paniMysza Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 lilo jest przeurocza!:) moja franka tez lubi suszenie. zawsze do mnie przybiega, kiedy suszę swoje włosy i kaze siebie suszuć;) przyszły adresówki - sliczne!:) Quote
barberry Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 ania90 napisał(a):sliczna Lilo:) miło mi :D paniMysza napisał(a):lilo jest przeurocza!:) moja franka tez lubi suszenie. zawsze do mnie przybiega, kiedy suszę swoje włosy i kaze siebie suszuć;) przyszły adresówki - sliczne!:) To zupełnie tak jak Lilo :D Dzięki! Ufff.. Kamień z serca, że Ci się podobają - czułam się w pewnym sensie odpowiedzialna :megagrin: zdjęcia poproszę! Quote
cockermaister Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 :loveu:http://img834.imageshack.us/img834/9978/img1641c.jpg :loveu: słodziak Quote
barberry Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='cockermaister']:loveu:http://img834.imageshack.us/img834/9978/img1641c.jpg :loveu: słodziak Oo, Ty chyba pierwszy raz u nas :D Dzięki! Quote
cockermaister Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 barberry napisał(a):Oo, Ty chyba pierwszy raz u nas :D Dzięki! zaglądam często, ale pisze rzadko ;) Quote
kiniaaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 http://img18.imageshack.us/img18/1478/img1637uc.jpg jaka panienka z łapką w górze :loveu: też bym chciała, żeby mój tak reagował na suszarkę... on lubi jak ja suszę moje włosy, wtedy zawsze przyleci i siedzi obok mnie, ale jak jego suszyć to niee :shake: Quote
barberry Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 [quote name='bianka19']słodkich snów życzymy! :D Dzięki ;) [SIZE="1"]o tej godzinie to się śpi! :evil_lol: [quote name='cockermaister']zaglądam często, ale pisze rzadko ;) Pewnie dlatego, że i zdjęć nie za dużo ;) [quote name='kiniaaa']http://img18.imageshack.us/img18/1478/img1637uc.jpg jaka panienka z łapką w górze :loveu: też bym chciała, żeby mój tak reagował na suszarkę... on lubi jak ja suszę moje włosy, wtedy zawsze przyleci i siedzi obok mnie, ale jak jego suszyć to niee :shake: Ja nie wiem o co jej chodzi z tą suszarką... Chyba, że zapamiętała sobie, że to przyjemne w zimie kiedy "rozmrażałam ją" suszarką po spacerze przy -20 :diabloti: Quote
kiniaaa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 barberry napisał(a): Ja nie wiem o co jej chodzi z tą suszarką... Chyba, że zapamiętała sobie, że to przyjemne w zimie kiedy "rozmrażałam ją" suszarką po spacerze przy -20 :diabloti: Ha, ha, ha :evil_lol: A wiesz, że coś w tym może być? :eviltong: Bo ja mojego z kulek "rozmrażam" w wannie! Quote
bianka19 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='barberry']Dzięki ;) [SIZE="1"]o tej godzinie to się śpi! :evil_lol: wszyscy śpią, a my nie. :D Quote
kiniaaa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Basiu, dawno nie pisałaś o łapce. Już wszystko gra? :) Quote
cockermaister Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Hej ;) zapraszam do nas na zdjęcia :loveu::cool3: Quote
Yuveza Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 kiniaaa napisał(a):Ha, ha, ha :evil_lol: A wiesz, że coś w tym może być? :eviltong: Bo ja mojego z kulek "rozmrażam" w wannie! A ja już z tym skończyłam.... kupiłam kombinezon:evil_lol: Quote
ania90 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 westie_justa napisał(a):A ja już z tym skończyłam.... kupiłam kombinezon:evil_lol: a ja zamierzam kupic kombinezon.... Quote
kiniaaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 westie_justa napisał(a):A ja już z tym skończyłam.... kupiłam kombinezon:evil_lol: My mieliśmy akurat na zimę 2 derki ocieplane. Kupiłam przeciwdeszczowy kombinezon na wszystkie łapki i na zimę kupuję ocieplany. Już nie obchodzi mnie to,że włos od polaru będzie potargany:diabloti:, przynajmniej pies nie zmarznie, a z kulkami to przy okazji spokój będzie. Quote
Yuveza Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ja to głównie ze względu na kulki śniegowe wzięłam które były straszne! bo westik zmarźluchem nie jest, ale ja zawsze robie na krótko fryzure wiec mam na cienkim polarku;) i z kulkami spokój! Quote
kiniaaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 westie_justa napisał(a):ja to głównie ze względu na kulki śniegowe wzięłam które były straszne! bo westik zmarźluchem nie jest, ale ja zawsze robie na krótko fryzure wiec mam na cienkim polarku;) i z kulkami spokój! Mój teraz też ma krótką fryzurkę, więc polar nam nie straszny :evil_lol: Basia z Lilo nam zniknęły.... Dziewczyny wracajcie do nas :( Quote
barberry Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Jesteśmy :D Oto Lilo i jej nowy najlepszy przyjaciel ;) Quote
Yuveza Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ale Lilo ma już kitke dłuugą:D slicznie wyglada Quote
Recommended Posts