morisowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 IIIiiiii zima!!! śnieg!!! :sweetCyb: (tak, tak, odbiło mi dziś :p) Apsa, kiedy wreszcie film? książka przeczytana i oddana! Quote
APSA Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='morisowa']Apsa, kiedy wreszcie film? książka przeczytana i oddana! Z tego, co słyszałam, to Ty ode mnie musisz odpocząć :p Quote
morisowa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ano masz rację :eviltong: tylko to zdjęcie mi PLANy przypomniało Quote
APSA Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Taaa :evil_lol: Dziś będzie coś nowego :cool3: Coś innego :cool3: Coś, czego tu jeszcze nie było :cool3: WARSZAWA Quote
APSA Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Tak, byłam na mieście. Tak po prostu. Tzn. pretekstem było odebranie książki z antykwariatu w BUWie (i przy okazji zakup dwóch kolejnych), ale generalnie ja wybrałam się na miasto :) Quote
anetta Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 szukałam czegoś w świątecznym nastroju:evil_lol: To Ci się udało :haha: Quote
morisowa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Apsa, ładna ta Warszawa; ja takiej nie widuję. Quote
APSA Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Anetta, starałam się, jak mogłam :razz: Magda, ja zwykle też nie. Ostatnio widuję głównie śnieg i solne nacieki na asfalcie... Święta, święta i po świętach, po Trzech Królach, czas sprzątnąć syppiącą się choinkę. Na pożegnanie - zdjęcia choinkowych 'szkaradków' ;) Quote
APSA Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ... i nie tylko choinkowych portrety aniołków :) Quote
milena182 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 a te jajko to takie troche wielkanocne :D Quote
APSA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Gość, gość, mamy gościa :multi: Jajka są wszechstronne :evil_lol: Zostały kupione trzy, nie jestem już pewna, na które święta, chyba Wielkanoc właśnie. Wiosennie świąteczne, w kwiatki, kurczaczki i zajączki... i ze złotym sznureczkiem, dzięki któremu idealnie się nadają do powieszenia na choince :lol: Już wprawdzie po świętach, ale okazuje się, że to nie koniec prezentów. Psy dostały nowy domek :evil_lol: Vito idealnie się w nim mieści Ślimak-li to czy może żółw? :-o Po zastanowieniu jednak ślimak: ślimak, ślimak, pokaż nogi :p Obroża na każdy rozmiar psa - i na Vita... ... i na Punię :evil_lol: Quote
APSA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Puniowa biżuteria nowa i Punia w pełnej krasie Sabcia w "prezencie" zbliżenie :diabloti: 'Ja też wszystko przymierzałam, ale wstydzę sie aparatu' Quote
APSA Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Na zakończenie: Informujemy, że żadne zwierzę nie ucierpiało podczas produkcji materiału zdjęciowego. Wszelkie podobieństwo do prawdziwych postaci i zdarzeń jest przypadkowe i niezamierzone. ... no prawie Quote
Bonsai Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Powiem tyle: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :lol::lol::lol: Quote
APSA Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Ale ossso chozi? Coś nie tak? :evil_lol: Gwoli wyjaśnienia, 'prezenty' dostaliśmy od osoby, która adoptowała od nas kota :) Budka jest rozmiaru tak w sam raz na Punię, tzn. pies wielkości Puni ma tam stosowny luz. Saba jako zwinna, giętka i lubiąca się czasem zwinąć w niemal supełek też spokojnie się tam mieści i nawet czasem sama układa się w budzie. Roxa jest wielkości pośredniej, lubi kryjówki, więc jej też się budka podoba. A Vito... Vito to Vito :evil_lol: To było tak, że jak pojawiła sie buda, zachęcałam po kolei wszystkie suki, żeby tam wchodziły, nagradzając smakołykami w środku. Potem wpuściłam do pokoju Vita, a on stwierdził 'tam pachnie żarciem' i wlazł do środka :p Kot wymieniony na zestaw kolczatek :lol: i drugi kot - do wymiany ;) Quote
morisowa Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/PSice/DSCN1294.jpg cudo!!! (obroża, nie to żeby pies :evil_lol: ) Quote
KWL Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Vito to głównie futro :-) Tak pod futrem to ma budowę niewiele mocniejszą od Saby i jest bardzo giętki i zwinny. Na pierwszy rzut oka wszyscy go oceniają na wagę 30+kg (ja na początku także:-), a jego faktyczna normalna waga to do 25kg. Vito się wciśnie wszędzie gdzie tylko jest szansa na żarcie lub zabawę i głaski :-) Quote
anetta Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/PSice/DSCN1302.jpg :mdleje: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie no, ładne prezenciki, ładne :errrr: A czy ślimok pokazał rogi? Quote
APSA Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Wiedziałam, że nasze prezenty się spodobają :evil_lol: Anetta, ślimok pokazał rogi już dawno :diabloti: Wczoraj w schronisku 5 'naszych' psów poszło do adopcji :multi: I przedwczoraj jeden z moich ulubieńców :multi: Więc jest :smilecol::laugh2_2::sweetCyb::cunao:mniej więcej. Dziś obrabiałam zdjęcia, aktualizowałam stronę, wszystko przy pomocy Kici :evil_lol: Kicia tradycyjnie. Nie, tam nie było miejsca na kota :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 "Informujemy, że żadne zwierzę nie ucierpiało podczas produkcji materiału zdjęciowego." [SIZE=2]A duma to się nie liczy:diabloti: Quote
APSA Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Duma? PSice oświadczają, iż są dumne z samej możliwości zaprezentowania prezentów w naszym fotoblogu na tak wyśmienitym forum, jak dogomania! :obrazic: Przy okazji, nie chce ktoś prawie oswojonego rudo-białego kotka, który nie odgryzł ręki osobie doświadczonej w obsłudze dzikusów? Quote
magdyska25 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='APSA']Duma? PSice oświadczają, iż są dumne z samej możliwości zaprezentowania prezentów w naszym fotoblogu na tak wyśmienitym forum, jak dogomania! :obrazic: Przy okazji, nie chce ktoś prawie oswojonego rudo-białego kotka, który nie odgryzł ręki osobie doświadczonej w obsłudze dzikusów? No dobrze dobrze. Ale jakoś Punia nie wygląda na zbyt zadowoloną:eviltong: z możliwości prezentowania się na wyśmienitym forum ;). Oj nie -> "prawie" oswojony kotecek:cool1: (?) Quote
APSA Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ech, wszyscy wokół twierdzą, że Punia się już nie uśmiecha tak, jak kiedyś :cool1: Prawie oswojony. Coś nie tak? :evil_lol: W przyszły weekend wraca na działki, skąd przyszedł. Chyba że zechce zostać całkiem oswojonym koteckiem. A tymczasem ... wycieczka do arboretum :) Hedera helix Daglezja Klon jakmutam niepamiętam :oops: chyba strzępiastokory :p Quote
APSA Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Zimowe porządki :p Hortensja :) Rododendron, który się różni od azalii niegubieniem liści Widoki ogólne :) Quote
Recommended Posts