agitarius Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Wczoraj popołudni w Marklowicach znaleźlismy Haskiego. Szedł poboczem a właściwie kulał, mokry, wyczerpany piekny pies. Zawróciliśmy żeby go obejrzeć może jakoś pomóc jednak okazło się że ma głeboko rozerwaną skóre na łapie. Zaraliśmy go do weterynarza łapa na szczęście nie jest złamana, ma uszkodzone naczynia ale już wszystko jest zaszyte. PILNIE SZUKAMY WŁAŚCICIELA LUB DOMU TYMCZASOWEGO. Miał zostać tutaj na dt ale strasznie goni moje koty i nie przeszkadza mu w tym zeszyta łapa :( Prosze o jakieś podpwiedzi o kompletnie nie wiem jak szukać właściciela. Czipa niestety nie ma. Quote
agitarius Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Mam fotki ale jak je wrzucić?? Pies jest w "biszkoptowym" kolorze. Quote
Jetrel Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Prześlij mi je na e-mail Crystal2@tlen.pl wstawie je :) Quote
nombre Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [quote name='Jetrel']Prześlij mi je na e-mail Crystal2@tlen.pl wstawie je :) podnosze psiaka, kurcze to tak blisko mnie co z tymi ludzmi ze takich psow sie pozbywaja Quote
agitarius Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Dopiero teraz znalazłam czas żeby wysłać fotki. Mam duży problem ponieważ oboje z TŻ pracujemy w intercity i nie ma nas w domu bardzo długo. Dzisiaj wróciliśmy do domu po 17 godzinach... Wax na szczęście wytrzymał ale na dłuższą metę tego nie widze. Do tego starsznie goni moje koty no i potrafi sobie otworzyć drzwi z pokoju i wyjść żeby je postresować. Mieszkamy w Rybniku od jakiegoś czasu ale nie mamy tu nikogo zaufanego kto mógłby np. przyjść w czasie kiedy jesteśmy w pracy i wyjść z nim na dwór czy chociażby troche z nim posiedzieć :-( Pomóżcie mi znaleźć jakieś wyjście. Najbardziej szkoda mi kotów bo siedzą non stop pod łóżkiem lub na szafie. Quote
nombre Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 sliczny i duzy, nie jest to czasem Alaskan a nie husky,no chyba ze tylko na zdjeciu wyglada na takiego duzego Quote
agitarius Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 nombre napisał(a):sliczny i duzy, nie jest to czasem Alaskan a nie husky,no chyba ze tylko na zdjeciu wyglada na takiego duzego Tak jest dużyyyyyyyyyyyyy :) Może to i Alaskan ja za bardzo na psach się nie znam. SZUKAM KOGOŚ Z RYBNIKA KTO DYSPONUJE TROSZKE CZASEM I CHĘCIĄ POMOCY ŻEBY POD MOJĄ NIEOBECNOŚĆ PRZYJŚĆ DO PSIAKA. Quote
Jetrel Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Agitarus, zapytam znajomej z rybnika, może podskoczą. Quote
agitarius Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Jetrel napisał(a):Agitarus, zapytam znajomej z rybnika, może podskoczą. Dzięki bardzo za pomoc :) Quote
agitarius Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 w jaki sposób zmienić tytuł wątku?? Quote
Jetrel Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ja zaglądam, czekam na odzew znajomej z Rybnika. Quote
agitarius Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Gdzie iść z psem w Rybniku do weterynarza? Ja swojego sprawdzonego mam w Gliwicach ale nie mam czasu tam z nim jeździć. Wax rozlizał sobie rane i strasznie mu się babra i ropieje :-( Bez weterynarzachyba sie nie obejdzie... Quote
agitarius Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Czy da się zmienić tytuł wątku? Jeśli tak to jak t zrobić? Quote
dorobella Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Da się zmienić tytuł. Edytuj post. Zaawansowana edycja i zmieniasz temat. Husky maja niebieskie oczy, a ten wygląda na husky. Quote
nombre Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 a mozesz podjechac do wodzislawia, przyjmuje tam bardzo dobra doktor Kopytko 606 322 934 Quote
Jetrel Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Na pewno Husky. Sprawdźcie jeszcze czy nie ma tatuażu w uchu albo w pachwinie. Wciąż szukam osoby chętnej do owiedzin. Quote
dorobella Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Chłopak z jajami. Lubi żarło ludzkie i agitarius ma problem z przyzwyczajeniem go do karmy. Quote
ciekawa.swiata Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Piękny psiak. IMO jednak Alaskan :) Postaraj się napisać w wolnej chwili coś o charakterze psiaka. Poza tym, że goni koty. Czy jest łagodny, jak się zachowuje przy jedzeniu, czy wyje, jak z chodzeniem na smyczy itp. :) Quote
Ss Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 o jak blisko mnie... czy ogłaszaliście psiaka na rybnik.com.pl? mase ludzi tam zagląda więc polecam.. wstawcie psiaka również na strone internetowa schroniska... http://www.schroniskorybnik.za.pl/ Quote
Recommended Posts