*Jot* Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cześć Basia :multi: [url]http://img146.imageshack.us/img146/8875/podbiurkiem.jpg[/url] jak łoże małżeńskie :lol: :loveu: Quote
barberry Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='chrupcia']ohoh, ale ma łóżeczko jak na dame przystało :cool3:[/QUOTE] [quote name='jot11']Cześć Basia :multi: [url]http://img146.imageshack.us/img146/8875/podbiurkiem.jpg[/url] jak łoże małżeńskie :lol: :loveu:[/QUOTE] [quote name='Ewa&Duffel']Jakie wypasione łóżeczko ! :D [url]http://img146.imageshack.us/img146/8875/podbiurkiem.jpg[/url] Widać, że panience wygodnie ;) Mi też się chce dzisiaj cały dzień spać, a tu jeszcze czeka mnie praca do napisania...:shake:[/QUOTE] Takie łoże sprawdza się lepiej niż klasyczne sklepowe posłanie - mamy i takie i takie ale sklepowego używamy głównie w samochodzie :D [quote name='westie_justa']Tak Pink Heart'sy są śliczne ale poluję chyba na ten wzorek;) Ładny?? [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/201/fancydresswzory1.jpg[/IMG][/QUOTE] Na białym psie ten wzorek będzie świetnie wyglądał! Mnie też się on podoba ale stwierdziłam, że nie kupię go dopóki psica jest czarna...;) [quote name='Ola & Kajtek']Cześć ! :)[/QUOTE] Hej! :) Quote
kiniaaa Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 hej Basia :multi: fajne mała ma łóżeczko :) u nas Tosiek śpi na fotelu obok naszego łóżka, ma tam swój kocyk i też woli to swoje "łóżeczko" od posłania :) ale oczywiście nie pogardzi też spaniem przy mojej głowie na poduszce:diabloti: a jak tam rehabilitacja małej? dużo wam jeszcze zostało i czy jest poprawa?? Quote
Yuveza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='barberry'] Na białym psie ten wzorek będzie świetnie wyglądał! Mnie też się on podoba ale stwierdziłam, że nie kupię go dopóki psica jest czarna...;)[/QUOTE] Przecież Lilo całkiem czarna nie jest;) Quote
barberry Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='kiniaaa']hej Basia :multi: fajne mała ma łóżeczko :) u nas Tosiek śpi na fotelu obok naszego łóżka, ma tam swój kocyk i też woli to swoje "łóżeczko" od posłania :) ale oczywiście nie pogardzi też spaniem przy mojej głowie na poduszce:diabloti: a jak tam rehabilitacja małej? dużo wam jeszcze zostało i czy jest poprawa??[/QUOTE] Hej! Lilo zawsze czeka aż zgaszę światło i wtedy momentalnie wskakuje na łóżko ;) Jakby wiedziała, że jak juz zgaszę to światło to nie będzie mi się chciało dtugi raz wstawać. Jedynym wyjątkiem są dni kiedy późno wracam do domu - z jakiś imprez czy coś wtedy piesa jest zbyt zaspana żeby się przemieszczać :D Rehabilitujemy się ciągle. Jest lepiej chociaż jeszcze niedobrze. Powoli odbudowują się jej mięśnie, nie ma już tak widocznej różnicy w "grubości" między jednym a drugim udem. Jednak cały czas musimy chodzić bardzo powoli na smyczy bo inaczej nie chce tej nogi stawiać. W klinice jest już znana - jest chyba jedyną pływającą pacjentką. Specjalnie dla niej grzeją wodę w basenie :evil_lol: Nie wiem ile zostało. Będziemy chodzić aż zacznie normalnie biegać. [quote name='westie_justa']Przecież Lilo całkiem czarna nie jest;)[/QUOTE] Powoli zaczyna się rozjaśniać ale jednak tułów ma prawie całkiem czarny ;) Może po strzyżeniu wyjdzie więcej tego "stalowego" :evil_lol: [quote name='Ola & Kajtek']Cześć Basia :)[/QUOTE] Cześć Ola! :):) Quote
Yuveza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='barberry'] Powoli zaczyna się rozjaśniać ale jednak tułów ma prawie całkiem czarny ;) Może po strzyżeniu wyjdzie więcej tego "stalowego" :evil_lol: [/QUOTE] brąz, czarny, stalowy a my mamy jednolitą, czystą biel;)!! Byłaś u nas w galerii zobaczyć zimowe foty?;) Quote
barberry Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Czystą jak czystą :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: żartuję oczywiście - czyściutką :D Byłam, nawet komentowałam jazdę na sankach ;) Quote
