Yuveza Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No to rzeczywiście zdziwienie:D! niepotrzebne, ale czasem mnie tak korci :evil_lol: ale to tylko na specjalne okazje, i przydaje się na razie jak ma 'gupi' przedziałek... Quote
lenka13 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Hej skoro już doszedł Lupinek to może fotka całej kolekcji Quote
kiniaaa Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 hej Basia :) dawno do was nie zaglądałam, jak to się stało?? http://img402.imageshack.us/img402/9838/79214103.jpg Lilo śliczna:) fajnie wygląda w niebieskim ;) i Twoje zdjęcia jak zwykle są super zrobione :p [SIZE="1"] jak będę próbowała kupić aparat to pomożesz mi wybrac prawda? :eviltong: Quote
Fiolka_130 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 http://img502.imageshack.us/img502/8249/46110639.jpg super ;) jak surykatka :P Quote
barberry Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='lenka13']Hej skoro już doszedł Lupinek to może fotka całej kolekcji Aaaa, miałam zrobić i zapomniałam. Mam mnóstwo nauki ale postaram się jutro. [quote name='kiniaaa']hej Basia :) dawno do was nie zaglądałam, jak to się stało?? http://img402.imageshack.us/img402/9838/79214103.jpg Lilo śliczna:) fajnie wygląda w niebieskim ;) i Twoje zdjęcia jak zwykle są super zrobione :p [SIZE="1"] jak będę próbowała kupić aparat to pomożesz mi wybrac prawda? :eviltong: Dzięki :) W miarę moich możliwości pomogę :D [quote name='Fiolka_130']http://img502.imageshack.us/img502/8249/46110639.jpg super ;) jak surykatka :P Trochę tak, tylko surykatki chyba rzadko z piłkami w pyskach :evil_lol: Quote
Nati28 Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Witamy niedzielnie :) http://img402.imageshack.us/img402/9838/79214103.jpg widze ze macie ta kurteczke ktora chciala dla Coco kupic, swietna ona jest :) a Lilo bardzo ladnie w niej wyglada :loveu: Quote
barberry Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 A czemu w końcu nie kupiłaś? Dzięki :D Nie miałam czasu zrobić zdjęcia kolekcji... Rano w na spacerze lesie a poźniej nauka. Quote
barberry Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 No.. Przede mną jeszcze tyle lat szkoły a przed Tobą to już w ogóle :evil_lol: Quote
OlaKW Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Piekny jeeezor :eviltong: i piekna nowa obroza !! Super w niej wyglada... Ps. Zimowe foteczkie - CUDNE !! Pzdr! Quote
barberry Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 Pozostając w temacie - pierwszy egzamin zaliczony :D Quote
barberry Posted January 11, 2011 Author Posted January 11, 2011 [quote name='OlaKW']Piekny jeeezor :eviltong: i piekna nowa obroza !! Super w niej wyglada... http://img832.imageshack.us/img832/9095/lupinee.jpg Ps. Zimowe foteczkie - CUDNE !! Pzdr! Ooo, chyba pisałyśmy w tym samym czasie ;) Dziękujemy :loveu: Po kilku dniach użytkowania mogę z całą pewnościa stwierdzić, że to nasza ulubiona obroża :D Quote
Yuveza Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Cześć Basia i Lilo:multi: Kiedy będą fotki? u mnie może dzisiaj, albo jutro... A podobają Ci się moje nowe banerki? Dotki- już nie cały różowy:D Quote
barberry Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Cześć Justa! Fotki?? Hmm, myślę że w weekend uda mi się coś wstawić. Póki co, uczę się do jutrzejszych trzech kolokwiów... :placz: Bardzo ładne banerki, szczególnie ten z 'czarnuchami' bardzo mi się podoba :D Haha, no tak. Dotka powoli zmienia kolory - bardzo dobrze! Quote
