barberry Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Hej, dzięki! Drogie są ale jakościowo fantastyczne. Jeśli tylko rozmiar będzie dobry to na pewno nie będziesz żałować :D Quote
barberry Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Mam dla Was kilka nowych zdjęć z dzisiejszej wycieczki nad Pilicę :D Quote
chrupcia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Hej :) Liluś pięknie wygląda w tych szelkach:loveu: bardzo mi się one podobają! Jak tylko będziemy mieć kiedyś krótką fryzurkę to zamawiam takie szelki :) mam nadzieje że na moim diable też będą się tak super prezentować i że rozmiar przede wszystkim będzie oki, bo widzę że na Lilo idealnie leżą :) edit: jaki to rozmiar ? 35 czy 45 :) mój mały ma za łapami idealnie 35cm, to lepsze będą większe ? ;) Quote
barberry Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Dzięki, dzięki :D Jestem z nich bardzo zadowolona :D U mnie była dokładnie ta sama sytuacja - 35cm za łapami i Pan z pełnej miski wręcz kazał mi wziąć rozmiar 45. miał rację ;) Gdybym wzięła 35 nie byłoby szans na jakiekolwiek ubranko pod spodem. Quote
chrupcia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 barberry napisał(a):Dzięki, dzięki :D Jestem z nich bardzo zadowolona :D U mnie była dokładnie ta sama sytuacja - 35cm za łapami i Pan z pełnej miski wręcz kazał mi wziąć rozmiar 45. miał rację ;) Gdybym wzięła 35 nie byłoby szans na jakiekolwiek ubranko pod spodem. oo to dobrze że mi powiedziałaś :) bo ja bym pewnie wzięła rozmiar 35 :) dzięki, zapisze sobie, żeby nie mieć potem kłopotu jak zapomne ;) Quote
Marta_Ares Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 witam, przyszlam za Wami z wątku obrożowego :diabloti: jak nie przepadam za yorkami, to Lilo strasznie mi się spodobała :loveu: :loveu: fajnie, ze pomimo tego, że jest suczką nie lata tylko w różowych akcesoriach:cool3: Quote
Vailet Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 (edited) jejku, śliczna jest :) szczególnie podobają mi się te szelki norweskie i z rogza :) jak się "sprawują" rogzy, jesteś z nich zadowolona? planuję takie kupić mojemu. Edited January 8, 2012 by Vailet Quote
omry Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Piękna mała, a zdjęcia rewelacja :loveu: Quote
barberry Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Marta_Ares napisał(a):witam, przyszlam za Wami z wątku obrożowego :diabloti: jak nie przepadam za yorkami, to Lilo strasznie mi się spodobała :loveu: :loveu: fajnie, ze pomimo tego, że jest suczką nie lata tylko w różowych akcesoriach:cool3: Miło mi :) Jesteś już którąś osobą, która dzięki Lilo zobaczyła w yorku psa ;) Nie ukrywam, że mamy kilka różowych rzeczy (:evil_lol:) ale też kilka niebieskich i pomarańczowych - nie jest więc jeszcze tak źle. W każdym razie same sportowe modele, cekinków u nas nie zobaczysz ;) Vailet napisał(a):jejku, śliczna jest :) akcesoria też niczego sobie :) szczególnie podobają mi się te szelki z rogza :) jak się "sprawują", jesteś z nich zadowolona? planuję takie kupić mojemu wielkoludowi :3 Dziękuję :) Wydawało mi się, ze odpisałam Ci na wątku obrożowym ;) Powiem w ten sposób: dopóki nie kupiłam Lilo norweskich, Rogzowe guardy były dla mnie idealne. Tak jak już pisałam, były z nami na niejednym wyjeździe i spisywały się świetnie. Teraz, kiedy odważyłam się kupić norweskie, nie wiem czy jeszcze wrócę go jakichkolwiek guardów. W końcu nic mi się nie przekręca, nie przesuwa, nawet przy mocniejszym pociągnięciu nie dotykają szyi - ideał. omry napisał(a):Piękna mała, a zdjęcia rewelacja :loveu: Dzięki, dzięki :) Quote
Vailet Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 (edited) barberry napisał(a): Dziękuję :) Wydawało mi się, ze odpisałam Ci na wątku obrożowym ;) Powiem w ten sposób: dopóki nie kupiłam Lilo norweskich, Rogzowe guardy były dla mnie idealne. Tak jak już pisałam, były z nami na niejednym wyjeździe i spisywały się świetnie. Teraz, kiedy odważyłam się kupić norweskie, nie wiem czy jeszcze wrócę go jakichkolwiek guardów. W końcu nic mi się nie przekręca, nie przesuwa, nawet przy mocniejszym pociągnięciu nie dotykają szyi - ideał. jednak skuszę się chyba na rogzy, na norweskie na razie mnie nie stać chociaż też zamierzam w dalekiej przeszłości je kupić :D no odpisałaś a to było tak: na początku napisałam tu, potem tam, odpisałaś tam, to tu już nie usuwałam, potem zobaczyłaś tu :evil_lol: Edited January 8, 2012 by Vailet Quote
AgataP Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witamy się, my również dotarłyśmy tu z wątku obrożowego ;) super jest zobaczyć w końcu yorka w czymś "normalnym", sportowym, obrożach i smyczach bez cekinów i słitaśnych ciuchów :) po prostu pies nie york ;) http://img267.imageshack.us/img267/5453/dsc0065d.jpg w tym zestawie jest jest po prostu cudnie, nie mogę oderwać oczu:loveu: Quote