Yuveza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 A no tak, sorki;) mogę Cię zaprosić do znajomych?? Quote
Yuveza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ok, dzięki;) Tylko przyjmij zaproszenie:) Quote
chrupcia Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cześć Lilki ;) co do spania naszych psiaków to Jazz zasypia na fotelu, a budzi się na łóżku;) już się tak nauczył, że na swoim kocyku musi zasnąć ;) Quote
Balbina. Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='Yorkomanka']Lilo to śniegowy potwór:lol: A ja ci mówię że będzie:eviltong:, wiem co było rok temu i wiem jak moje psisko reaguje na hałas więc wiem że będzie:p chociaż rok temu nie było tak strasznie źle trząsł się dopiero jak huki się nasiliły bo na początku były tylko pojedyncze wystrzały ale potem...:shake:[/QUOTE] Sorki, niedoczytałam... Taka ot, ze mnie gapa. Myslałam,że to Lilo będzie się trząść a ty pisałaś o Odim...:splat:A Lilo jak zawsze śliczna. Dla mnie york-ideał([SIZE=1]oczywiście zaraz po moim:evil_lol:)[/SIZE] Quote
barberry Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Balbina12']A Lilo jak zawsze śliczna. Dla mnie york-ideał([SIZE=1]oczywiście zaraz po moim:evil_lol:)[/SIZE][/QUOTE] Bardzo dziękujemy!! :):):) Czy ja coś przegapiłam czy Wy nie macie galerii? :diabloti: Nie mogę ocenić czy jest taka śliczna dopóki nie zobaczę zdjęcia :diabloti: Quote
barberry Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 cześć, cześć :) żyjemy jakoś - piesa bardzo dobrze tylko ja chora :lookarou: mam nadzieję, że jej nie zarażę :roll: a co u Was? Quote
Yuveza Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 No to zdrowiej mi szybko!!!! A u nas, w sumie nic zastanawiam się o sprawieniu DT jakiemuś szczeniakowi - znasz jakieś w okolicy Warszawy;) Quote
barberry Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Osobiście nie znam ale polecam Ci śledzić ten wątek: [URL="http://www.dogomania.pl/forums/1161-mazowieckie"]KLIK![/URL] Co na to rodzice? Wiesz, że będziesz musiała poświęcić czas na odpowiednią socjalizację żeby nadrobić braki u skrzywdzonych psów? Ze szczeniakami będzie na pewno z tym łatwiej ale tak czy inaczej to dużo pracy. Oczywiście ja Cię nie zniechęcam - to bardzo dobry pomysł tylko przygotuj się do tego odpowiednio. [SIZE="1"]No i przygotuj rodziców... :evil_lol: Z resztą to i tak rodzice będą musieli osobiście załatwić.[/SIZE] Quote
Yuveza Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Hejhe Dzięki, przygotuję rodziców;) już powiedziałam że Dotki nie dopuszczamy!! bo tak nie można:) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cześć Basiu ! :) u was też jest tyle śniegu ????? u nas jest bardzo dużo ! Kajtek lubi zimę....lata po śniegu jak szalony :evil_lol: Quote
barberry Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Cześć! :) U nas cały czas strasznie sypie. I to tak, że widoczność jest prawie zerowa :mad: Z uwagi na to, że jestem trochę chora i i tak nie mogłabym wychodzić na żadne dłuższe spacery w taką pogodę, zorganizowałam dzień kąpiania psicy łącznie z pływaniem w wannie i obcinaniem pazurów :evil_lol: Nie była zachwycona ale jakoś przeżyła już jesteśmy po ;) "Czy możesz dać mi wreszcie spokój? Ach, życie gwiazdy jest doprawdy męczące... Chciałabym się położyć" ;) Quote
Chantell Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 cudo! :loveu: oddacie solidarnie głosika na terriekowatą Nicole? ;d Quote
barberry Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 Zagłosowane :D [SIZE="1"]Chyba wygrywasz :multi: Quote
Guest Fusiafusia Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Cześć Basiu ! :multi: http://img651.imageshack.us/img651/5987/dsc03142f.jpg cudo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts