Chantell Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 bardzo dziękuję!! :* ciekawe kiedy przegramy xDD Quote
barberry Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Mam :D LadyK jest genialna! :) Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Zgadzam się LadyK jest super! Jeszcze i tak ją będę męczyć;) Quote
vege* Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Witaj imienniczko :razz: uroczego masz pieska, mimo, że za yorkami nie przepadam :lol: (nie ze względu na urodę, tylko ze względu na wielkość) :eviltong: Quote
barberry Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Ooo, bardzo mi miło :D do wielkości można się przyzwyczaić ;) na początku była rozdeptywana conajmniej 10x dziennie teraz już się to nie zdarza :evil_lol: Quote
Karolina. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Przyszłam z rewizytą ;) Eee tam, z czasem człowiek się przyzwyczaja że ma takiego krasnala. Inna sprawa, że teraz wszystkie pozostałe psy wydają mi się taaakie wielkie :lol: Ale jak się na co dzień z takim maluchem przebywa, to już tak się jakoś przywyka do niskopodłogowca, i potem ciężko się jest przestawić ;) Lilo śliczna! :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Cześć Basiu :) co tam u was słychać??? :lol: Quote
kiniaaa Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 hej Basia :) ale macie ładny banerek :p byla rozdeptywana? o kurczę to Antoś tylko 2 razy został nadepnięty na łapkę, w tym raz przeze mnie :lol: Quote
Balbina. Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Franek tez był podeptany a szczególnie jak myłam podłogę:razz:Teraz już mniej przezwyczaiłam się chyba to takiej pchły w domu:evil_lol: Quote
barberry Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 Karolina. napisał(a):Przyszłam z rewizytą ;) Eee tam, z czasem człowiek się przyzwyczaja że ma takiego krasnala. Inna sprawa, że teraz wszystkie pozostałe psy wydają mi się taaakie wielkie :lol: Ale jak się na co dzień z takim maluchem przebywa, to już tak się jakoś przywyka do niskopodłogowca, i potem ciężko się jest przestawić ;) Lilo śliczna! :loveu: Cześć, dziękujemy :D Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Basiu :) co tam u was słychać??? :lol: Hej! :) Jakoś żyjemy teylko na przemian śnieg i odwilż, śnieg i odwilż i pies wraca mokry ze spaceru :p kiniaaa napisał(a):hej Basia :) ale macie ładny banerek :p byla rozdeptywana? o kurczę to Antoś tylko 2 razy został nadepnięty na łapkę, w tym raz przeze mnie :lol: Dziękujemy :D zamawiany oczywiście "Deptanie" Lilo nie polegało na stawaniu na łapce (to chyba nie zdarzyło sie ani razu) ale na tym, że ciągle w jakiś magiczny sposób znajdowała się właśnie tam gdzie chciałam pójść i w związku z tym często miała bliskie spotkania z moją nogą :evil_lol: Chodziło bardziej o poszturchiwanie / przesuwanie przy użyciu stopy :evil_lol::evil_lol: Balbina12 napisał(a):Franek tez był podeptany a szczególnie jak myłam podłogę:razz:Teraz już mniej przezwyczaiłam się chyba to takiej pchły w domu:evil_lol: Jak musze przetrzeć szybko podłogę bo np się coś wylało, biorę szmatkę i przesuwam ją nogą po podłodze. Próba złapania tej ścierki to najlepsza zabawa dla psicy :angryy::diabloti: A że czasami trafi zębami w moje palce zamiast w ścierkę... :angryy::lol: Quote
FREDZIU Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Cześć my jesteśmy pierwszy raz w tej galerii, ale zapewne nie ostatni. Lila to sliczna dziewczynka, moja Fredzia tez jest w typie yorka. Zapraszamy do nas;) Quote
chrupcia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Cześć Lilki :) Jazzowy też kilka razy był "deptane" teraz cały czas mam wzrok do podłogi przykuty heheh ;) a że przy Jazzie każdy pies wydaje mi się olbrzymem to tak ;) nawet Axel który zawsze wydawał mi się mały w porównaniu do innych teraz jest wieeelki :D Quote
