Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj popołudni w Marklowicach znaleźlismy Haskiego.
Szedł poboczem a właściwie kulał, mokry, wyczerpany piekny pies. Zawróciliśmy żeby go obejrzeć może jakoś pomóc jednak okazło się że ma głeboko rozerwaną skóre na łapie. Zaraliśmy go do weterynarza łapa na szczęście nie jest złamana, ma uszkodzone naczynia ale już wszystko jest zaszyte.

PILNIE SZUKAMY WŁAŚCICIELA LUB DOMU TYMCZASOWEGO.
Miał zostać tutaj na dt ale strasznie goni moje koty i nie przeszkadza mu w tym zeszyta łapa :(

Prosze o jakieś podpwiedzi o kompletnie nie wiem jak szukać właściciela.
Czipa niestety nie ma.

Posted

Dopiero teraz znalazłam czas żeby wysłać fotki.

Mam duży problem ponieważ oboje z TŻ pracujemy w intercity i nie ma nas w domu bardzo długo.
Dzisiaj wróciliśmy do domu po 17 godzinach... Wax na szczęście wytrzymał ale na dłuższą metę tego nie widze. Do tego starsznie goni moje koty no i potrafi sobie otworzyć drzwi z pokoju i wyjść żeby je postresować.

Mieszkamy w Rybniku od jakiegoś czasu ale nie mamy tu nikogo zaufanego kto mógłby np. przyjść w czasie kiedy jesteśmy w pracy i wyjść z nim na dwór czy chociażby troche z nim posiedzieć :-(

Pomóżcie mi znaleźć jakieś wyjście. Najbardziej szkoda mi kotów bo siedzą non stop pod łóżkiem lub na szafie.

Posted

nombre napisał(a):
sliczny i duzy, nie jest to czasem Alaskan a nie husky,no chyba ze tylko na zdjeciu wyglada na takiego duzego

Tak jest dużyyyyyyyyyyyyy :)
Może to i Alaskan ja za bardzo na psach się nie znam.

SZUKAM KOGOŚ Z RYBNIKA KTO DYSPONUJE TROSZKE CZASEM I CHĘCIĄ POMOCY ŻEBY POD MOJĄ NIEOBECNOŚĆ PRZYJŚĆ DO PSIAKA.

Posted

Gdzie iść z psem w Rybniku do weterynarza? Ja swojego sprawdzonego mam w Gliwicach ale nie mam czasu tam z nim jeździć.
Wax rozlizał sobie rane i strasznie mu się babra i ropieje :-(
Bez weterynarzachyba sie nie obejdzie...

Posted

Piękny psiak. IMO jednak Alaskan :)
Postaraj się napisać w wolnej chwili coś o charakterze psiaka. Poza tym, że goni koty. Czy jest łagodny, jak się zachowuje przy jedzeniu, czy wyje, jak z chodzeniem na smyczy itp. :)