morisowa Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 "łysa szczekawica" - tak, to mi bardzo pasuje do naszej Torci :diabloti: zdjęcia całej psiarni na śniegu - :loveu: seterowatość ma znaleźć szybko nowy kochający domek! a jej miejsce (na stałe) ma zająć inne rude paskudztwo... Quote
morisowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 http://i573.photobucket.com/albums/ss171/Punia1/koty/IMG_6932.jpg :loveu: Quote
APSA Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Rude paskudztwa na razie nie będą się wymieniać, bo okazało sie, że chuda sweterka jest w zaawansowanej ciąży :crazyeye: I od wczoraj jej opiekunka ma w domu pięć kluskowatych pseudosweterzątek :p Bonsai, wybieram się na obóz jogiczny :evil_lol: I może nawet będę ćwiczyć jogę. A może nie :p Obóz będzie pod Janowem Podlaskim, pod samą granicą. Sądząc po opisie okolica musi być przepiękna. No i będą konie na miejscu :razz: Jakiś czas temu (ze trzy tygodnie) zrobiłam takie zdjęcie: Zagadka: co to za tajemniczy las? A to taki miły obrazek z pracy :) Obrazek pochodzi z kamery monitoringowej, osobiście raczej nie widuję saren z tak bliska, a już na pewno nie z aparatem. Ale tydzień temu pewna sarenka prawie nam pozowała do zdjęcia. Stała sobie na środku dróżki, poczekała aż wysiądziemy z samochodu i wycelujemy obiektywy... po czym z gracją schowała sie, zanim zdążyliśmy ją sfotografować :lol: Quote
morisowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 tja, sweterki są dziwne, to psy nie dla mnie (szkoda, że jej tymczasowa opiekunka nie uznaje usypiania ślepych miotów, no ale rozumiem, w domu inaczej niż w schronisku) Quote
justynaz87 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Fajne te twoje plenerowe i domowe zdjęcia. Buba i Punia (ten entuzjazm :razz:) - najlepsze :loveu: A co to za przyrodnicza ciekawa praca, że sarenki oglądasz i chyba w Rogowie byłaś (ja też się wybieram ze szkołą na praktyki terenowe :cool3:)? Quote
APSA Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Sweterki są... ładne. Byle nie u mnie :p Moja praca :cool3: Pracuję w fabryce urządzeń automatyki kolejowej. Nie to, żebym się na tym znała :evil_lol: choć nawet trochę tej automatyki robię w wolnych chwilach. Moja firma wyprodukowała urządzenie do odstraszania zwierząt od torów kolejowych (tu można o tym poczytać) i ja się tym zajmuję. Obrazek z sarnami pochodzi z kamery monitorującej działanie urządzeń na odcinku testowym. W Rogowie byłam, ponieważ tam przy torach jest zamontowany inny rodzaj odpłaszaczy, tzw. "wilcze oczy" - pojechaliśmy je obejrzeć. A ponieważ współpracujemy z SGGW (to oni wykonują monitoring), do którego należy arboretum - załapaliśmy się na zwiedzanie. To tak w skrócie. W ramach pracy czasem cały dzień oglądam filmy albo słucham muzyki :) Filmy oczywiście z monitoringu. W rolach głównych: przejeżdżające pociągi :lol: A muzyka - czyż może być coś piękniejszego nad kwik zarzynanej świni? (Dzisiaj przesłuchiwałam nasze materiały dźwiękowe. Są interesujące :evil_lol:) Z innej beczki: znów grzebałam w youtubie :) Jeśli zepsuje ci się drukarka - wystarczy wezwać odpowiedniego serwisanta 8) YouTube - Cat solves printer-problem(with subtitle) Quote
anetta Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 :roflt::roflt::roflt::roflt: Genialny kot. A te chmurki....:roflt: Anetta, sugerujesz, żeby wizerunkiem naszej kochanej, absolutnie nieagresywnej Torci straszyć gości?te] :grins: :crazyeye: Aleee. A ja ostatnio czytałam na wp o tym urządzonku odstraszającym. Quote
