Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie byłyście w Tatrach zazdroszczę... (znaczy ja też byłam ale ze szkołą) Lilo jak zawsze śliczna, i ta cieniutka szyjka:D ja mojej ostatnio trochę skubnęłam :p i ładne szeleczki, a gumeczka dopasowana do id;)

Posted

Dziękujemy :D
W Tatrach jeszcze jesteśmy - wracamy dopiero 3 maja!
Dzisiaj Lilo pokonała na swoich maych nóżkach 14km! Ubłociła się od góry do dołu - na dolnym pasku szelek nie widać rysunków... :evil_lol: Teraz śpi.
Ciekawe czy jutro będzie miała zakwasy :diabloti:

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Basia! :multi:
Ale nas dawno nie było w waszej galerii :evil_lol: Fotki są cudne! :loveu: :loveu: :loveu:
U nas w galerii filmik! :loveu:

Posted

barberry napisał(a):
Dziękujemy :D
W Tatrach jeszcze jesteśmy - wracamy dopiero 3 maja!
Dzisiaj Lilo pokonała na swoich maych nóżkach 14km! Ubłociła się od góry do dołu - na dolnym pasku szelek nie widać rysunków... :evil_lol: Teraz śpi.

biedna Lilo jak Ty moglas ja tak wykonczyc?

nie dobra pani z Ciebie:diabloti:

Posted

barberry napisał(a):

Jestem pełna podziwu dla Lilo!
To teraz już można na 100% powiedzieć, że łapka wyzdrowiała :p
Bardzo się cieszę :multi:

Posted

Lilo była mi wdzięczna za tę wycieczkę :D Dzisiaj od rana znów była gotowa do drogi.

Zdobyłyśmy dzisiaj Skalnaté pleso (Słowacja), które jest ostatnią stacją kolejki przed szczytem Łomnicy (na którą z psem nie można). Lilo cieszyła się jak dziecko widząc śnieg, który na tej wysokości jeszcze leży :D
W ogóle Słowacja jest bardzo przyjazna psom. Do Tatrzańskiego Parku Narodowego w Polsce psom wstęp wzbroniony a na Słowacji na szlakach można bez problemu razem wędrować.

Zdjęcia będą po powrocie :D

Posted

Mieszkamy w Kościelisku więc do fajnych szlaków na Słowacji mamy jakieś 50km i robimy sobie wycieczki.

Wczoraj to dopiero było! Byliśmy w Dolinie Chochołowskiej (jedno z niewielu miejsc w Tatrach do którego wpuszczają psy). Od wejścia do schroniska na końcu doliny jest trochę ponad 10km. Przeszłyśmy pieszo w dwie strony z małą przerwą w schronisku. Jakiś kilometr od końca Lilo w końcu zaprotestowała - położyła się na drodze i ani kroku dalej. Musiałam ją zanieść do samochodu. Ale i tak jestem z niej dumna - pobiła swój rekord i przeszła ok 20km! :D Wczoraj po powrocie padła i wstała tylko na jedzenie. Dzisiaj jest już jak nowo narodzona ;)
Jutro może znowu wybierzemy się na Słowację.

edit. Niech mi ktoś powie, ze Yorki to pieski kanapowe nielubiące się męczyć to wyśmieję :evil_lol:

Posted

Nooo to wiesz o czym mówię! :D Doszliście do końca, do schroniska czy odbiliście wcześniej szlakiem z Chochołowskiej do Kościeliskiej? Niestety do Kościeliskiej nie wolno z psem więc chyba tam nie pójdziemy :(
Chyba, że z Lilo w plecaku :evil_lol: jak to zrobiłam w Dolinie Strążyskiej :evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='westie_justa']ten cudowny turkus :loveu: mój kochany kolorek i gumeczka pod kolor[/QUOTE]

[quote name='Yourii'][url]http://img856.imageshack.us/img856/214/dsc0275h.jpg[/url] super fotka :) mały góral hihi

pozdrawiamy[/QUOTE]

[quote name='ania90']Lilo sliczna:)[/QUOTE]

Dziękuję za wszystkie miłe słowa :D

Nie bójcie się jeździć z małymi psami w góry - na prawdę dają radę!
Odkąd mamy rogzowy turkus, gumeczka zawsze jest pod kolor :evil_lol: