Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kiniaaa napisał(a):
Jak 23 to może i na mojego by pasowało :)
Dzięki Basia, na pewno kupię!

Tak tak, wszystkie rodzaje eMek rogzowych mają w rzeczywistości trochę mniejszy obwód niż to jest podane na stronach. Turkus polecam, w rzeczywistości jest jeszcze ładniejszy :D

bianka19 napisał(a):
o boże, jakie słodkości. :loveu:
http://img830.imageshack.us/img830/1636/dsc0050ij.jpg

kiniaaa przyłączam się do akcji kradnięcia Lilo. :evil_lol:

Dziękuję, przekażę ;)

Nie dam nikomu :diabloti:

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Balbina12 napisał(a):
barberry-macie z Lilo galerię na yorkietalk?Bo dzisiaj przeglądałam i chyba trafiłam na was ;) ?

Tak :D Szukałam tam informacji o chorobie Legga-Perthesa-Calve'a i tak się zaczęło ;)

Posted

Franek od 8 miesięcy ma zdiagnozowaną kardiomiopatię-i szukamy,szukamy ale informacji w Polsce tyle co na lekarstwo-nawet tu na dogomani.Mam nadzieję ,że tam coś znajdę-bo stron duuużo.A ty znalazłaś coś o chorobie Lilo?

Posted

Na pewno coś znajdziesz. Yorkietalk ma dużo więcej użytkowników niż dogo a w dodatku wszystko kręci się wokół yorków.

Ja znalazłam bardzo wiele informacji o dochodzeniu do zdrowia po operacji bo leczeniem w każdym przypadku musi być resekcja głowy i szyi kości udowej. Kiedy Lilo bardzo długo nie chciała używać operowanej łapki pocieszałam się wypowiedziami na yorkietalk - czasem dochodzenie do formy może zająć i ponad rok.

Posted

Dzięki :D

[quote name='Yorkomanka']tylko ta gumka coś nie pasuje do obroży:evil_lol:

No to patrz tu :evil_lol:

[SIZE="1"]sorry za "niewyraźność" tego zdjęcia ;)

Tak na serio to zupełnie nie zwracam uwagi na dopasowanie obroży/szelek do gumki. W jednej gumce chodzi kilka (-naście) dni pod rząd (oczywiście zdejmuję jej gumkę na noc) a pozostałe akcesoria praktycznie codziennie inne ;)

Posted

Zdejmuję :D Lilo uwielbia drapanie po główce ze zdjętą gumką ;)
Wychodzę z założenia, że skoro sama odczuwam ulgę po rozpuszczeniu włosów po całym dniu gumki to mój pies też. Jest to poza tym sygnał, że czas spać ;)

Posted

Kurczę, tak sobie przeglądam moją galerię i jestem w szoku jakie Lilo miała włosy!! I to w tą zimę!

Głupio wstawiać drugi raz to samo zdjęcie no ale zobaczcie sami :-o

Posted

barberry napisał(a):
Zdejmuję :D Lilo uwielbia drapanie po główce ze zdjętą gumką ;)
Wychodzę z założenia, że skoro sama odczuwam ulgę po rozpuszczeniu włosów po całym dniu gumki to mój pies też. Jest to poza tym sygnał, że czas spać ;)

tez Bobiemu sciagam gumke na noc i go czesze wtedy wie ze idziemy juz spac

Posted

kurcze no, Lilo jest megaprzesupersłodka! <33 No a jak rozpuszczasz jej kucyka, to z rana jak sie budzi to nie ma wlosków na oczkach? U nas jak gdzieś się stroimy to jest gumeczka, w domu 'roboczo' w samej spince biega, na noc też w spince tak luźno, bo jak bez to potem z rana nic nie widzi.

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe słowa :D

Rano włosy stoją jej we wszystkie strony ale raczej "do góry" niż w oczy ;)
Lilo nie mogłaby spać w spince bo często w nocy leży na grzbiecie z głową przyciśniętą do kołdry więc zdecydowanie byłoby jej niewygodnie.