APSA Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Zwyczaj stąd, że kiedyś mi się dostało puzzla pod choinkę. Się ułożyło, a potem z rozpędu się ułożyło wszystkie pozostałe, które były w domu. Co parę lat komuś się dostaje puzzle, niekoniecznie na gwiazdkę. Miła rozrywka :) [quote name='agushka']Tym razem mamy nadmorskie miasteczko, w tle góry, strasznie dużo morza i pnącze winorośli na pierwszym planie..Poza tą winoroślą identyczne, jak nasze ostatnie :lol: Quote
morisowa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ech, jak byłam młoda ;) to też w święta układałam puzzle Quote
Agushka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ooo ładne :) jak pojadę do domku to tez pstryknę fotkę, coby się pochwalić, a co! :) Quote
APSA Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 W podstawówce często po prostu w wolnych chwilach sobie układałam :) Teraz nie mam takich wolnych chwil. A poza tym mam parę osobników, które by mi chętnie pomogły :roll: Na inny temat - "moja" adopcja :) To zdjęcie zrobiłam ja po dostarczeniu malucha do nowego domu A to kolega - właściciel następnego dnia :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Widać szybko się dogadali :) Miło patrzeć na takie historie z happy endem :loveu: Z tymi puzzlami to naprawdę ciekawa rzecz :) Jakoś regularnie nigdy nie układałam, ale wiem, że jak już się zacznie... to nie można skończyć :) Quote
APSA Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Dokładnie :) Dopóki nie zacznę układać układanki, to mnie tak do niej nie ciągnie. Ale jak już zacznę :razz: Moi najnowsi tymczasowicze: Druga kicia nie chciała współpracować. Quote
APSA Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 Przedwczorajsza wycieczka :) Byłam w Smolnikach pod Iławą, gdzie jest leśna zagroda na dzikie zwierzęta, czyli po prostu ogrodzony spory kawał lasu. Jeśli jest zapotrzebowanie na zwierzęta, otwiera się bramy, napełnia paśniki i czeka. A potem zamyka bramy. Po zakończonych obserwacjach można z powrotem otworzyć bramy i zwierzęta, jeśli mają na to ochotę, idą sobie w świat. Punkt obserwacyjny: Co się obserwuje: Gdzie i jak można mieszkać: Aktualny mieszkaniec bazy :) Drop, mały munsterlander. Quote
Anza&Hacker Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Możesz opowiedzieć coś więcej o tym stworzonku? :razz: http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/zwierzaki/DSCF0602.jpg Quote
morisowa Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 kurde, co jest?? nie mogę przejść na kolejne strony, dostałam jakiś zakaz czytania Twojej galerii, czy jak? :roll: Quote
APSA Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Anza, zwierzątko nazywa się Groźna, pochodzi z likwidowanego sklepu zoologicznego przekształcanego w kwaterę Stowarzyszenia Pomocy Królikom. U mnie jest na tymczasie, szykuje jej się dom w Poznaniu. Imię stąd, że na jej akwarium jest kartka "Chomik, samica, groźna dla innych chomików". Ponoć opinię w sklepie też miała, że jest wscieklica. Owszem, potrafi człowiekowi naćwierkac :lol: ale ogólnie jest miła i pierdołowata. Przeciwieństwo Mysza :) Magda, to dogo tak działa - udaje, że są kolejne strony, których naprawdę nie ma. Kiedyś już tak było. Moje kochane tymczasowe zwierzaczki, szczęśliwe że mają gdzie mieszkać :diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/tymczasowy/mIMG_2729.jpg ...no faktycznie, pełnia szczęścia się na nich rysuje :diabloti: Quote
APSA Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Pranie futer, hurt, detal. Zapraszamy :diabloti: Quote
morisowa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 APSA napisał(a):Pranie futer, hurt, detal. Zapraszamy :diabloti: a można zaprosić Panią do mnie? mam trcohę futerek :eviltong: ale zapraszam z obcinakiem do kocich pazurów, bo Aishy to bym chętnie pazury całkiem usunęła :angryy: Quote
APSA Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='morisowa']a można zaprosić Panią do mnie? mam trcohę futerek :eviltong: ale zapraszam z obcinakiem do kocich pazurów, bo Aishy to bym chętnie pazury całkiem usunęła :angryy: Można :diabloti: Zaczniemy od Morisa? :diabloti: Obcinak w Zalesiu. Wczorajsze słońce :loveu: Dzisiejszy wypłosz :lol: Quote
APSA Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Na dziś miałąm ambitny plan napisać kilka zaległych prac na angielski. Z dużym wysiłkiem udało mi się do tego zabrać, zaczęłąm od najkrótszego tekstu. Za oknem słońce. Piszę. Za oknem słońce, ptaszki ćwierkają. Dochodzę do końca. Sikorka przesądziła sprawę - tak długo i uparcie ćwierkała, że nie wytrzymałam, wyćwierkała mnie z PSami na spacer ;) PSy wreszcie szczęśliwe :) A po powrocie :) Quote
tangerine74 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 No wreszcie trochę PSic w PSiej galerii :loveu: Punia postanowiła wytarzać się po kąpieli? Suczki Ci zmalały :cool3: W tym towarzystwie są nieduże, a to znaczy, że ten śliczny pszeniczny futrzak jest z serii "potwór, wielki potwór, tam jest kolosalny potwór :nerwy: " dla Gimlego :lol: Quote
morisowa Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='APSA'] w pierwszym odruchu myślałam, że Morci ;) bo najbardziej podobne do niego z naszych psów ;) Quote
Marta i Wika Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/koty/IMG_2742.jpg Baco, kota się nie pierze! :crazyeye: Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Słodziachny ten chomiczasty :loveu: ...a PSice też suuuper, zwłaszcza na słońcu! :grins: Quote
APSA Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Magda, już własnego psa nie rozpoznajesz! :lol: Jeśli w nadchodzący weekend będzie taka pogoda, jak dotychczas - zobaczymy :cool3: Marta, kota sie piere, ino sie nie wykrocna :evil_lol: Anza, chomiczek prawdopodobnie niedługo wyjedzie :( A słońce zimą uwielbiam :loveu: i do zdjęć, i tak po prostu :) Dorota, twierdzisz, że to Kajtek jest duży :razz: On przecież taki tyci, tyci ;) Czy ja coś mówiłam o ptaszkach? Że latały i ćwierkały? No i coś dla miłośników pSów... coś dla miłośników Psów... i na koniec coś dla miłośików PSów :lol: Quote
tangerine74 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Miłośnicy PSów ukontentowani :loveu: Kajtuś tyci, tyciuchny :cool3: Kajtusiowy kolega jest rasy konik polski :lol: Quote
Anza&Hacker Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='APSA']No i coś dla miłośników pSów... http://i68.photobucket.com/albums/i28/punia/psy/IMG_2782.jpg Ooo... dla mnie! Dziękuję! :Rose: Quote
APSA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Zdjęcia z wyjazdu służbowego :cool3: Nasz gospodarz ;-) Nasza kwatera :diabloti: Żeby nie było za różowo, jutro postaram się opisać, co tam robiłam i w jakich warunkach :evil_lol: Ciekawie było. Powiem tylko, że w tę największą wichurę siedziałam do północy w środku lasu :diabloti: Quote
Anza&Hacker Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Gospodarz jest moim faworytem :loveu: Quote
Recommended Posts