Yuveza Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Cześć Basiu i Lilo!!!!! Co tam u Was??:) Quote
Balbina. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ach,to łapanie szmaty...z tym też był problem, najczęściej lądował w klatce na czas mycia podłóg...;) Quote
barberry Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='westie_justa']Cześć Basiu i Lilo!!!!! Co tam u Was??:) Hej! Jakoś żyjemy ;) liczę na ładną pogodę w weekend = nowe zdjęcia! :D a co u Was? [quote name='Balbina12']ach,to łapanie szmaty...z tym też był problem, najczęściej lądował w klatce na czas mycia podłóg...;) Ja niestety nie posiadam takiego sprzętu... Czasami by się przydał ale w pozostałym czasie klatka nie miałaby gdzie stać :roll: Dzisiaj wybierałam prezent na święta. Najprawdopodobniej będzie to http://www.zooplus.pl/shop/psy/zabawki_szkolenie_psa/interaktywne/na_inteligencje/139865 i http://www.zooplus.pl/shop/psy/obroza_dla_psa/obroza_nylonowa/obroza_w_wzorki/62350 :loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć dziewczyny:) pozdrawiamy porannie i cxekamy na jakieś fotki A tymczasem zapraszamy do nas na foty:) Quote
barberry Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Doszedł dzisiaj kombinezon... Sam w sobie nie jest zły ale piesa nie zamierza w nim zrobić ani kroku :roll: Stoi taka biedna, zgarbiona, z podkulonym ogonem, na szeroko rozstawionych łapkach i patrzy się na mnie z wyrzutem :shake: Dobrze, że w tym tygodniu zamówiłam też kurtkę mocno ocieplaną z tej firmy z której mamy bluzę :razz: Też dzisiaj doszła i jest ŚWIETNA! Wygląda tak: http://www.alibaba.com/product-gs/263653441/dog_clothes/showimage.html?newId=263653441&pn=1&pt=10&t=12&cids=200206023,101173501 Ma mega gruby polar i dodatkowe ocieplenie pod ortalionem. Na nasze dzisiejsze -13 stopni idealna :D:D [SIZE="1"]zdjęcia na psie w weekend ;) Quote
Yuveza Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 barberry napisał(a):Hej! Jakoś żyjemy ;) liczę na ładną pogodę w weekend = nowe zdjęcia! :D a co u Was? U nas Ok, czekam z niecierpliwością na kombinezon;) Quote
Karolina. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ta obroża Huntera jest superowa, ja od dawna się na nią czaję, tylko nie wiem czy za duża na L. by nie była, no i ta cena trochę odstrasza ;) Może kiedyś w przypływie gotówki uda i nam się taką nabyć... :siara: Quote
FREDZIU Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Cześć Lili to urocza panienka,:loveu: ale poprosimy wiecej foteczek. Obróżka bardzo fajna chyba po nowym roku coś takiego sprawie Fredziuli (wszystkie twoje obróżki są fikuśne) Kurteczka też mi się podoba, Fredziola ma chyba podobne szycie:eviltong::eviltong: Quote
barberry Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='Karolina.']Ta obroża Huntera jest superowa, ja od dawna się na nią czaję, tylko nie wiem czy za duża na L. by nie była, no i ta cena trochę odstrasza ;) Może kiedyś w przypływie gotówki uda i nam się taką nabyć... :siara: Dla nas eSka też będzie za duża bo jest od 30cm ale mam juz wprawę w przerabianiu obroży i szelek więc myślę, że nie będzie problemu ;) [quote name='FREDZIU']Cześć Lili to urocza panienka,:loveu: ale poprosimy wiecej foteczek. Obróżka bardzo fajna chyba po nowym roku coś takiego sprawie Fredziuli (wszystkie twoje obróżki są fikuśne) Kurteczka też mi się podoba, Fredziola ma chyba podobne szycie:eviltong::eviltong: Dziękuję! :D Quote
barberry Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Czas na weekendowe zdjęcia :D Niestety/stety nie w kombinezonie bo stwierdziłam, że jest sporo za duży i się nie nadaje... :roll::shake: muszę sprzedać. Zdjęcia są za to w świetnej, cudownej i fantastycznej kurteczce, która naprawdę wspaniale się sprawuje :D Quote
Recommended Posts