kiniaaa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Hej Basia ;) Ja też się uczę ale na jutrzejsze zaliczenie (zarządzanie mała firmą) 3 kolokwia w 1 dzień? hardcore:p jak tak pójdzie to szybko skończysz sesję :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Oj malutko u Was zdjęć malutko...Róbcie więcej ;) Jęzorek śliczny,Lilo zresztą też :) Ja też dzisiaj orijena kupiłam ,rewelacja :D Quote
Yuveza Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Rewelacja mówisz?... jeszcze ja kupię... Quote
barberry Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 kiniaaa napisał(a):Hej Basia ;) Ja też się uczę ale na jutrzejsze zaliczenie (zarządzanie mała firmą) 3 kolokwia w 1 dzień? hardcore:p jak tak pójdzie to szybko skończysz sesję :evil_lol: Mój wydział jest ogólnie luźny ale oczywiście wszyscy ćwiczeniowcy musieli zostawić sobie kolokwia na przedostatnie zajęcia :/ Coś Ty! Ostatni egzamin chyba 4 lutego... papillonek napisał(a):Oj malutko u Was zdjęć malutko...Róbcie więcej ;) Jęzorek śliczny,Lilo zresztą też :) Ja też dzisiaj orijena kupiłam ,rewelacja :D Postaram się, dzięki :D A widzisz, mówiłam że smaczny :evil_lol: westie_justa napisał(a):Rewelacja mówisz?... jeszcze ja kupię... 400g zawsze możesz kupić na spróbowanie ;) Quote
barberry Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Obiecane zdjęcie 'kolekcji' oprócz tego mamy jeszcze czerwone szelki MacLeather, specjalne szelki z pasem do samochodu, smycz sznurową czarną (niestety za 'grubą'...) i dwie czerwone smycze no name :p a no i czerwoną Flexi praktycznie nieużywaną Czekam na jednolitą, żółtą smycz z Red Dingo - powinna być w poniedziałek. Na wiosnę kiedy przestanie chodzić w ubraniu dokupię pewnie jeszcze jakąś smycz... :diabloti: PS Przyszły dzisiaj 2 id i jestem strasznie zadowolona - jakość lepsza niż Quick Tagi z Kakadu, ładniejsze czcionki, obrazki do wyboru a tańsze :cool3: Quote
Yuveza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No wreszcie! piękna kolekcja, a Lilo częściej w obroży niż szelkach chodzi, masz smycz pink heart:loveu: i Lilo ma mikroczip:) a ta żółta smycz to do tej nowej obroży? takie cieniutkie te Wasze obróżki:p ja mam id z allegro :eviltong: taki dziadowy, jakby plastik (a nie stal) chciałam kupić w Kakadu ale mówisz że też nienajlepsze. zapraszam do nas na fotki! Quote
barberry Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Dziękujemy :D Trochę to wszystko takie chaotyczne i niedopasowane ale gdybym do każdej obroży chciała mieć identyczną smycz to chyba bym zbankrutowała :evil_lol: Żółta będzie do tego kolorowego Lupina :D Większość obroży ma 16-18mm z wyjątkiem tej pomarańczowej z serii miękkie i lekkie - ona ma 11mm ale teraz jej w ogóle nie używam. Myślę, że kiedyś może się przydać do zawieszenia identyfikatora. Te z kakadu są generalnie ok. Mocne, napis się nie ściera. Ale te moje nowe tak samo trwałe a ładniejsze i tańsze ;) Tu kupowałam: http://www.artmagic.nazwa.pl/index.php?k7,identyfikatory-dla-psa Quote
Yuveza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 a one są takie plastiki? nie, tylko takie bardziej metalowe;) Quote
barberry Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 kolorowe są aluminiowe a srebrne są z niklowanej stali ;)nie jest to ani pleksi ani laminat grawerski Quote
Yuveza Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 o to fajnie, i nie drogie, większość psów ma chyba kształt tych kosteczek, a moja Dota ma romb:eviltong: Quote
Recommended Posts