APSA Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 A już myślałam, że Saba będzie musiała szukać nowych fanów ;) Agulec-Gargulec zwykle się łapie na zdjęcia, jak jesteśmy u rodziców :) [quote name='morisowa'] http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/PSice/IMG_6726.jpg - a u mnie Bubini swego fotela nie ma ;) U mnie ostatnio zdobyła łóżko :-o Mam też - na łóżku :lol: - nowe UFO Bywają tu też inni goście :) A tymczasem w innym pokoju... kotwór! :nerwy: I coś od czapy, czyli dlaczego warto adoptować psa - oto odpowiedź na to pytanie :evil_lol: YouTube - PEDIGREE® Super Bowl Commercial 2009 Quote
magdyska25 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/koty/IMG_6831.jpg Czy to choinka czy ogon:evil_lol:? No i już się zdecydował czy lubi ludzi czy nie?:diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Saba ma stały fan klub w mojej osobie i to się nie zmieni :loveu::loveu::loveu: Filmik jest zabójczy - mimo, że widziałam go już tyyleee razy :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A moim ulubieńcem tzn. ulubienicą jest: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/PSice/Buba/IMG_6837.jpg jakby ktoś jeszcze nie wiedział:p Quote
APSA Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Magdyska, sezon na choinki się skończył, na zdjęciu szczotka do butelek ;) Kot się zdecydował - lubi każdego, kto mu przynosi puszeczki :sabber: ... byleby nie wyciągał do pana kota łap :diabloti: A co do Twojej ulubienicy - po prostu pełne zaskoczenia :evil_lol: Saba pozdrawia swój fanklub :loveu: Dziś trochę schroniskowo, choć nie do końca. Czym różnią się dwa poniższe psy? Dwa poniższe się już bardziej różnią :) Quote
magdyska25 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Hmm czym się różnią? Może kolorem sierści:diabloti: Quote
APSA Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Hmm czym się różnią? Może kolorem sierści:diabloti: Może. Ale jednak nie bardzo :p Weekendowe zdjęcia puniowe: Mam też wczorajsze zdjęcia z Osowca, z Biebrzańskiego Parku Narodowego. Wkleić? :cool3: Quote
magdyska25 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jeszcze się pytasz? Dawaj:diabloti:. Punia jak zwykle bez optymizmu. Ale z Niej jest pesymistka;) Quote
APSA Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Bo moje PSy są wiecznie smutne i się nie uśmiechają :diabloti: Osowiec :loveu: To przede wszystkim enklawa łosi. Dyrektor parku mówił nawet, że zwracają wycieczkom pieniądze, jeśli nie uda się spotkać ośka. Nam sie nie udało. Nie widzieliśmy Matyldy z dwoma młodymi, które zawsze stoją przy drodze, nie spotkaliśmy też żadnego innego. Jedyny łoś, którego widziałam, to łeb powieszony na ścianie. Łoś samobójca postanowił się utopić w dole potorfowym. Podobno parę razy wpadał/wchodził do tego dołu. Raz jak go wyciągnięto, to od razu wskoczył z powrotem. Łoś się na zdjęcie nie załapał. Za to załapał się lisek. Żywy :) Pozostałości po fortyfikacjach Tradycyjnie tory kolejowe ;) I wreszcie: mokradła :) Quote
Anza&Hacker Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ...a gdzie weekendowe zdjęcia Sabowe? :placz: Quote
APSA Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Na Sabcię nie starczyło baterii w aparacie :oops: Osowiec, część trzecia, ostatnia: Quote
Anza&Hacker Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ...a co to za nowy aparat? :cool3: Quote
akira Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Śliczna psinka :loveu: i cudny nosek ma :) zapraszam do mojej galerii http://www.dogomania.pl/forum/f626/lusi-przyjaciele-129615/index24.html :) Quote
APSA Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Akira, witaj na PSowym wątku :-) W wolnej chwili na pewno do Was zajrzę. [quote name='Anza&Hacker']...a co to za nowy aparat? :cool3: Pożyczony ;) Bodajże Nikon Coolpix L18. A poniższe zdjęcia zrobione służbowym Fuji FinePix S6500. Zimowe widoczki :) :cool3: Lubimy zimę :) Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jak tam łaaadnie :loveu::loveu::loveu: Łoś samobójca :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
APSA Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Każdy ma prawo do samobójstwa, łoś też:evil_lol: Pojutrze miną cztery miesiące od adopcji Tory :) Wydawało mi się, że przygarnęliśmy biedną spokojną sunię, a tymczasem... Znalazłam butelkę i będę jej bronić! Hej, ty tam, słuchaj się! Gonienie za Sabą... ... tak się kończy :evil_lol: Quote
morisowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 taaa, 4 miesiące ; a sucza miała pożyć miesiąc-dwa :roll: wredna no :evil_lol: a poważnie, to Torcia jest słodka :loveu: choć momentami jej mam dość no i nie jest moim ulubionym psem z naszej siódemki ;) Quote
Anza&Hacker Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [CENTER]:loveu: :multi: SABUSIE! :multi: :loveu: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [/CENTER] Quote
APSA Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Strasznie wredne to nasze Torcidło :evil_lol: Ale zmieniłam już zdanie co do niej - szczekanie mi tez przeszkadza. Rozbestwiła się paskuda ostatnio i stwierdziła, że w zasadzie samo pójście na spacer jest wystarczającym powodem do wszczęcia alarmu. Sabuci ciąg dalszy :cool3: Ja leeecęęę! A ja biegnę :multi: Ja też tu jestem... za tą łysa szczekawicą Zapsiło nam pole, oj zapsiło :p Torcia grzecznie wraca na każde zawołanie... Saby :evil_lol: filmy :: DSCF1513.flv video by Punia1 - Photobucket Quote
anetta Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://i573.photobucket.com/albums/ss171/Punia1/PSice/Tora/DSCF1509.jpg To się nadaje na ostrzegawczą tabliczkę na bramę :evil_lol: Quote
APSA Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 Anza, pewnie, że kochane :loveu: U mnie same kochane zwierzaki ;) Bonsai, jadę na obóz, ale inny, niż masz na myśli :p Anetta, sugerujesz, żeby wizerunkiem naszej kochanej, absolutnie nieagresywnej Torci straszyć gości? :evil_lol: Kilka zdjęć weekendowych. Byłyśmy (dla odmiany) w Gdyni, gdzie poza teatrem muzycznym odwiedziłyśmy też pewną znajomą :) Znajoma ma słabość do czarnych kotów: Od jakiegoś czasu ma też psa. W jakim kolorze? To bure to oczywiście tymczas (przynajmniej w założeniach). Spacer po mieście :cool3: (ruda seterowatość też ma status raczej-tymczasa) Quote
Recommended Posts