barberry Posted April 24, 2011 Author Posted April 24, 2011 Coś Ty! Mamy ulubioną panią fryzjerkę do której chodzimy od szczeniaka ;) Lilo na szlaku :D Pozdrawiamy z Tatr! Quote
Yuveza Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ale fajnie byłyście w Tatrach zazdroszczę... (znaczy ja też byłam ale ze szkołą) Lilo jak zawsze śliczna, i ta cieniutka szyjka:D ja mojej ostatnio trochę skubnęłam :p i ładne szeleczki, a gumeczka dopasowana do id;) Quote
kiniaaa Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ale śliczna :) i pewnie zadowolona z takiego wypadu :p Quote
barberry Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Dziękujemy :D W Tatrach jeszcze jesteśmy - wracamy dopiero 3 maja! Dzisiaj Lilo pokonała na swoich maych nóżkach 14km! Ubłociła się od góry do dołu - na dolnym pasku szelek nie widać rysunków... :evil_lol: Teraz śpi. Ciekawe czy jutro będzie miała zakwasy :diabloti: Quote
Guest Fusiafusia Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Cześć Basia! :multi: Ale nas dawno nie było w waszej galerii :evil_lol: Fotki są cudne! :loveu: :loveu: :loveu: U nas w galerii filmik! :loveu: Quote
ania90 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 barberry napisał(a):Dziękujemy :D W Tatrach jeszcze jesteśmy - wracamy dopiero 3 maja! Dzisiaj Lilo pokonała na swoich maych nóżkach 14km! Ubłociła się od góry do dołu - na dolnym pasku szelek nie widać rysunków... :evil_lol: Teraz śpi. Ciekawe czy jutro będzie miała zakwasy :diabloti: biedna Lilo jak Ty moglas ja tak wykonczyc? nie dobra pani z Ciebie:diabloti: Quote
kiniaaa Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 barberry napisał(a): Dzisiaj Lilo pokonała na swoich maych nóżkach 14km! Ubłociła się od góry do dołu - na dolnym pasku szelek nie widać rysunków... :evil_lol: Teraz śpi. Ciekawe czy jutro będzie miała zakwasy :diabloti: Jestem pełna podziwu dla Lilo! To teraz już można na 100% powiedzieć, że łapka wyzdrowiała :p Bardzo się cieszę :multi: Quote
barberry Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Lilo była mi wdzięczna za tę wycieczkę :D Dzisiaj od rana znów była gotowa do drogi. Zdobyłyśmy dzisiaj Skalnaté pleso (Słowacja), które jest ostatnią stacją kolejki przed szczytem Łomnicy (na którą z psem nie można). Lilo cieszyła się jak dziecko widząc śnieg, który na tej wysokości jeszcze leży :D W ogóle Słowacja jest bardzo przyjazna psom. Do Tatrzańskiego Parku Narodowego w Polsce psom wstęp wzbroniony a na Słowacji na szlakach można bez problemu razem wędrować. Zdjęcia będą po powrocie :D Quote
kaaamila1 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Śliczna laleczka z Lilo:) To są male pieski, ale siły mają jak nie jeden duży:) Quote
barberry Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Mieszkamy w Kościelisku więc do fajnych szlaków na Słowacji mamy jakieś 50km i robimy sobie wycieczki. Wczoraj to dopiero było! Byliśmy w Dolinie Chochołowskiej (jedno z niewielu miejsc w Tatrach do którego wpuszczają psy). Od wejścia do schroniska na końcu doliny jest trochę ponad 10km. Przeszłyśmy pieszo w dwie strony z małą przerwą w schronisku. Jakiś kilometr od końca Lilo w końcu zaprotestowała - położyła się na drodze i ani kroku dalej. Musiałam ją zanieść do samochodu. Ale i tak jestem z niej dumna - pobiła swój rekord i przeszła ok 20km! :D Wczoraj po powrocie padła i wstała tylko na jedzenie. Dzisiaj jest już jak nowo narodzona ;) Jutro może znowu wybierzemy się na Słowację. edit. Niech mi ktoś powie, ze Yorki to pieski kanapowe nielubiące się męczyć to wyśmieję :evil_lol: Quote
Yuveza Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja byłam w Kościeliskiej i Chochołowskiej na wycieczce klasowej w zeszłym roku:D wiem jak tam jest super!:D Gratulacje dla Lilo! Quote
barberry Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Nooo to wiesz o czym mówię! :D Doszliście do końca, do schroniska czy odbiliście wcześniej szlakiem z Chochołowskiej do Kościeliskiej? Niestety do Kościeliskiej nie wolno z psem więc chyba tam nie pójdziemy :( Chyba, że z Lilo w plecaku :evil_lol: jak to zrobiłam w Dolinie Strążyskiej :evil_lol: Quote
Yuveza Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Tak doszliśmy do schroniska:D a taki był upał! Dobry pomysł z tym plecakiem bo kruszyna to się zmieści:evil_lol: Quote
barberry Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Noo my mam taki specjalny plecak, psi (do 12kg więc może i Dotka by się zmieściła...? ;D) :D ale do Chochołowskiej go nie brałam bo wiedziałam, że tam mało strome podejścia. Tak w ogóle to polecam ten plecak. Świetnie wykonany i mega wygodny na dłuższe trasy. http://www.surreypetsupplies.co.uk/trixie-timon-rucksack.html Quote
Yuveza Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ooo, to Dotka by się spoko zmieściła bo waży 8kg;) to taki mini transporterek, tylko że na plecy:D Quote
barberry Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Żyjemy!! :eviltong: Kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru: Quote
Yuveza Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ten cudowny turkus :loveu: mój kochany kolorek i gumeczka pod kolor Quote
Yourii Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/214/dsc0275h.jpg super fotka :) mały góral hihi pozdrawiamy Quote
barberry Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='westie_justa']ten cudowny turkus :loveu: mój kochany kolorek i gumeczka pod kolor[/QUOTE] [quote name='Yourii'][url]http://img856.imageshack.us/img856/214/dsc0275h.jpg[/url] super fotka :) mały góral hihi pozdrawiamy[/QUOTE] [quote name='ania90']Lilo sliczna:)[/QUOTE] Dziękuję za wszystkie miłe słowa :D Nie bójcie się jeździć z małymi psami w góry - na prawdę dają radę! Odkąd mamy rogzowy turkus, gumeczka zawsze jest pod kolor :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 hehe ahh ten turkus.. czuje ze chyba kiedyś sie na niego skuszę:loveu: a ile Cie kosztował.. no to jest S? Quote
barberry Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 To M czyli 16mm. Kupowałam na Pełnej Misce i kosztował 27zł + przesyłka ([url]http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-11-F-Turquoise/4347[/url]) Quote
Recommended Posts