APSA Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Kotu się nie mogłam oprzeć :lol: Anetta, masz może linka do tekstu, który czytałaś? Na wp jeszcze nic nie widziałam :) Słońce :loveu: prawie wiosna :loveu: Byłam dziś z aparatem na spacerze (jak go tylko włączyłam, pojawiła się pierwsza chmurka :evil_lol:) i narobiłam trochę zdjęć PSA i naszej okolicy :) Jak tylko wygram w lotto, kupuję tę działkę :D Tereny spacerowe P... ...S... ...A c.d.n. Quote
APSA Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 W takim razie ...S... ciąg dalszy - dynamicznie :cool3: Niedobra pani kazała pSu biegać po kruchym lodzie :shake: Ale na szczęście potem zabrała też w miejsce, gdzie było zwyczajnie podmokło, bez lodu, i pieS był przeszczęśliwy :) Quote
morisowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://i573.photobucket.com/albums/ss171/Punia1/PSice/Punia/PICT3219.jpg Punia Czujna zamiast standardowej Puni Znudzonej :eviltong: Quote
Anza&Hacker Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wszystkie pSy są super! :bigcool: DZIĘKI Asia! :Rose: Quote
APSA Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Dziś kolej na Punię, która - wbraw pozorom - nie jest aż taka nieszczęśliwa, na jaką wygląda :evil_lol: Czasem wygląda tak Czasem chowa twarz, żeby nie pokazywać jej wyrazu ;) Bywa czujna Bywa goopia ;) I bywa w sianie :lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Fajne to Punio-zdanie, ale wszyscy wiemy, że pSie są lepsiejsze :diabloti: Quote
APSA Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 To jeszcze Aga: I wracamy do pSa :) Tu Saba stoi, bardzo dynamicznie, ale bez ruchu ;) Quote
Anza&Hacker Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Widze pieS doskonale wie nawet jak stać, żeby rzesze fanów pozyskać :cool3: Co do psA - też zawsze miło pooglądać :p Quote
APSA Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Taak, w sumie obie PSy umieją sobie pozyskać fanów :evil_lol: Reklamujemy adresówki ;) pieS w stogu siana :lol: i pSortret :) Quote
Anza&Hacker Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [CENTER]pSortret wymiata! :loveu: Więcej tych słonecznych zdjęć poproszę! :cool3: [/CENTER] Quote
APSA Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Ależ proszę :razz: Wolna sobota, piękna pogoda -> idealnie na spacer fotograficzny :) W lesie jeszcze niezbyt widać wiosnę... ale gdzieś isę ona czai, czuć to w powietrzu Tajemnicze leśne ludki przemykają ścieżką, zbierają spóźnione owoce :lol: a po polach fruwają Agoloty Quote
APSA Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Trawka w dwóch odsłonach :) Bardzo dziwne drzewa rosną w naszej okolicy, mają ogromne owoce... Matulu, matulu, ten łowoc ma zęby :-o c.d.n. ... być może ;) Quote
APSA Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 A poza tym u nas... ...jak nie urok to sraczka :roll: dosłownie winna: O mnie mowa? Jeztem ne vinna! Miłego dnia wszystkim! :cool1: . Quote
Czoko Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Bardzo lubię odwiedzać czasami ukradkiem Waszą Galerię i szczególnie podobaja mi sie podpisy do zdjęć! Pozdrawiam serdecznie! Quote
APSA Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Ewa! Miło wiedzieć, że czasembardzo miło mi Cię gościć, nawet jeśli tylko ukradkiem podglądasz galerię :) Punia z Agą w walce i w tańcu ;) Walczyły tak i tańczyły, aż przyszedł strażnik lasu zrobić z tym porządek Strażnik jednak został pokonany... ... a winowajczynie? Tyle je widziano :lol: Quote
morisowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://i573.photobucket.com/albums/ss171/Punia1/PSice/Tora/PICT3532.jpg co Ty jej robisz??!! u mnie nigdy tak nie wygląda! avatarek - rewelacja! :lol: PSice jak zwykle urocze, a podpisy i fotohistoryjki świetne :lol: ma się Apsiu talencik; moja ulubiona galeria :loveu: Quote
Recommended Posts