Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota, Bonsai, dziękuję w imieniu Puni :)
Bonsai, jakiś wspólny spacer? :razz:

Magda, ciiii :evil_lol:
Vito potrafi być jeszcze gorszy i usiąść na dziewczynie :diabloti:

Anetta, lenistwo straszne (pomijam moje napady ADHD :evil_lol:), nawet zdjęć robić mi się nie chce.
W związku z tym kolejna zaległość - sprzed miesiąca:

(jeszcze go trochę dopracowałam, ale już nie zrobiłam zdjecia)

Posted

Korzystając z nie najgorszej pogody i z tego, ze po pracy jest jeszcze widno, byłam dziś na spacerze z czteroPSakiem. Pomijając szczegóły, że dwa psy uparły się zaatakować jakiegoś ONka na przejściu dla pieszych, potem na łące jeden pogonił samochód straży miejskiej, potem jeden zginął, a jak się znalazł, to się okazało że nigdzie nie ma innego - to był bardzo udany spacer :loveu:
Mieliśmy już wracać, kiedy wpadł na nas Piegus :) więc psy miały jeszcze kawałek spaceru.
Szczęście, że nie było Morisa - gdyby tak Piegus na niego wpadł, byłaby jatka, oj by by się działo :diabloti:

Zdjęcie nawet jedno mam, bardzo marne, ale nie przewidziałam potrzeby wzięcia aparatu ;)

Posted

APSA, dziękuję za nieplanowany, ale miły wspólny spacer. ;) Poza tym dopiero przed chwilką przeczytałam to:
[quote name='APSA']
Bonsai, jakiś wspólny spacer? :razz:

ah, ten brak internetu... :eviltong:

Posted

To tak często jest, że umawianie sie ciężko idzie, a przypadkiem - ot i jest spacer :)

A u nas - standard ;)

U rodziców nie dla psA kanapa, a więc:

I jeszcze ciekawostka - takie stwory straszą mnie ostatnio w pracy:

Nawet mówili mi, co to jest, ale dla mnie przede wszystkim kosmicznie wygląda :)

Posted

Czoko, miło wiedzieć, że jesteś :)

Tośka, w zaprzyjaźnionej lecznicy mają o mnie takie zdanie: wystarczy, że pies na mnie spojrzy i już wie, że ma być grzeczny :evil_lol:
A maszyna - jest to wzmacniacz lampowy, on... wzmacnia :p

A to nowy tymczasowicz:

Razem z panienką z lecznicy:

Posted

Dziś rano też byliśmy na długim spacerze, ale trochę wcześniej, jeszcze właściwie po ciemku. Piesy się wybiegały, częściowo wspomagane przeze mnie. Bo ja wredna jestem - biegnie sobie pies dziesięć metrów przede mną, piętnaście metrów przede mną, dwadzieścia metrów przede mną. A ja w pewnym momencie odwracam się na pięcie - i w drugą stronę. Po cichu uciekam psom i czekam, aż mi sie zza pleców rozlegnie dziki tętent :loveu:
Z Punią ta sztuczka nie przejdzie - ona się trzyma blisko, ale na przykład z tymi panami:

Oraz z tą panną

Zdarza się, że mogę porządnie przegonić rozbawionego psa (szczególnie takiego jednego czarnego ;)) poruszając sie w tę i z powrotem na odcinku krótszym niż dziesięć metrów :lol:

Posted

Ostatni weekend :) [quote name='BeataG'][quote name='Magda.P'][SIZE=3][quote name='anetta'][quote name='martan'][quote name='Paskuda_Bandzior']No to kolejna porcja od Maćka BBH :razz:

1.
Punia też startowała, ale jak na razie nie załapała się na żadne zdjęcie.

Posted

Rzecz o posłanku Agi.
Aga jest mała, czarna, waży 8,5 kg i ma posłanko pod swój rozmiar.
Posłanko przyjechało do mnie z Agą i cieszy sie DUŻYM powodzeniem,
również wśród czarnych - ino ciut większych :lol:
Co ciekawe, 30-kilogramowej Bubie udało się w nim zmieścić :)

Posted

Witamy gościa :multi:
Mi dogo o dziwo działa bez zarzutu, choć widzę trochę zmian "na lepsze" - inaczej wygląda profil użytkownika, opcje zostały przetłumaczone na polski (choć stare błędy zostały :p), pojawił się link "permalink" obok numeru postu...

Dziś trochę różności.
Para na łóżeczku :cool3:

Ale skąd te smętne miny?

Może dlatego, że pilnuje ich przyzwoitka :diabloti:

Zagadka
Czym się różnią te dwa psy?

Na koniec - nieznane oblicze Puni

Krzysiek, dzięki! :)