Yoko2009 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witamy, oglądamy galerie z pisaniem gorzej:) a obie panny teraz absorbują strasznie:) Quote
lenka13 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Hej Basia.. a te włoski koło oczu to niedługo bedzie pewnie i nasz problem, póki co są krótkie ale z czasem odrosną i będzie problem.. a tak wgl. to śliczna świąteczna Lilo.. Quote
Yourii Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='barberry']Dwa zdjęcia z dzisiaj :D WoW ! rewelacyjne zdjęcia, takie lubię musisz mieć dobry sprzęt :] A Lilo... bajeczna Quote
barberry Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Yoko2009']Witamy, oglądamy galerie z pisaniem gorzej:) a obie panny teraz absorbują strasznie:) Wyobrażam sobie :D [quote name='lenka13']Hej Basia.. a te włoski koło oczu to niedługo bedzie pewnie i nasz problem, póki co są krótkie ale z czasem odrosną i będzie problem.. a tak wgl. to śliczna świąteczna Lilo.. Dzięki :) Ja właśnie mam już za sobą krytyczny moment i postanowiłam więcej nie ścinać... [quote name='Yourii']WoW ! rewelacyjne zdjęcia, takie lubię musisz mieć dobry sprzęt :] A Lilo... bajeczna Dziękuję :loveu: Ty chyba pierwszy raz u nas...? :cool3: Zapraszam częściej. [SIZE="1"]Nikon D80 + w tym przypadku Nikkor AF 50mm f/1.8 Quote
Karolina. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 [quote name='barberry'] Nikon D80 + w tym przypadku Nikkor AF 50mm f/1.8 O właśnie... skoro już jesteśmy w temacie... jesteś zadowolona z tego obiektywu? Bo też planuję coś w tym stylu i o tej jasności, tylko na razie oczywiście kasy brak :lol: :roll: Quote
barberry Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Uwielbiam ten obiektyw. Jest genialny przede wszystkim do portretów. Ładnie rysuje i jest dosyć szybki. W ogóle to wszystkie szkła powinny mieć według mnie światło conajmniej 1.8 :evil_lol: Mnie się marzy 105mm f/2,8G AF-S VR Micro NIKKOR :loveu: bo lubię bawić się w makrofotografię. Pożyczam go czasem od taty. Kilka moich zdjęć 'stopiątką': Quote
Arabeska^^ Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Witamy się po raz pierwszy :) Noo, jakie profesjonalne zdjęcia :D, aż miło się ogląda :) Śliczne to Twoje szczęście, wycałuj ją od nas :loveu: Zapraszamy do nas, dobranoc ;* Quote
Karolina. Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Stopiątka też fajna fajna, ale jednak przekracza moje możliwości cenowe ehh... Daj jeszcze jakieś zdjęcia z niej jak masz :) Ja szukam czegoś jasnego do max 1300zł i jak na razie mam na oku jaśniutką 50-tkę f/1,4 Nie wiem czy coś lepszego znajdę w tej cenie. Ale no, to jeszcze nie teraz... Quote
barberry Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Proszę bardzo :D 3 zdjęcia ze stopiątki i jedno ciekawe z tej pięćdziesiątki znalazłam Quote
Guest Fusiafusia Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Cześć Basia :) śliczne zdjęcia :loveu: Quote
barberry Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Arabeska^^ napisał(a):Witamy się po raz pierwszy :) Noo, jakie profesjonalne zdjęcia :D, aż miło się ogląda :) Śliczne to Twoje szczęście, wycałuj ją od nas :loveu: Zapraszamy do nas, dobranoc ;* Dzięki ;) Wycałowana :D Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Basia :) śliczne zdjęcia :loveu: Cześć :D Miło mi, że się podobają. Właśnie przed chwilą zostawiłam psicę u groomera :razz: Na ~16 mam być z powrotem. Aż sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać :D Czy dużo stalowych włosków pokaże się po strzyżeniu...? Quote
