Marta195 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Witam :) Śliczna psinka... Sama słodycz :D Quote
bianka19 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Yorkomanka napisał(a):Odie z rozpuszczonymi włosami rano wyglądał by tak http://img835.imageshack.us/img835/5985/img1876.jpg ;) biedny:roflt: Quote
jambi Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Dzieńdobry :) przepraszam za mały spam ;) Zapraszam na ten wątek - może komuś spodoba się ten mały ... yorkosznaucer ;) http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-Dla-GORANA-do-13.09-godz.-13.00 Quote
kaaamila1 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Lilo ślicznie wygląda w nowych szelkach! Ten kolorek jej bardzo pasuje! Quote
Guest papillonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 od nas też spóźnione pochwały szeleczek :lol: śliczne :D Quote
barberry Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Wszystkim bardzo dziękuję za komplementy! :D ___ Trochę zaniedbałam ostatnio galerię... Postaram się to nadrobić. Wczoraj byłyśmy z Lilo u fryzjera, który (a właściwie "która" bo to groomerka ;)) jak zwykle nas nie zawiodła). Tym razem piesa ma zostawione trochę dłuższe włosy na głowie w porównaniu do poprzednich, letnich cięć a reszta obcięta tak jak zwykle. Miałam nadzieję na jakieś nowe fotki z dzisiejszego spaceru ale wolałam się skupić na zabawie z piesą niż targać aparat ;) Pomimo pięknego słońca Lilo trochę zmarzła, czyżby już był czas na ubranko...? Po przyjściu do domu natychmiast położyła się w posłaniu i "zarządała" przykrycia kocem :evil_lol: więc póki co nie zaprezentuję Wam nowej fryzury ;) Quote
ania90 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 moim juz tez jest zimno wiec nie tylko Lilo:) Quote
barberry Posted October 17, 2011 Author Posted October 17, 2011 Na szczęście dzisiaj jest słonecznie i ciepło :D [SIZE="1"]Sorry za te zdjęcia ale są z komórki a piesa nie ustoi przodem do aparatu :evil_lol: (jeśli nawet złapię ją z profilu to akurat słońce świeci jej w pyszczek i mruży oczy ;)) W ogóle to zamówiłam jakiś czas temu nowe szelki dla Lilo :multi::multi: Czeka się na nie około 14 dni więc mniej więcej za tydzień powinny być. Umieram z ciekawości czy wzięłam dobry rozmiar :roll: Planuję też kupić nową jesienną bluzę. Prawdopodobnie będzie to bluza firmy Adidog (http://www.adidog.co.uk) o taka: :loveu: Quote
Yourii Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 http://img684.imageshack.us/img684/3557/dsc00067my.jpg słodziak :) Quote
Yuveza Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Piękna ona jest ....tez mam chęć ogolić moją tak na krótko no ale nie moge.... a ten turkus bosze! a bluza extra!!! (ja teraz troche żałuję że kupiłam taką ostrą pink O.O) Quote
barberry Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Dzięki wszystkim za miłe słowa :D Bluza Adidog jest już u nas i jest świetna! Polecam ;) Co prawda teraz używam jej wyłącznie na porannym i nocnym spacerze, kiedy jest koło zera. Lilo przestała jeść swoją karmę i to zarówno suchą (Orijen) jak i puszki (Animonda i Evangers) i zastanawiam się co zrobić. Do tej pory jadła już na prawdę karmy z najwyższej półki więc nie bardzo chcę zmieniać na coś gorszego. Myślę więc nad BARFem. Muszę poczytać o nim trochę tu na dogo i zorientować się w możliwościach zakupu wszystkich potrzebnych składników w Warszawie. Jurto/pojutrze powinny przyjść szelki!! :D:D Nie mogę się już doczekać jak będą na niej leżeć norweskie - jeszcze nigdy nie miała. Justa: nie waż mi się obcinać Dotki! ;) najśliczniej wygląda jak jest wytrymowana :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 śliczne fotki. :loveu: cudowne :loveu: :D a tak wgl. to hej (: Quote
barberry Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Trochę zdjęć z dzisiejszego spaceru :D Prezentujemy nową bluzę i szelki :evil_lol: Quote
barberry Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 powyżej najlepsze zdjęcia jakie udało mi się zrobić. Zwykle w lesie jedyne zdjęcia jakie jej można zrobić to: :watpliwy: Quote
MakeBelieve Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jejku, ale Lilo jest śliczna! <33 Też zamierzam po nowym roku chyba zakupić tą bluzę, tyle, że czerwoną. A szelaski są super piękne i nie sądziłam, że mogą tak na yorasku pasować :* Quote
barberry Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Dzięki :D Nie wyobrażam sobie w tej chwili używania innych szelek, są wspaniałe! Bluzę też polecam, tylko uważaj na rozmiary. Dla szczupłej Lilo dobra było dopiero eMka. Quote
MakeBelieve Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No właśnie ja nei wiem co wziać, bo moja ma w klacie 33 cm, a w szyjce 20 -.- Najgorsze tylko to, że tyłek cały goły. Quote
barberry Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Sugeruj się tylko i wyłącznie obwodem w klacie bo inaczej Ci po prostu nie wejdzie. Bo to nie bluza na zimę ale na ok 4 stopnie ;) Quote
Balbina. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Przecudowna jest ;) W czym ją myjesz bo śliczne, błyszczące kłaczki?:loveu:;) Quote
barberry Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Dzięki :D Lilo kąpana jest w szamponie i odzywce Espree Silky Show ;) Quote
chrupcia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Hej Lilki :grins: boska Lilo w boskich szelkach, ależ mam na nie ochote przez Ciebie, tylko czemu one takie drogie :niewiem: Quote
Yorkomanka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Lilo ślicznie wygląda w tych szelkach i bluzie:loveu: do pysia jej w niebieskim;) Quote
Recommended Posts