barberry Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 kiniaaa napisał(a):Jak 23 to może i na mojego by pasowało :) Dzięki Basia, na pewno kupię! Tak tak, wszystkie rodzaje eMek rogzowych mają w rzeczywistości trochę mniejszy obwód niż to jest podane na stronach. Turkus polecam, w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy :D bianka19 napisał(a):o boże, jakie słodkości. :loveu: http://img830.imageshack.us/img830/1636/dsc0050ij.jpg kiniaaa przyłączam się do akcji kradnięcia Lilo. :evil_lol: Dziękuję, przekażę ;) Nie dam nikomu :diabloti: Quote
barberry Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Balbina12 napisał(a):barberry-macie z Lilo galerię na yorkietalk?Bo dzisiaj przeglądałam i chyba trafiłam na was ;) ? Tak :D Szukałam tam informacji o chorobie Legga-Perthesa-Calve'a i tak się zaczęło ;) Quote
Balbina. Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Szukam od wczoraj,i naprawdę-informacji o niebo więcej niż w Polsce.Tylko ja poszukuję o serduszku ale przebyć tyle stron nie jest łatwo;) Quote
barberry Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Dokładnie, znam to ;) A coś się dzieje z sercem Twojego psa..? Quote
Balbina. Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Franek od 8 miesięcy ma zdiagnozowaną kardiomiopatię-i szukamy,szukamy ale informacji w Polsce tyle co na lekarstwo-nawet tu na dogomani.Mam nadzieję ,że tam coś znajdę-bo stron duuużo.A ty znalazłaś coś o chorobie Lilo? Quote
barberry Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Na pewno coś znajdziesz. Yorkietalk ma dużo więcej użytkowników niż dogo a w dodatku wszystko kręci się wokół yorków. Ja znalazłam bardzo wiele informacji o dochodzeniu do zdrowia po operacji bo leczeniem w każdym przypadku musi być resekcja głowy i szyi kości udowej. Kiedy Lilo bardzo długo nie chciała używać operowanej łapki pocieszałam się wypowiedziami na yorkietalk - czasem dochodzenie do formy może zająć i ponad rok. Quote
kaaamila1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ale śliczna gwiazdeczka! Cudownie wygląda w turkusie! Quote
cockermaister Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Hej Lilowe :bye: zapraszam do nas na zdjęcia Quote
Yorkomanka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 śliczne zdjęcia i śliczna Lilo:loveu: tylko ta gumka coś nie pasuje do obroży:evil_lol: gdyby tak Odie nie uciekał przed aparatem:mad: Quote
barberry Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Dzięki :D [quote name='Yorkomanka']tylko ta gumka coś nie pasuje do obroży:evil_lol: No to patrz tu :evil_lol: [SIZE="1"]sorry za "niewyraźność" tego zdjęcia ;) Tak na serio to zupełnie nie zwracam uwagi na dopasowanie obroży/szelek do gumki. W jednej gumce chodzi kilka (-naście) dni pod rząd (oczywiście zdejmuję jej gumkę na noc) a pozostałe akcesoria praktycznie codziennie inne ;) Quote
Yorkomanka Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 zdejmujesz gumkę na noc:crazyeye:? D jak miał długie włosy na głowie z gumką się nie rozstawał:lol: Quote
barberry Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Zdejmuję :D Lilo uwielbia drapanie po główce ze zdjętą gumką ;) Wychodzę z założenia, że skoro sama odczuwam ulgę po rozpuszczeniu włosów po całym dniu gumki to mój pies też. Jest to poza tym sygnał, że czas spać ;) Quote
barberry Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Kurczę, tak sobie przeglądam moją galerię i jestem w szoku jakie Lilo miała włosy!! I to w tą zimę! Głupio wstawiać drugi raz to samo zdjęcie no ale zobaczcie sami :-o Quote
ania90 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 barberry napisał(a):Zdejmuję :D Lilo uwielbia drapanie po główce ze zdjętą gumką ;) Wychodzę z założenia, że skoro sama odczuwam ulgę po rozpuszczeniu włosów po całym dniu gumki to mój pies też. Jest to poza tym sygnał, że czas spać ;) tez Bobiemu sciagam gumke na noc i go czesze wtedy wie ze idziemy juz spac Quote
Yorkomanka Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Odikowi rozpuszczone włosy przeszkadzały trudno się dziwić skoro wszystko miał na oczach:lol: ale Lilo była zarośnięta:lol: Quote
MakeBelieve Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 kurcze no, Lilo jest megaprzesupersłodka! <33 No a jak rozpuszczasz jej kucyka, to z rana jak sie budzi to nie ma wlosków na oczkach? U nas jak gdzieś się stroimy to jest gumeczka, w domu 'roboczo' w samej spince biega, na noc też w spince tak luźno, bo jak bez to potem z rana nic nie widzi. Quote
Jaga. Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://img703.imageshack.us/img703/4643/ezyf.jpg jaka słodziznaaaaaa:loveu: Quote
barberry Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe słowa :D Rano włosy stoją jej we wszystkie strony ale raczej "do góry" niż w oczy ;) Lilo nie mogłaby spać w spince bo często w nocy leży na grzbiecie z głową przyciśniętą do kołdry więc zdecydowanie byłoby jej niewygodnie. Quote
pati3334 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ślicznie :] Pozdrawiamy i [FONT=Century Gothic]zapraszamy do nas :p[/FONT] Quote
bianka19 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 gwiazdeczka. :loveu: róż niczego sobie. :razz: http://img703.imageshack.us/img703/4643/ezyf.jpg Quote
Yorkomanka Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Odie z rozpuszczonymi włosami rano wyglądał by tak http://img835.imageshack.us/img835/5985/img1876.jpg ;) Quote
Recommended Posts