Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale Lilo ma ogromną kolekcję ;)
Codziennie może nosić co innego :evil_lol:

Ja też właśnie poszukuję jakieś dobrej adresówki i chyba zamówię tam gdzie Ty :p

A ja sesję kończę 10 lutego, więc jeszcze gorzej... :(

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

westie_justa napisał(a):
o to fajnie, i nie drogie, większość psów ma chyba kształt tych kosteczek, a moja Dota ma romb:eviltong:

Jakoś tak podoba mi się ten kształt :D Quick Tagi z Kakadu mają tę zaletę, że jest właśnie więcej kształtów to wyboru. Ale ja i tak wzięłabym kosteczkę ;)

kiniaaa napisał(a):
Ale Lilo ma ogromną kolekcję ;)
Codziennie może nosić co innego :evil_lol:

Ja też właśnie poszukuję jakieś dobrej adresówki i chyba zamówię tam gdzie Ty :p

A ja sesję kończę 10 lutego, więc jeszcze gorzej... :(

Do ogromnej to jej jeszcze trochę brakuje... :evil_lol: Zobacz sobie na wątku o obrożach, smyczach i szelkach - tam to dopiero są kolekcje! ja na razie chyba mówię stop.
Spokojnie możesz tam zmówić adresówkę, są fajne.

Jadę dzisiaj na zakupy i przy okazji wstąpię do kakadu kupić nowego Orijena. Nie wiem tylko czy nadal kupować 6 ryb czy spróbować np Regional Red

"Świeże mięso z dzika, mięso jagnięce, mączka mięsna jagnięca, ziemniaki russet, świeże mięso wieprzowe, groszek, mączka mięsna z łososia, mączka z pacyficznych białorybów ( stornia, halibut, dorsz), mączka mięsna ze śledzia, świeże mięso z bizona, świeże całe jaja, skrobia ziemniaczana, świeże mięso z łososia ( naturalne źródło DHA i EPA ), lucerna, słodkie ziemniaki, świeże mięso sandacza, olej z łososia ( naturalnie konserwowany wit. E i kwaskiem cytrynowym), włókna grochu, babka płesznik, dynia, pomidory, marchewka, jabłka, żurawina, jagody świdośliwy olcholistnej, czarna porzeczka, korzeń cykorii, korzeń lukrecji, dzięgiel litwor, kozieradka, kwiat nagietka, słodki koper, liście mięty pieprzowej, kwiat rumianku, mniszek lekarski, cząber ogrodowy, rozmaryn, organiczne wodorosty, Lactobacillius acidophilus, Enterococcus faecium"

brzmi smakowicie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest papillonek
Posted

Ach teraz zima i tak jej ze smyczy nie spuszczam ,ale na wiosnę trzeba będzie jakąś adresowke kupić....
Orijen daję jako przymak i sprawdza się na razie(pewne dopóki sie nie znudzi ;)

Posted

Wczesniej juz przeglądałam wątek o obrożach i faktycznie ludzie mają niezłe kolekcje. Ale Lilo tez już ma całkiem sporą!!

My np. mamy 2 obróżki i 2 pary szelek, mielibysmy więcej obróżek ale 2 się zagubiły i nie mogę ich znaleźć.... na szczęście jedna zwykła była, ale druga za to świetna :( no po prostu wsiąkły :p

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
a dlaczego w zimę nie spuszczasz?

Bo nie mam po co.

Posted

nie mas po co?:-? a w lato masz, jak ja jestem na spacerze to spuszczam psa, tak jak na każdym spacerze, w każdą porę roku, chyba że idę na ulicę to nie spuszczam, ale do lasu jak najbardziej, Dotka jest tak samo ruchliwa jak i w wiosnę ;)

Guest papillonek
Posted

Nie chcę ryzykować jak nie mam po co.U nas to nie las,tylko ulice,bloki i mało zielonego.Latem chodzimy na pola ,a teraz zanim byśmy doszli już by zmarzła i pchała się na ręce.W dodatku wszędzie psy.Chyba nie byloby fajnie jakby się wystraszyła i wpadała pod koła,prawda??Po co mam ryzykować.

Guest papillonek
Posted

Bo Dotka ma obfite futerko,a Sonia na zimę mi wyliniała trochę i się pcha na ręce.
Przepraszam za off-ajuż nie bedę robić.

Guest papillonek
Posted

westie_justa napisał(a):
to może jakieś ubranko?

Papillony linieją to nie wina zimna i ma juz ubranko ,które ubrałam jej tylko raz ,bo nie jest zmarźluchem.

Posted

[quote name='Natula']Witamy się ;)
fajną macie kolekcje obrózkową, ale dawno nie było zdjęć Lilo :shake: dwie strony gadania i nic :mad:

http://img402.imageshack.us/img402/9838/79214103.jpg śliczne to zdjęcie, taka panienka :loveu:

to Ty mi ją zabrałaś sprzed nosa :diabloti:

Bardzo dziękuję :D Zdjęcia będą ale póki co psica nabawiła się przeziębienia. Z długich spacerów nici a w domu to nieciekawie ;) A poza tym ile nauuuki :shake:

Fajna promocja była to wzięłam :D :D

[quote name='Balbina12']nie jest zmarźluchem a pcha się na ręce?Ale dobra,koniec off=u!Lilo jest cudna.Jakim aparatem barberry , robisz zdjęcia?

Dziękuję w jej imieniu :D
Aparat to Nikon D80.

Posted

A tak w ogóle to muszę się pochwalić, że psica robi postępy w chodzeniu na operowanej nodze :D:D
Straciłam cierpliwość (no bo ile można) i zamiast rechabilitować 3 razy dziennie wykonując po kilka ruchów rechabilituję w każdej wolnej chwili o ok 5 minut (rechabilitacja w domu polega na podzeniu i odwodzeniu nogi w stawie biodrowym oraz na wykonywaniu ruchów kolistych tymże stawem). Robię tak od kilku dni i już widać efekty! :multi::multi: Mam nadzieję, że na lato będzie jak nowa :multi:;)

Posted

barberry napisał(a):
A tak w ogóle to muszę się pochwalić, że psica robi postępy w chodzeniu na operowanej nodze :D:D
Straciłam cierpliwość (no bo ile można) i zamiast rechabilitować 3 razy dziennie wykonując po kilka ruchów rechabilituję w każdej wolnej chwili o ok 5 minut (rechabilitacja w domu polega na podzeniu i odwodzeniu nogi w stawie biodrowym oraz na wykonywaniu ruchów kolistych tymże stawem). Robię tak od kilku dni i już widać efekty! :multi::multi: Mam nadzieję, że na lato będzie jak nowa :multi:;)

Basiu cieszę się razem z Tobą :lol:
Oby malutka jak najszybciej doszła do siebie, pewnie już też jej to przeszkadza i chciałaby mieć zdrową łapkę.
Trzymam kciuki by na lato było już oki :)