:

Jak musze przetrzeć szybko podłogę bo np się coś wylało, biorę szmatkę i przesuwam ją nogą po podłodze. Próba złapania tej ścierki to najlepsza zabawa dla psicy :angryy::diabloti: A że czasami trafi zębami w moje palce zamiast w ścierkę... :angryy::lol:

Posted

Cześć Lilki :)

Jazzowy też kilka razy był "deptane" teraz cały czas mam wzrok do podłogi przykuty heheh ;)

a że przy Jazzie każdy pies wydaje mi się olbrzymem to tak ;) nawet Axel który zawsze wydawał mi się mały w porównaniu do innych teraz jest wieeelki :D

Posted

[quote name='westie_justa']Cześć Basiu i Lilo!!!!!
Co tam u Was??:)

Hej! Jakoś żyjemy ;) liczę na ładną pogodę w weekend = nowe zdjęcia! :D
a co u Was?

[quote name='Balbina12']ach,to łapanie szmaty...z tym też był problem, najczęściej lądował w klatce na czas mycia podłóg...;)
Ja niestety nie posiadam takiego sprzętu... Czasami by się przydał ale w pozostałym czasie klatka nie miałaby gdzie stać :roll:

Dzisiaj wybierałam prezent na święta. Najprawdopodobniej będzie to http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/na_inteligencje/139865 i http://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/obroza_nylonowa/obroza_w_wzorki/62350 :loveu:

Posted

Doszedł dzisiaj kombinezon... Sam w sobie nie jest zły ale piesa nie zamierza w nim zrobić ani kroku :roll: Stoi taka biedna, zgarbiona, z podkulonym ogonem, na szeroko rozstawionych łapkach i patrzy się na mnie z wyrzutem :shake:
Dobrze, że w tym tygodniu zamówiłam też kurtkę mocno ocieplaną z tej firmy z której mamy bluzę :razz: Też dzisiaj doszła i jest ŚWIETNA! Wygląda tak: http://www.alibaba.com/product-gs/263653441/dog_clothes/showimage.html?newId=263653441&pn=1&pt=10&t=12&cids=200206023,101173501
Ma mega gruby polar i dodatkowe ocieplenie pod ortalionem. Na nasze dzisiejsze -13 stopni idealna :D:D
[SIZE="1"]zdjęcia na psie w weekend ;)

Posted

barberry napisał(a):
Hej! Jakoś żyjemy ;) liczę na ładną pogodę w weekend = nowe zdjęcia! :D
a co u Was?

U nas Ok, czekam z niecierpliwością na kombinezon;)

Posted

Ta obroża Huntera jest superowa, ja od dawna się na nią czaję, tylko nie wiem czy za duża na L. by nie była, no i ta cena trochę odstrasza ;) Może kiedyś w przypływie gotówki uda i nam się taką nabyć... :siara:

Posted

Cześć Lili to urocza panienka,:loveu: ale poprosimy wiecej foteczek. Obróżka bardzo fajna chyba po nowym roku coś takiego sprawie Fredziuli (wszystkie twoje obróżki są fikuśne)
Kurteczka też mi się podoba, Fredziola ma chyba podobne szycie:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Karolina.']Ta obroża Huntera jest superowa, ja od dawna się na nią czaję, tylko nie wiem czy za duża na L. by nie była, no i ta cena trochę odstrasza ;) Może kiedyś w przypływie gotówki uda i nam się taką nabyć... :siara:

Dla nas eSka też będzie za duża bo jest od 30cm ale mam juz wprawę w przerabianiu obroży i szelek więc myślę, że nie będzie problemu ;)

[quote name='FREDZIU']Cześć Lili to urocza panienka,:loveu: ale poprosimy wiecej foteczek. Obróżka bardzo fajna chyba po nowym roku coś takiego sprawie Fredziuli (wszystkie twoje obróżki są fikuśne)
Kurteczka też mi się podoba, Fredziola ma chyba podobne szycie:eviltong::eviltong:

Dziękuję! :D

Posted

Czas na weekendowe zdjęcia :D Niestety/stety nie w kombinezonie bo stwierdziłam, że jest sporo za duży i się nie nadaje... :roll::shake: muszę sprzedać. Zdjęcia są za to w świetnej, cudownej i fantastycznej kurteczce, która naprawdę wspaniale się sprawuje :D