puk-puk Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='barberry'] Witam, mam pytanko gdzie kupowałaś dla Lilo tą błękitna kurteczkę?(jakbyś mogła podać stronkę, lub nazwę firmy kurtki) będę wdzięczna :) Quote
Vailet Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jak się sprawiają norwegi? jesteś z nich zadowolona? po ile je kupiłaś i skąd? ile mają cm ? <szerokości> :> Quote
barberry Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='puk-puk']Witam, mam pytanko gdzie kupowałaś dla Lilo tą błękitna kurteczkę?(jakbyś mogła podać stronkę, lub nazwę firmy kurtki) będę wdzięczna :) Kurtka jest firmy Dobaz (http://www.dobaz.com/) ale kupowana jakoś pod koniec zeszłego roku więc wątpię żebyś ją jeszcze dostała. Ja znalazłam ją akurat na allegro. W każdym razie świetnie się spisuje, piesa chodziła w niej przez całą poprzednią zimę. edit. może ją jeszcze gdzieś dopadniesz bo na firmowej stronie ciągle jest (pierwsza u góry z lewej) http://www.dobaz.com/cp.asp?Page=16 [quote name='Vailet']jak się sprawiają norwegi? jesteś z nich zadowolona? po ile je kupiłaś i skąd? ile mają cm ? <szerokości> :> Jestem z nich nawet bardziej niż zadowolona. Są WSPA-NIA-ŁE! Kupiłam je w pełnej misce. Kosztowały 140zł. Razem z podszyciem mają 3cm szerokości. To dokładnie te: http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Pro-szelki-rozmiar-45-niebieskie/3694 Quote
Vailet Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 [quote name='barberry']Kurtka jest firmy Dobaz (http://www.dobaz.com/) ale kupowana jakoś pod koniec zeszłego roku więc wątpię żebyś ją jeszcze dostała. Ja znalazłam ją akurat na allegro. W każdym razie świetnie się spisuje, piesa chodziła w niej przez całą poprzednią zimę. edit. może ją jeszcze gdzieś dopadniesz bo na firmowej stronie ciągle jest (pierwsza u góry z lewej) http://www.dobaz.com/cp.asp?Page=16 Jestem z nich nawet bardziej niż zadowolona. Są WSPA-NIA-ŁE! Kupiłam je w pełnej misce. Kosztowały 140zł. Razem z podszyciem mają 3cm szerokości. To dokładnie te: http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Pro-szelki-rozmiar-45-niebieskie/3694 dziękuje, że odpisałaś ;) ale chyba za drogie jak na mój portfel :placz: znalazłam Retro Rex za 40 zł i chyba je kupie :) edit: dzwoniłam tam i nie ma RR ;( więc zdecydowałam się - i już zamówiłam Barbwire, mam nadzieję że będą leżeć na Toffiku równie dobrze jak na Lilo :) Quote
barberry Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 Fajnie, że udało Ci się je gdzieś znaleźć ale to, że są zaprezentowane na obrazku nie oznacza jeszcze że faktycznie są dostępne. Dowiedz się zanim złożysz zamówienie! Quote
Guest Fusiafusia Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Hej:) Co tam??:D http://img525.imageshack.us/img525/9960/dsc0091ff.jpg awww sweet :loveu: (: http://img267.imageshack.us/img267/5453/dsc0065d.jpg fajne ubranko. :eviltong: :loveu: Quote
paulaa. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Witamy się. ;) Psiak świetnie wygląda w tej kurteczce zestawionej z szelkami norweskimi. :loveu: Żałuje, że szele niestety nie na mój portfel narazie, bo są przecudne. :roll: Quote
barberry Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Dzięki :D Doskonale Cię rozumiem, też bardzo długo namyślałam się czy je w ogóle kupić właśnie ze względu na cenę. Moimi wymarzonymi były norwegi z EzyDoga ale są nie do kupienia w PL w małym rozmiarze :/ Wtedy facet z Pełnej Miski pokazał mi Hurtty jako "bardzo podobne". Moją pierwszą reakcją był wybuch śmiechu "nie dam tyle kasy za szelki!" ;) Ale z czasem się przekonałam. Quote
w deszczu rosnę Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Barberry, jaki jest niebieski na tych szelkach, bo na zdjęciach w Prodogu on strasznie mdły wychodzi, jakby sprany, a u Ciebie jest znacznie żywszy? A i czy mogłabyś słowo napisać o podszyciu, jaki to jest rodzaj materiału? Quote
barberry Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Szukałam w internecie najlepszego kolorystycznie zdjęcia i znalazłam takie: To chyba najlepiej oddaje kolory. Zdjęcie z pełnej miski jest zdecydowanie bledsze a moje z kolei trochę zbyt kontrastowe ze względu na zachodzące słońce. Podszycie zrobione jest z neoprenu czyli z czegoś takiego jak pianka do nurkowania/surfingu, kojarzysz? Quote
w deszczu rosnę Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Dzięki wielkie za info :) Coraz bardziej zaczynają mi się te szelki podobać, no i podejrzewam, że jakość bez zarzutu. Edit: i oczywiście mała jest boska, świetnie wygląda w tym zestawie :) Quote
barberry Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Nie ma sprawy :) Jakość świetna, nigdzie nie wystają nitki, idealnie równo zszyte, zatrzask ładnie "chodzi" a odblasków takich jak tu to jeszcze nie widziałam. Zobacz tutaj (zdjęcie kiepskie ale widać jak w słońcu wyglądają odblaski - wyobraź sobie jak wyglądają w nocy kiedy oświetlone przez ksenonowe światła samochodu :evil_lol: jednak 3M robi swoje) Quote
Recommended Posts