Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chrupcia']ohoh, ale ma łóżeczko jak na dame przystało :cool3:[/QUOTE]
[quote name='jot11']Cześć Basia :multi:
[url]http://img146.imageshack.us/img146/8875/podbiurkiem.jpg[/url] jak łoże małżeńskie :lol: :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Ewa&Duffel']Jakie wypasione łóżeczko ! :D
[url]http://img146.imageshack.us/img146/8875/podbiurkiem.jpg[/url]
Widać, że panience wygodnie ;)

Mi też się chce dzisiaj cały dzień spać, a tu jeszcze czeka mnie praca do napisania...:shake:[/QUOTE]
Takie łoże sprawdza się lepiej niż klasyczne sklepowe posłanie - mamy i takie i takie ale sklepowego używamy głównie w samochodzie :D

[quote name='westie_justa']Tak Pink Heart'sy są śliczne ale poluję chyba na ten wzorek;) Ładny??
[IMG]http://img401.imageshack.us/img401/201/fancydresswzory1.jpg[/IMG][/QUOTE]
Na białym psie ten wzorek będzie świetnie wyglądał! Mnie też się on podoba ale stwierdziłam, że nie kupię go dopóki psica jest czarna...;)

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć ! :)[/QUOTE]
Hej! :)

Posted

hej Basia :multi:
fajne mała ma łóżeczko :)
u nas Tosiek śpi na fotelu obok naszego łóżka, ma tam swój kocyk i też woli to swoje "łóżeczko" od posłania :)
ale oczywiście nie pogardzi też spaniem przy mojej głowie na poduszce:diabloti:

a jak tam rehabilitacja małej? dużo wam jeszcze zostało i czy jest poprawa??

Posted

[quote name='barberry']
Na białym psie ten wzorek będzie świetnie wyglądał! Mnie też się on podoba ale stwierdziłam, że nie kupię go dopóki psica jest czarna...;)[/QUOTE]
Przecież Lilo całkiem czarna nie jest;)

Posted

[quote name='kiniaaa']hej Basia :multi:
fajne mała ma łóżeczko :)
u nas Tosiek śpi na fotelu obok naszego łóżka, ma tam swój kocyk i też woli to swoje "łóżeczko" od posłania :)
ale oczywiście nie pogardzi też spaniem przy mojej głowie na poduszce:diabloti:

a jak tam rehabilitacja małej? dużo wam jeszcze zostało i czy jest poprawa??[/QUOTE]

Hej! Lilo zawsze czeka aż zgaszę światło i wtedy momentalnie wskakuje na łóżko ;) Jakby wiedziała, że jak juz zgaszę to światło to nie będzie mi się chciało dtugi raz wstawać. Jedynym wyjątkiem są dni kiedy późno wracam do domu - z jakiś imprez czy coś wtedy piesa jest zbyt zaspana żeby się przemieszczać :D

Rehabilitujemy się ciągle. Jest lepiej chociaż jeszcze niedobrze. Powoli odbudowują się jej mięśnie, nie ma już tak widocznej różnicy w "grubości" między jednym a drugim udem. Jednak cały czas musimy chodzić bardzo powoli na smyczy bo inaczej nie chce tej nogi stawiać. W klinice jest już znana - jest chyba jedyną pływającą pacjentką. Specjalnie dla niej grzeją wodę w basenie :evil_lol:
Nie wiem ile zostało. Będziemy chodzić aż zacznie normalnie biegać.

[quote name='westie_justa']Przecież Lilo całkiem czarna nie jest;)[/QUOTE]

Powoli zaczyna się rozjaśniać ale jednak tułów ma prawie całkiem czarny ;) Może po strzyżeniu wyjdzie więcej tego "stalowego" :evil_lol:

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Basia :)[/QUOTE]

Cześć Ola! :):)

Posted

[quote name='barberry']
Powoli zaczyna się rozjaśniać ale jednak tułów ma prawie całkiem czarny ;) Może po strzyżeniu wyjdzie więcej tego "stalowego" :evil_lol:
[/QUOTE]

brąz, czarny, stalowy a my mamy jednolitą, czystą biel;)!!

Byłaś u nas w galerii zobaczyć zimowe foty?;)

Posted

[quote name='Yorkomanka']Lilo to śniegowy potwór:lol:

A ja ci mówię że będzie:eviltong:, wiem co było rok temu i wiem jak moje psisko reaguje na hałas więc wiem że będzie:p chociaż rok temu nie było tak strasznie źle trząsł się dopiero jak huki się nasiliły bo na początku były tylko pojedyncze wystrzały ale potem...:shake:[/QUOTE]
Sorki, niedoczytałam... Taka ot, ze mnie gapa. Myslałam,że to Lilo będzie się trząść a ty pisałaś o Odim...:splat:A Lilo jak zawsze śliczna. Dla mnie york-ideał([SIZE=1]oczywiście zaraz po moim:evil_lol:)[/SIZE]

Posted

[quote name='Balbina12']A Lilo jak zawsze śliczna. Dla mnie york-ideał([SIZE=1]oczywiście zaraz po moim:evil_lol:)[/SIZE][/QUOTE]
Bardzo dziękujemy!! :):):)
Czy ja coś przegapiłam czy Wy nie macie galerii? :diabloti:
Nie mogę ocenić czy jest taka śliczna dopóki nie zobaczę zdjęcia :diabloti:

Posted

Osobiście nie znam ale polecam Ci śledzić ten wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forums/1161-mazowieckie"]KLIK![/URL]
Co na to rodzice? Wiesz, że będziesz musiała poświęcić czas na odpowiednią socjalizację żeby nadrobić braki u skrzywdzonych psów? Ze szczeniakami będzie na pewno z tym łatwiej ale tak czy inaczej to dużo pracy. Oczywiście ja Cię nie zniechęcam - to bardzo dobry pomysł tylko przygotuj się do tego odpowiednio. [SIZE="1"]No i przygotuj rodziców... :evil_lol: Z resztą to i tak rodzice będą musieli osobiście załatwić.[/SIZE]

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Basiu ! :)
u was też jest tyle śniegu ????? u nas jest bardzo dużo ! Kajtek lubi zimę....lata po śniegu jak szalony :evil_lol:

Posted

Cześć! :)
U nas cały czas strasznie sypie. I to tak, że widoczność jest prawie zerowa :mad:
Z uwagi na to, że jestem trochę chora i i tak nie mogłabym wychodzić na żadne dłuższe spacery w taką pogodę, zorganizowałam dzień kąpiania psicy łącznie z pływaniem w wannie i obcinaniem pazurów :evil_lol:
Nie była zachwycona ale jakoś przeżyła już jesteśmy po ;)

"Czy możesz dać mi wreszcie spokój? Ach, życie gwiazdy jest doprawdy męczące... Chciałabym się położyć" ;)