Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, hej! :)
Znowu mam dla Was kilka zdjęć :D

Zdjęcia pochodzą ze spaceru nad wisłę gdzie po raz pierwszy 'na żywo' widziałam prawdziwego Biewera :D Był śliczny! (może to ktoś z dogo? :roll: - oprócz biewera ludzie ci mieli jeszcze yorka)

Posted

[quote name='ania90']jaka szczesliwa:)[/QUOTE]

[quote name='kaaamila1']Cudowne fotki!!! Powtórzę to co wyżej napisała Ania- Widać na nich jaka Lilo jest szczęśliwa![/QUOTE]

Dzięki dziewczyny :D chyba rzeczywiście jest całkiem szczęśliwym psem ;)

Posted

Dzięki, miło mi :D
Zapraszam częściej!

Lilo i jej buda:

Kiedyś pisałam tu, że buda służy jej jedynie do chowania się przede mną kiedy nie chce żebym jej np. wpuszczała krople ale to się zmieniło! :D
Buda stoi w takim miejscu, że widać z niej zarówno kuchnię jak i mój pokój więc kiedy moja mama coś gotuje a ja siedzę przy komputerze Lilo kładzie się tam i ma nas obie na oku ;) Znosi tam też wszystkie swoje zabawki i zdobycze :evil_lol:

Posted

Lilo ma swój malutki domek, wygląda jak panienka z okienka:) Kochaniutka jest:loveu: Jak ja bym chciała aby Kenzo dał mi chwilę wytchnienia, bo niestety non stop kręci się koło mnie :) Mam nadzieję, że z wiekiem mu to przejdzie. Kupiłam mu mięciutkie legowisko a on nawet na chwilkę się w nim nie położy :P

Guest papillonek
Posted

Ale świetna ta budka :D Myślałam żeby S taką kupić,ale nie mogę się zebrać żeby zamówić ,no i mam sprawne legowisko i S siedząca w szafie z butami (Jak się nie ma co się lubi no to się lubi co się ma :))

Posted

Dla Lilo budka to punkt obserwacyjny ;)
Taaa...znoszenie zabawek to u nas też standard :evil_lol:

Basia, a powiedz jak tam łapka, odzywa się jeszcze czasami czy już wszystko na maksa zdrowe?

Posted

[quote name='kaaamila1']Lilo ma swój malutki domek, wygląda jak panienka z okienka:) Kochaniutka jest:loveu: Jak ja bym chciała aby Kenzo dał mi chwilę wytchnienia, bo niestety non stop kręci się koło mnie :) Mam nadzieję, że z wiekiem mu to przejdzie. Kupiłam mu mięciutkie legowisko a on nawet na chwilkę się w nim nie położy :P

Lilo też ma miękkie legowisko (jak to: http://www.ferplast.it/backend/ftp/itemimg_small/0180003760.jpg) ale kilka mięsięcy temu na stałe wylądowało w samochodzie ;) Świetnie się sprawdza w czasie podróży ale śpi to się w łóżku, ludzkim oczywiście :evil_lol:
Moja też za mną leci jak wychodzę z pokoju - nie może mnie stracić z oczu. Tzn. mnie albo mojej mamy. Ale jeśli ma miejsce, z którego nas widzi ale niekoniecznie jest blisko to to wystarcza.
[quote name='bianka19']bomba zdjęcie! :lol:
http://img143.imageshack.us/img143/3050/dsc0031im.jpg

Cezar zawsze też się tak położy, że musi mnie i moją mamę mieć na widoku, wtedy wydaję się taki czujny, a gdy przyjdzie co do czego to taka sierotka. :evil_lol:

Dzięki :D
O niee, to moja sierotką nie jest ;)

[quote name='papillonek']Ale świetna ta budka :D Myślałam żeby S taką kupić,ale nie mogę się zebrać żeby zamówić ,no i mam sprawne legowisko i S siedząca w szafie z butami (Jak się nie ma co się lubi no to się lubi co się ma :))

Haha, skoro jej odpowiada to po co zmieniać ;) Zrób zdjęcie jak siedzi w tej szafie :D

[quote name='kiniaaa']Dla Lilo budka to punkt obserwacyjny ;)
Taaa...znoszenie zabawek to u nas też standard :evil_lol:

Basia, a powiedz jak tam łapka, odzywa się jeszcze czasami czy już wszystko na maksa zdrowe?

Dokładnie tak :D
Z łapką nadal mamy mały problem ale nie chodzi tu już o sam staw. Przez to, że długo nie była używana, poduszeczki stały się na niej strasznie wrażliwe... Teraz objawia się to tym, że kiedy wchodzi na bardzo rozgrzany asfalt to natychmiast łapka w górę. Kiedy tylko wchodzi w cień - z powrotem na czterech. Po kostce brukowej też chodzi na trzech. :shake: Smaruję jej czasem na noc maścią tranową albo taką z wit. A ale chyba za żadko.

[quote name='cockermaister']http://img703.imageshack.us/img703/8152/dsc0006ekh.jpg słodka ona jest ;)

pozdrawiam ;)

Dziękuję :D

Posted

Ukradnę Ci Lilo wraz z tą wspaniałą obróżką :loveu:
Ja rozglądam się za turkusikiem.... możesz napisać gdzie kupiłaś?
I czy skracałaś ją? bo to chyba Mka...

Posted

barberry napisał(a):
Nie dam :diabloti:
Kupiłam w Pełnej Misce ale widzę, że chwilowo nie ma tego rozmiaru... http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-11-F-Turquoise/4347

Nie skracałam bo eMka z rogza jest w miarę dobra na Lilo. Wcale nie jest od 26cm tylko od ok. 23cm. Mogłaby być te 1,5cm krótsza ale dla takiej długości to nie opłaca mi się "psuć" oryginalnego szycia ;)

Jak 23 to może i na mojego by pasowało :)
Dzięki Basia, na pewno kupię!