Arabeska^^ Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 barberry napisał(a):Dzięki ;) Wycałowana :D Cześć :D Miło mi, że się podobają. Właśnie przed chwilą zostawiłam psicę u groomera :razz: Na ~16 mam być z powrotem. Aż sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać :D Czy dużo stalowych włosków pokaże się po strzyżeniu...? Hmm, ja jak byłam ze swoją ostatnio to od razu była bardziej stalowa, ale jak włosy odrosły to znowu się zrobiła czarna :roll: :evil_lol: Koniecznie wstaw zdjęcia bo jestem ciekawa jak będzie wyglądać :loveu: No i w ogóle wstawiaj więcej zdjęć Lilo, bo te roślinki owszem pikne :loveu:, ale to jest galeria Lilo !! :mad: :evil_lol: Quote
barberry Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Wróciłam ;) Lilo żyje i ma się dobrze :D Zjada właśnie smakołyki od Pani groomerki i pewnie pójdzie zaraz spać... Dam zdjęcia wieczorem albo jutro bo nie chcę jej na razie męczyć. Powiem tylko, że według mnie wygląda ślicznie :loveu: Dokładnie tak jak chciałam :D Quote
Yuveza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 O super jest ta stalowość?;) Fajna taka "kolorowa psina" :D Quote
barberry Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Jest dużo bardziej 'stalowa' niż była. Na szczęście nie jest to kolor srebrny a nadal dosyć ciemno szary :D Ale różnica spora. Quote
Yuveza Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 A to nie chciałaś srebrnego? Dawaj zdjęcia bo chcemy zobaczyć goliznę:) A u mnie zaraz nowe zdjęcia wpadną;) Quote
Yourii Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 O ludzie rozpływam się ! nad tymi fotografiami oczywiście, nie ma nic lepszego na świecie oprócz yorka i nikona ! Właśnie taką samą lustrzankę miałam ale niestety mi ukradli, a teraz przystawiam się do d90 z obiektywem sigmy 18 / 205 aaa... tak pierwszy raz u was, już teraz drugi hehe ale będę częściej wpadać ponieważ uwielbiam patrzeć na piękne i dobrze wykonane fotografie :) Pozdrowienia dla Was Quote
kiniaaa Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 hej Basiu:p ja też już nie mogę się doczekać fotek Lilo po fryzjerze :razz: i wpadnijcie do nas na fotki :p Quote
barberry Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 westie_justa napisał(a):A to nie chciałaś srebrnego? Dawaj zdjęcia bo chcemy zobaczyć goliznę:) A u mnie zaraz nowe zdjęcia wpadną;) Tzn nadal kochałabym ją tak samo gdyby była srebrna ale wolę ją ciemniejszą :D Yourii napisał(a):O ludzie rozpływam się ! nad tymi fotografiami oczywiście, nie ma nic lepszego na świecie oprócz yorka i nikona ! Właśnie taką samą lustrzankę miałam ale niestety mi ukradli, a teraz przystawiam się do d90 z obiektywem sigmy 18 / 205 aaa... tak pierwszy raz u was, już teraz drugi hehe ale będę częściej wpadać ponieważ uwielbiam patrzeć na piękne i dobrze wykonane fotografie :) Pozdrowienia dla Was Ojejku, aż mi głupio :oops: Dziękuję! kiniaaa napisał(a):hej Basiu:p ja też już nie mogę się doczekać fotek Lilo po fryzjerze :razz: i wpadnijcie do nas na fotki :p Fotki będą, mam nadzieję, jutro :D Dzisiaj tak jak mówiłam psica padła i śpi. Quote
barberry Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Już, już :D Zrobiłam dzisiaj kilka ale kiedy za oknami było już ciemno więc nie są najlepszej jakości... :/ A w dodatku piesa potargana :evil_lol: Quote
Yuveza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jejciu!! Jakie małe cudeńko!!!:loveu: golizna taka, świetna jest i pewnie gładziutka w dotyku, a ile ta mała Lilo waży? Dlatego ja kocham gdy Dotka jest ogolona;) Quote
kiniaaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 http://img831.imageshack.us/img831/9297/73058266.jpg ale ładna fryzurka:loveu: Lilo coraz piękniejsza! :loveu: kolorki też już inne, super malutka wygląda jednym słowem :p hej Basiu :multi: Quote
Recommended Posts