Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem na dogomanii już jakiś czas ale dopiero teraz zdecydowałam się założyć galerię.
W galerii będą zdjęcia suni - Lilo. Lilo jest w typie yorka. Urodziła się 20.12.2009 w Warszawie i tu też mieszka do tej pory :)

Mam nadzieję, że będziecie zaglądać i zmuszać mnie do robienia kolejnych zdjęć :D

W kolejnych postach umieszczę kilka archiwalnych, szczenięcych zdjęć a potem będę się starała wrzucać na bierząco.

• Replies 668
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
śliczna jest twoja Lilo :loveu: :loveu: :loveu: śliczności po prostu :loveu: :loveu: :loveu:
czekamy na fotki ;) :loveu:
i zapraszamy do naszej galerii :loveu:

Posted

Lilo przyjechała do nas 1.04.2010 w wieku prawie 3.5 miesiąca i wcale nie był to prima-aprilisowy żart :eviltong:
Wyglądała wtedy tak:

Nie odstępowała mnie na krok (nadal nie odstępuje :lol:) i wszędzie zabierała ze sobą ściereczkę z poprzedniego, rodzinnego domu. Jednak chyba szybko się zaaklimatyzowała bo już 9 kwietnia wyglądała tak:

30.04 pojechaliśmy nad morze!

c.d.n...

Posted

[quote name='chrupcia']Cześć w nowej galerii :)
fajnie że zdecydowałaś się na galerię :cool3:
czekam na zdjęcia małej :razz:

Witamy. Zdjęcia się powoli pojawiają...

[quote name='Ola & Kajtek']Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
śliczna jest twoja Lilo :loveu: :loveu: :loveu: śliczności po prostu :loveu: :loveu: :loveu:
czekamy na fotki ;) :loveu:
i zapraszamy do naszej galerii :loveu:

Dziękuję, napewno wpadnę!

[quote name='Nati28']wpadlam w odwiedzinki do nowej galerii :) pozdrawiam!

Dziękujemy, pozdrawiamy!

[quote name='Gucci13']witamy się w waszej galerii:multi: w banerku widać że Lilo to śliczna dziewczynka:loveu:
pozdrawiamy:)

Dzięki :loveu:

[quote name='chrupcia']http://img808.imageshack.us/img808/5353/dsc009301.jpg ależ ona jest słodka :loveu: teraz już panienka urosła ;)
jest niewiele starsza od Jazzowego :p

Dziękuję, Waszą galerię sama często odwiedzam :)

[quote name='kiniaaa']Witamy się w nowej galerii :multi:

http://img148.imageshack.us/img148/699/dsc0193m0.jpg słodką masz sunię :loveu: kolejna piękna panienka na dogo zagościła :eviltong:

ciekawa jestem jak wygląda teraz, bo po bannerku widzę, że ma krótkie włoski :evil_lol:
w wolnej chwili zapraszamy do naszej galerii :p

Dziękujemy :loveu:
Teraz nie ma już niestety takie fryzurki ponieważ przez problemy zdrowotne nie mogła od wakacji odwiedzić fryzjera... aleeee jesteśmy juz umówieni na 29 grudnia na strzyżenie :diabloti:

[quote name='Yorkomanka']Witamy:multi:
Witam, zapraszam!

Posted

No to teraz jeszcze mała zmiana klimatu :diabloti: bo my się zimy nie boimy!

trzeba się otrzepać!

Z powodu nagłego ataku zimy i braku odpowiedniego kombinezonu trzeba było coś wykombinować z dostępnych ubrań - bluza z kapturem i derka z ortalionu nawet się do tego celu nadają :D
Na szczęście kombinezon już zamówiony - będzie w przyszłym tygodniu.

Posted

Ja też używam głównie obroży ale jakieś porządne szelki trzeba mieć ;)

Oj bo ja taka nieśmiała jestem - wolę czytać niż pisać :evil_lol: obiecuję, że będę się odzywać

Posted

Yorkomanka napisał(a):
ja też używam ostatnio obroży częściej ale to dlatego że ma beznadziejne szorki w których się krztusi nie mniej niż na obroży:angryy: i dostanie rogzowe guardy pod choinkę;)

A będą dobre? Jaki bierzesz rozmiar? Ja wzięłam M żeby były trochę szersze paski i o ile "obręcze" są ok to te dwa paski, które idą wzdłuż były sporo za długie i musiałam przerabiać...
Rozm S jest z kolei strasznie wąski :/