Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Antoś na początku też luzik, chodził twardo na smyczce i go nic nie przstraszyło:eviltong:
Ale na imprezie było sporo ludzi, był jeszcze jeden piesek i trochę już ta głośna muzyka itp je stresowały, więc podałyśmy z kumpelą te tabletki od weta. I całe szczęście, bo ten blok jest tuż przy uczelni, gdzie były pokazy fajerwerków i megaaaa hałas.

Posted

Ja nie pamiętam jak się nazywały, od weta kupiłam tylko jedną ( a podać i tak miałam tylko pół).
Opakowanie już wyrzuciłam, jedyne co mogę powiedzieć, że były takie malutkie jak ziarenko i niebieskie :p

Posted

Haha, wczoraj właśnie wszyscy tak pomyśleli jak kumpela powiedziała do swojego pieska "chodź na niebieską tabletkę" :lol:

Jak pójdziesz do weta to doradzi Ci co podać ;)

Posted

Basiu - taka godzina, to jeszcze wcześna pora :D Ja to mam coraz gorzej z tym chodzeniem spać, aktualnie to nie zasnę wcześniej niż po 1 w nocy... a o 5.30 muszę już wstawać... więc śpię po 4-5 godzin dziennie, i chodzę jak zombie ;)

A obróżka przefantastyczna, ja też taką chcę!!! :loveu: Dobrze że jest za duża na Lakiego, to przynajmniej mnie nie korci żeby ją zamówić ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Cześć Basiu ! :)
ślicznie Lilo wygląda w tej obroży ! :loveu:

Posted

[quote name='Karolina.']Basiu - taka godzina, to jeszcze wcześna pora :D Ja to mam coraz gorzej z tym chodzeniem spać, aktualnie to nie zasnę wcześniej niż po 1 w nocy... a o 5.30 muszę już wstawać... więc śpię po 4-5 godzin dziennie, i chodzę jak zombie ;)

A obróżka przefantastyczna, ja też taką chcę!!! :loveu: Dobrze że jest za duża na Lakiego, to przynajmniej mnie nie korci żeby ją zamówić ;)

Ja tez kompletnie nie mogę się przestawić na wczesne chodzenie spać. Na szczęście nie muszę wstawać o 5.30, brrrr.... Nie wyobrażam sobie tego.

Obróżkę łatwo zmniejszyć :diabloti::diabloti::razz: więc nie jest to żaden powód.

[quote name='Yorkomanka']Cześć Basiu:lol:
http://img842.imageshack.us/img842/8257/hunterxl.jpg śliczna Lilo w ślicznej obróżce;)
długo jeszcze będziecie chodzić z tą łapinką na rechabilitacje?

Cześć! :D Dzięki :)

Myślę, że będziemy chodzić aż będzie całkiem dobrze chodzić... Moja mama ma już trochę dosyć ale ja widzę małe bo małe ale jednak postępy. Głupio, że jest zima bo nie pływamy na każdej wizycie - jak jest -15 to sobie darujemy, żeby jeszcze jakiegoś zapalenia płuc nie było.

Teraz mamy kolejny problem. Łapka Lilo była długo nieużywana więc poduszeczki straciły swoją naturalną szorstkość i wytrzymałość. Jak zaczęła ją często stawiać to od razu popękały całe poduszeczki. Teraz przez te pęknięcia znowu nie chce używać tej łapki. Smarujemy różnymi smarowidłami i mam nadzieję, że przejdzie.
Tak czy inaczej jest to moim zdaniem jeden z dowodów, że wraca do formy - wcześniej mimo mrozów poduszeczki nie pękały ;)

[quote name='Ola & Kajtek']Cześć Basiu ! :)
ślicznie Lilo wygląda w tej obroży ! :loveu:

Dziękuję :D też mi się podoba. Uważam, że jest taka....elegancka :p

[quote name='lenka13']Cześć..
fajna ta obróżka....zrób fotke całej swojej kolekcji i się pochwal na dogo

[quote name='westie_justa']My też witamy Basiu! :multi:
właśnie zrób zdjęcie kolekcji (ja też zrobię:eviltong:):)

Cześć, dzięki :D
Czekam jeszcze na jednego Lupinka i wtedy zrobię. Nie mam jeszcze jakiejś mega tej kolekcji... 6 obróżek chyba, 3 pary szelek i kilka smyczy ;)

Posted

laurin napisał(a):
Cześć :)
Fajną ma obróżkę :) ja też się przymierzam do kupna obróżek dla moich dziewczyn, tylko nie wiem jeszcze jakie nie wiem jakie...

A cześć :D
Mogę Ci z czystym sumieniem polecić firmę Rogz - może coś z ich wzorów Ci się spodoba.